- Poruka
- 43.568
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što, jel me Will prijavio?ajde sama obrisi ovu "sliku" mene je sramota u tvoje ime ... Hvala unapred
Eto, jedino zena se okaci ko covek
Pa okaci se.Eto, jedino zena se okaci ko covek
fotka je ok mnogo mi se dopadaŠto, jel me Will prijavio?
molim?umem i ja da lakiram nokte ali ne pokazujem srednji prst. lepo se iznapusavam ...
treba imati malo stila ako si devojcica
I biti retard ako si decak?umem i ja da lakiram nokte ali ne pokazujem srednji prst. lepo se iznapusavam ...
treba imati malo stila ako si devojcica
Dosadno ti na poslu, a?Pogledajte prilog 953717
Evo ja sam go u bazenu
E znala sam.Sigurno sam ja prijavio.![]()
Ja imam neku sa dva srednja prsta, ali cela figura se vidi, no zbog ta dva srednja prsta ne smem da okacim, reci ces mi da nisam dama kao sto i nisamok imamo majicu , farmerke, lakirani nokat, elaborat o divotama dalmatinaca, nakaut, nacrtanu mastu sa scenom na baZenu ...samo jos neki anfas, profil tj slikicu i jeeeeeeee peeeeetak![]()
Okaci al na kratko, pohapsice nasJa imam neku sa dva srednja prsta, ali cela figura se vidi, no zbog ta dva srednja prsta ne smem da okacim, reci ces mi da nisam dama kao sto i nisam
okachi !Ja imam neku sa dva srednja prsta, ali cela figura se vidi, no zbog ta dva srednja prsta ne smem da okacim, reci ces mi da nisam dama kao sto i nisam
sve moze...twbe voli i staro i mlado i muski i zenski...kaci i batake ako hocesJa imam neku sa dva srednja prsta, ali cela figura se vidi, no zbog ta dva srednja prsta ne smem da okacim, reci ces mi da nisam dama kao sto i nisam
Ajde, mićo, treba nešto i da se radi danas.Sacu da uslikam dupe, osecam da mi je to misija za danas
Zamolicu druga da mi slika bulju, nadam se da ce to prihvatiti normalno kao covek, domacin, srbinAjde, mićo, treba nešto i da se radi danas.![]()
Aaa neee pa znas me brate samo nevine,cim cujem udata paljba,necu da spavam s tudjim muzevimaKroz ovaj post gori zica iskustva
Koliko si ih rasturio dzordzi, otvori nam dusu svoji smo![]()
A ti spavaj sa svojim muzemAaa neee pa znas me brate samo nevine,cim cujem udata paljba,necu da spavam s tudjim muzevima