ghost in the shell
Domaćin
- Poruka
- 4.660
normalno-kad mi se kaze "molim bez kritika i komentara"-sta mi ostaje da budem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde, molim te, pročitaj ponovo ono što sam gore napisala i reci mi, gde to piše da će se ovde forsirati postavljenje tuđih fotografija sa Interneta?
Rekoh da su nam podforumi puni fotografija i pri tome mislim na fotografije koje su snimili oni koji su ih postavili.
Sve drugo što si napisao, apsolutno stoji.
Jedina razlika između tvoje i moje koncepcije je u tome što ja prihvatam činjenicu da ljudi nekad jednostavno ne žele da napreduju... ili su nepoverljivi prema onome ko ih kritikuje i kaže da im je fotografija - loša. Ili imaju drugačije mišljenje - opravdano ili neopravdano, svejedno. Ili im treba vremena da naviknu na kritiku i prihvate je kako treba...
I šta će, po tebi, ovaj PDF izgubiti time što će dobiti još jedan deo za one koji samo žele da postave fotku koja je njima lepa, da pitaju za banalan savet tipa kako da isključe blic na aparatu ili kako da prekadriraju snimljenu fotku?
Ja zaista ne očekujem da se svi time bavimo, zaista ne mislim da nipodaštavam bilo čiji rad, bilo čiju koncepciju, samo želim da neđem mesto i za one koji stvari vide drugačije.
"Ovde" , pri tome mislim baš na ovo mesto, se ništa neće promeniti.OK . ti si moderator . Imas vremena i volje to da radis . Ja to zaista cenim , obzirom da ja nemam ( pre svega vremena ) . Al bas me zanima ... kako ti licno mislis , onako medju nama , da ja postavljam svoje fotke ovde ..... Nit ce ko da ih kritikuje , nit ce koga zivog da interesuju. Sto bi ih u opste kacio . Meni vidis , ne treba nikakva samopotvrda ( mada mnogima bas to treba ) . Al mi cesto treba misljenje drugih ljudi . Il , da mi kazu, sta je dobro , il da mi kazu , sta oni misle da nije . Ja cu i onako da prihvatim samo ono sto smatram dai ima smisla i logike .
Dakle .. koji bi bilo moj motiv da nastavim da kacim fotografije ovde , ako nema nikog da ih secira , i kritikuje . ( sve jedno je dal pozitivjo , il negativno ) ????
Znas , sujeta je najveci nerpijatelj kreativnosti . Protiv toga se ljudi bore , a ja licno nemam nikakv problem s tim . Cak i ako okacim savrsenu fotografiju , a dodje neko ko nema pojma i kaze da je bezveze , pa mi onda jos da nakakve naakkaradne argumente za to ... Ja to onda procitam i odmah zaboravim ...
normalno-kad mi se kaze "molim bez kritika i komentara"-sta mi ostaje da budem?

OK. recimo da se slažem sa tobom... i po pitanju kritike i po pitanju svega drugog. Ali složićeš se i ti da su ljudi takvi kakvi su i ne možemo ih menjati zato što mi mislimo drugačije.Iako mi u avataru pise samo vas posmatram, evo da to prekrsim i nesto napisem.
Ma niko ne stiti svoju teritoriju,
ovaj pdf je postavljen u umetnost i kulturu, a ti koji nikako ne zele da cuju rec kritike i sugestija da se vrlo lako a puno uspesno popravi ono sto su fotografisali su uvek bili problem. Vecina ih ovde svrati sa dve-tri slicice, podignu nos i prasinu sto ih neko prijateljski posavetuje a onda se vise nikada ne vrate zbog sujete, a zbog iste onda i neko ko je godinama bio na ovom forumu ode jer je glupo da ga pljuje neko koga mrzi da pogleda kroz trazilo bilo kakvog aparata i da odvoji 10 sekundi da u bilo kom programu malo podesi osvetljenje i kontrast a hoce da mu se fotografija u forumu koji ima predznak UMETNOST I KULTURA.
Vecina onih koji su ovde bili i koji su jos uvek su nekada bili shkljoceri sa jeftinim aparata ali su se bar malo trudili da naprave nesto lepo i dobro, i uzivali svi zajedno u necijem vidljivom napretku.
Nisam odavno citao pravila ovog PDFa ali mislim da bi prva tacka trebala biti>
SVAKA KRITIKA I KOMENTAR SU POZELJNI I DOBRONAMERNI I KAO TAKVE IH TREBA SHVATITI. KO TO NE MOZE DA PRIHVATI NEKA CITA I PISE MALE OGLASE.
POZDRAV![]()
"Ovde" , pri tome mislim baš na ovo mesto, se ništa neće promeniti.
Dakle, za sada ovaj, postojeći PDF Fotografija ostaje takav kakav jeste. Baš zato što mi je ideja i namera da ispoštujem postojeće korisnike, sve one kojima takva koncepcija odgovara.
Jedino što će se promeniti je "dodatak", ili novi deo PDF-a namenjen onima koji ne pronalaze svoje mesto u postojećoj koncepciji.
OK. recimo da se slažem sa tobom... i po pitanju kritike i po pitanju svega drugog. Ali složićeš se i ti da su ljudi takvi kakvi su i ne možemo ih menjati zato što mi mislimo drugačije.
U svakom slučaju, evidentno je da je poseta ovom PDF-u svedena na jako mali broj, ne pamtim kada sam na nekoj od tema videla neko novo ime (i ako se pojavi - brzo ode).
Šta predlažeš... ili predlažete (pošto vidim da ste vrlo jedinstveni u stavu da je ono što nameravam da uradim - pogrešno)? Da ostavimo stvari ovako i da vas trojica-petorica-desetoro (mada ovu poslednju cifru teško možemo da dosegnemo) postavljate svoje fotografije, eventualno ih međusobno prokomentarišete, hvalite ili kritikujete?
A ko kaze da mi koncepcija odgovara .
Mnogo je brate mrtvo ovde , da bi mi odgovaralo . Ne odgovara mi ,, al smo nasi , a ima bas dragih ljudi ...
Al sam se na momenat uplasio , da ne napravis od loseg jos gore .
Niko nikog ne navodi na "povlađivanje" bilo koje vrste.Nisam ja protiv promena, ni protiv novih lica, ali sam protiv povladjivanju nepristojnima i nadobudnima . Mozda smo i mi ovde takvi ali to pokazujemo medjusobnom komunikacijom, ma kakva da je, i ko god zeli da komunicira bez uzdizanja svoje licnosti, uvek je dobrodosao. E sad dali se to moze postici?
Imas za sada dobru volju, probaj, menjaj, pa videcemo.
Od mene toliko, ja cu biti tu i posmatrati a ako mi se ucini dobra atmosfera eto i aktivnosti
POZZ i puno srece u radu

Nego, hvala Znam, videla sam ali sam zurila i nisam stigla da ti odgovorim, pa posle zaboravilaNego, hvala
![]()

?...ajde sto su nam kuvarice moderatori i urednice...