- Poruka
- 8.728
ona mi je najblizaBog ti pomogao
jel te zanima isključivo bambi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona mi je najblizaBog ti pomogao
jel te zanima isključivo bambi?
e to nisam znaoUdata je!
Nisam ljubomorna![]()
Ih koko je ovaj forum rasturio brakovaUdata je!
Nisam ljubomorna![]()
ceka da je neko sikiŠta radi ta cucla u pozadini
Pored živog penistaceka da je neko siki![]()
Zašto Isuse? hahah. I tiisuse hvala Ljepo..ziv bio![]()
Nemam perut nego je bila vrućina i to teška, 36 stupnjeva, pa se malo sprej za kosu razheba haha.ima perut
ma znam, vidi se da nemas, zezala sam seNemam perut nego je bila vrućina i to teška, 36 stupnjeva, pa se malo sprej za kosu razheba haha.![]()
A ono...rado bi rekao da nemam, teška srca moram reći: imam..., kvragu.Dalmatinac, imaš ti devojku, ženu ? ))
hahah. I knew it!ma znam, vidi se da nemas, zezala sam se![]()
neka, ti iskusni su zreliji i lakši za održavanjeA ono...rado bi rekao da nemam, teška srca moram reći: imam..., kvragu.
P.S. Imam curu, a ženu sam imao, sretno sam razveden. hahaha![]()
Ali ti ne razumiš... bez obzira što sam Hrvat (i 1/4 Talijan), Dalmatinac sam...Pa piše HR tebi to ne bode oči?
ma pusti to odakle si... ko mariAli ti ne razumiš... bez obzira što sam Hrvat (i 1/4 Talijan), Dalmatinac sam...
A Dalmatinci... su... ipak najpopularniji ljudi bivše YU (uz Crnogorce ajd, i oni su face).![]()
Pa istina, i ako ćeš iskreno baš mi više dosta ovih tu cura, mislin da bi mogao posjetit Srbiju. Žalosno je da sam bija od Danske do Grčke (Arheolog sam), a nikad nisam bija u Bosni i Srbiji, žalosno.neka, ti iskusni su zreliji i lakši za održavanje![]()
Zadar city haha.ma pusti to odakle si... ko mari
mmm arheolog, pa to je zanimljivoPa istina, i ako ćeš iskreno baš mi više dosta ovih tu cura, mislin da bi mogao posjetit Srbiju. Žalosno je da sam bija od Danske do Grčke (Arheolog sam), a nikad nisam bija u Bosni i Srbiji, žalosno.
A ti slobodno navrati u Zadar, i evo ti jedna naša pisma dok putuješ prema moru:
P.S. Nema brate, mi Dalmoši smo najpopularniji, purgeri (zagrebčani) nas mrze haha.
Ofkors. Dolazin u Beograd kad tad, iako je sad teže kad nisi cijepljen, a ne namjeravam se cijepit baš tako lako.mmm arheolog, pa to je zanimljivo
e, ja u Zadru imam jednog momka mislim bivšeg... al smo još na viberu
pa kad dodješ javi se...
Kroz ovaj post gori zica iskustvaIh koko je ovaj forum rasturio brakova