AnaNumber1
Aktivan član
- Poruka
- 1.195
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se vratio samo zbog četvrte; s ostale (jen, dva tri i br. pet) mo'š da se slikaš!sve na jednom mestu
i jos ove . sve i dosta je![]()
Bili smo glavna atrakcija. Obojica nemirni kao da imamo pundravce u dupetu
http://imageshack.us/photo/my-images/96/dsc0031qrp.jpg/
Ako niste, obavezno procitajte(Kreativni centar, bas za njegov uzrast
)
Pogledajte prilog 266020
(Pogledajte prilog 266021,Pogledajte prilog 266022,Pogledajte prilog 266023,..)
desi ti lepoka...nema te nešto...Pogledajte prilog 265887 nova je godina,nova i perika
u, dobro izgledaš...nekako "opasno"...tako da sad vim da osim što si na jeziku opasna i da si ovako opasna...stoga ja stobom nesmem nikako da se kačim ubuduće...i jos ove . sve i dosta je![]()
slobodni dani za bozic, sa 4200m
malo disanje na skrge, malo pentranje, malo znojenje, malo smrzavanje, al bese uspesno, cak nas je i kisa zaobisla.
![]()
ispred napustene kolibe gde smo odlucili da podignemo sator da se ne bismo posmrzavali ko picqenije puno pomoglo obzirom da nema vrata i da je zemlja ladna ma koliko slojeva duseka stavio ispod, al ok, bar je nesto...
![]()
ne znam koliko se vidi sa slike, ali ovde smo sve vreme negde izmedju dva mivoa oblaka
![]()
najlepsi zalazak sunca koji sam videla, toliko boja i oblika mi se izmenjalo pred ocima da je samo to bilo vredno svog znoja i tegljenja opreme i hrane.
![]()
sve vreme kontrast izmedju plavog neba i krajnje iznenadnih naleta magle
![]()
pogled prilikom spustanja, nazalost, sa najbolje tacke imam zamucene slike, ali osecas se ko da si na vrhu sveta, e otprilike tako bi moglo da se opise.
![]()
suma kaktusa, skoro sve vreme uz put...
![]()
Bili smo glavna atrakcija. Obojica nemirni kao da imamo pundravce u dupetu
http://imageshack.us/photo/my-images/96/dsc0031qrp.jpg/
nanana
![]()
nemo tako, ja sam babisaja sam mislio da si ti neka babuskera...![]()
5xT je isto lepa, prelepa ali nije za svakog