Mashinger
Aktivan član
- Poruka
- 1.935
Не довезујем се на оно твоје, куд ћеш мене па могу ти баба бити липи синкоPa mislim ono stvarno, imas fetiš ba Bakice pa to je grozno,,,, koji je tebi vrag sinko![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не довезујем се на оно твоје, куд ћеш мене па могу ти баба бити липи синкоPa mislim ono stvarno, imas fetiš ba Bakice pa to je grozno,,,, koji je tebi vrag sinko![]()
Što si džiberčina tolika ?Ммм како би те ја баба избацивао
lepši je inačeBas ste lepi gospodine Karamarkovicu.![]()
meni smeta samo ovo baba, ali namerno ne bih brisala osim ukoliko Dalmatinka ne prijavi, neka ostane, da se ne ponovi.Što si džiberčina tolika ?
Ovo je treći put da je prozivaš i to na najprimitivni i seljački način
Ako si naložen kao džukac na nju kaži joj , ne na ovakav uvredljv način
pa ne radi se o ozbiljno, neozbiljnoАко све схватате за озбиљно онда вама није место овде.
Ni tebi , navrgao si se na ženuАко све схватате за озбиљно онда вама није место овде.
lepo od tebeNeka sve stoji ne ljutim se ja na te mlade pilice, nauci ce se oni polako.... Ljudi nema potrebe da se svađate,tu smo svi da se zabavimo i opustimo....![]()
Vidi, prva se ja osipam na to baba ali nije to ovdje slučaj. Dalmatinka mu je sama rekla ja sam baba za tebe i on je samo nastavio na tu šalu. Bez obzira dopada li mi se ili ne, nepravdu ne podnosim.pa ne radi se o ozbiljno, neozbiljno
prosto i kada se čovek zeza bira se rečnik kojim se odnosi prema drugima, u oom slučaju prema ženi.
Kači seNeka sve stoji ne ljutim se ja na te mlade pilice, nauci ce se oni polako.... Ljudi nema potrebe da se svađate,tu smo svi da se zabavimo i opustimo....![]()
Tigre moj lipi, ma opusti seNi tebi , navrgao si se na ženu
Mnijakalno joj se kačiš za nogavicu već nedelju dana !
Šta te mući ?
Kači se ti spameruKači se
Mogla bi i ti neko kačenjeVidi, prva se ja osipam na to baba ali nije to ovdje slučaj. Dalmatinka mu je sama rekla ja sam baba za tebe i on je samo nastavio na tu šalu. Bez obzira dopada li mi se ili ne, nepravdu ne podnosim.
Pripreme u tokuKači se ti spameru![]()
Tigre moj lipi, ma opusti senemoj da te to dira..Hvala ti,,, srce moje si da znas
![]()
Evo slikala sam, kačimo na 1 2 3?Mogla bi i ti neko kačenje
Ту се слажемо једино
Ajde okaći se pa neka crknu dušmani![]()
Cekaj, nisam ja skljocnuoEvo slikala sam, kačimo na 1 2 3?
Škljocnul li? Ebote sijede će mi izrastuCekaj, nisam ja skljocnuo![]()
Kratke mi ruke, ne mogu da odaljim fonŠkljocnul li? Ebote sijede će mi izrastu