- Poruka
- 51.813
Kazem ja ... ali svi misle ovaj je lood... nema nista lepse od LJUBAVIIIIIII..... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuck alertKud ne nađoh neku poštenu ženu sa sredljom školom koja zna de joj je mesto, jebente srbijoh
Ovo nije ljubav nego mržljaKazem ja ... ali svi misle ovaj je lood... nema nista lepse od LJUBAVIIIIIII.....![]()
Dalmatinac, imaš ti devojku, ženu ? ))
Pa piše HR tebi to ne bode oči?Dalmatinac, imaš ti devojku, ženu ? ))
jokPa piše HR tebi to ne bode oči?
Dokle ta mržnja? Kako mrzite narod, razumem određenog čoveka, ali ceo narod, to ne razumem.Pa piše HR tebi to ne bode oči?
verovatno ne može da razume kako neko želi da živi na moru hahaDokle ta mržnja? Kako mrzite narod, razumem određenog čoveka, ali ceo narod, to ne razumem.
Danas si raspoložena za ispitivanje.Dalmatinac, imaš ti devojku, ženu ? ))
ispitujem mlade momke, malo ovde, malo kod moljca )))Danas si raspoložena za ispitivanje.![]()
Ne fali ništa, el ću i ja morati na ispitivanje?ispitujem mlade momke, malo ovde, malo kod moljca )))
šta fali? )
ima perutDalmatinac, imaš ti devojku, ženu ? ))
tebe sam ispitalaNe fali ništa, el ću i ja morati na ispitivanje?![]()
Ne, možeš da se vratiš odakle si došao.Ne fali ništa, el ću i ja morati na ispitivanje?![]()
Na tom moru nisam bila i nemam nameru da ikad odemverovatno ne može da razume kako neko želi da živi na moru haha
Istina, i ja sam tebe. xDtebe sam ispitala
ali ovo je ljubav i sex draga moja...Na tom moru nisam bila i nemam nameru da ikad odem
Grčka je fantastična
Španija takođe
Bog ti pomogaopomaze bog drugovi i drugarice
R se kacila frau bambi?