A ima još vremena do podneva
---
Ili ste vi iz onog filma u 3 i 5 za Rumu?
---
Ili ste vi iz onog filma u 3 i 5 za Rumu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi prava forumasica dok ti ne porastu brkovi, tako kazu...Škljocnul li? Ebote sijede će mi izrastu
I ja imam takav problem, samo ga zovem velika glavaKratke mi ruke, ne mogu da odaljim fon![]()
Samo ruke?Kratke mi ruke, ne mogu da odaljim fon![]()
Ću da pustim.....osim toga ja sam moderatoricaNisi prava forumasica dok ti ne porastu brkovi, tako kazu...
A ko ce moju natalnu da vidi, taj kupus?I Trust je bas lep.
I natalna karta mu je prekrasna.![]()
To smo se jednom zezali na Trenutnim i znam da sam mu videla natalnu kartu i ni krivom ni duznom mu rekla:“Bezi tamo, ja sam udata zena!“![]()
![]()
JaA ko ce moju natalnu da vidi, taj kupus?
Stvarno
OkPa okači na trenutnim gledaće bambi.
---
Mslm samo nemoj ovde još šest će posle tebe isto
A ne razumem se ja bas toliko. Iskreno, cak i ne verujem u to, ali sam se kao klinka igrala tim tumacenjima. Pubertet, sta ces.A ko ce moju natalnu da vidi, taj kupus?
Mogu ti vidjeti ljubavnu prošlost unazad 30 danaMeni je samo jednom u zivotu gledao lik profi u natal.
Stvarno![]()
Ps ja i hocu da ne bude profi vec zezA ne razumem se ja bas toliko. Iskreno, cak i ne verujem u to, ali sam se kao klinka igrala tim tumacenjima. Pubertet, sta ces.
Probaj na Astrologiji. Tamo ima ljudi koji se ozbiljno bave tumacenjem.
To vidim i jaMogu ti vidjeti ljubavnu prošlost unazad 30 dana![]()
Kako se ja ne secam toga?I Trust je bas lep.
I natalna karta mu je prekrasna.![]()
To smo se jednom zezali na Trenutnim i znam da sam mu videla natalnu kartu i ni krivom ni duznom mu rekla:“Bezi tamo, ja sam udata zena!“![]()
![]()
To ti je treća od jutros, samo kažemHajde @Senna ne budi miš, kači se pa da pijemo kafu. Evo ja pristavila. A ta natalna, ako nema glavu i nos kačite tamo u kafani.
Ma nisi ti ni prilazio, nego sam se ja zezala.Kako se ja ne secam toga?
Mislis da bih ja stvarno bezao?
Hvala na komplimentu![]()
imali smo temu
kao i svima nama, na kraju puta je viseci most....Ko to radi natal, interesuje me moj seksualni put do duboke starosti, kako ce se on kretati.