Will to Power
Domaćin
- Poruka
- 4.005
Po cemu ste to najpopularniji?A Dalmatinci... su... ipak najpopularniji ljudi bivše YU (uz Crnogorce ajd, i oni su face).![]()

Bambi se nije kacila?
Ili jeste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po cemu ste to najpopularniji?A Dalmatinci... su... ipak najpopularniji ljudi bivše YU (uz Crnogorce ajd, i oni su face).![]()
Po kurcenju bez pokricaPo cemu ste to najpopularniji?![]()
Nemoj tako, mozda ljudi i imaju neke kvalitete za koje nismo jos culi jer daleko je ta dalmacija. Treba pustiti coveka da kaze sta ima i da se istakne.Po kurcenju bez pokrica
Ocete prestati da se.rete, i okacite neko musko dupe?
Dupe je iza a glava otpadaOcete prestati da se.rete, i okacite neko musko dupe?
Hteo sam da uslikam dupe ali ne mogu da smanjim zum na telefonu. Izgledalo bi kao japaner, ona velika kolica za betonovo su mi bash besmislene fotografije
al stvarno
Staviš telefon na neku policu, uključiš onaj tajmer, i eto.Hteo sam da uslikam dupe ali ne mogu da smanjim zum na telefonu. Izgledalo bi kao japaner, ona velika kolica za beton![]()
Opa mićo, to mi nije palo na pametStaviš telefon na neku policu, uključiš onaj tajmer, i eto.
Hteo sam da uslikam dupe ali ne mogu da smanjim zum na telefonu. Izgledalo bi kao japaner, ona velika kolica za beton![]()
Nema na čemu, mićo. Ajd, sad, telefon na policu i hop, hop.Opa mićo, to mi nije palo na pamet![]()
IzviniRed ne spamuj temu
Sta mi koji nemamo dobre telefone za slikanje a imamo dobro dupe i hocemo da ga slikamo.
Kako bih ti rekla...Sta mi koji nemamo dobre telefone za slikanje a imamo dobro dupe i hocemo da ga slikamo.
Na ovom ima snake
Okrenula si nam kontra od doopeta
Odgovorila sam Williši na pitanje.Okrenula si nam kontra od doopeta![]()
Iju red sram te bilo, jel ovo srednji prst? Pa ovo i deca citaju
ajde sama obrisi ovu "sliku" mene je sramota u tvoje ime ... Hvala unapred