Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bili smo glavna atrakcija. Obojica nemirni kao da imamo pundravce u dupetu
http://imageshack.us/photo/my-images/96/dsc0031qrp.jpg/
![]()
моје лепе колегинице у једној чаробној ноћи
Devojka s druge slike je na prvoj slici skroz desno, i steta sto se bolje ne vidi. Dobro izgleda.Cik me pronadjite (vi sto ste videli prosle slike) na prvoj...... Nakon mnogo votke, preslo se na pivo, tako da izvinite me... Na drugoj sam jos bio svoj, iako sam posle zavrsio na nekom gradilistu (zahvaljujuci mom drugaru imam i slike koje me podsecaju na taj sramotan trenutak. Takodje molim vas da ne koristite slike drugara, nemam vremena da im vadim oci xD
![]()
![]()
Devojka s druge slike je na prvoj slici skroz desno, i steta sto se bolje ne vidi. Dobro izgleda.![]()
Nesam ni pitao, drugo znam da ima decka vec duuugooo i da je deset godina stariji. Nema potrebe, i necu se kajati. Ne osecam nita tog tipa prema drugaricama, interesantno, cak i meni cudno...
Cik me pronadjite (vi sto ste videli prosle slike) na prvoj...... Nakon mnogo votke, preslo se na pivo, tako da izvinite me... Na drugoj sam jos bio svoj, iako sam posle zavrsio na nekom gradilistu (zahvaljujuci mom drugaru imam i slike koje me podsecaju na taj sramotan trenutak. Takodje molim vas da ne koristite slike drugara, nemam vremena da im vadim oci xD
![]()
![]()
Eee moj Akuta ubuduće postavljaj solo slike
Nego, da pogadjam, ljubičasti džemper?![]()
Ti si peti s leva na prvoj, pa samo se tvoja prijateljica i ti pojavljujete i na prvoj i na drugoj fotki, a posto ona nisi ti - ti si ti.![]()
nanana
![]()
mi se znamoca ja znan, postavila ovaj litrat i nadam se lipim odzivima
ca ja znan, nisan ni ja neka manjinjorga i matuna da samo mucat ka mustra neka
ca ja znan, evo postavit i ja neki novitad... nisan neka olisa za ocekivat hvalospeve al ni insempjana vidit sricu u momaka
malo san se zjogatula na PS al vidil da zgobavat na to
ca je tu je
![]()
ca ja znan, postavila ovaj litrat i nadam se lipim odzivima
ca ja znan, nisan ni ja neka manjinjorga i matuna da samo mucat ka mustra neka
ca ja znan, evo postavit i ja neki novitad... nisan neka olisa za ocekivat hvalospeve al ni insempjana vidit sricu u momaka
malo san se zjogatula na PS al vidil da zgobavat na to
ca je tu je
![]()