Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
zna neko ko je na slici ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moras tj moraTE definisati "pocetnik"...>Kolike ambicije imate/nemate u napredovanju,koliko zelite turisticki aparat iliti pak spravicu koja ce malo bolje izraziti Vasu kreativnost...Mislim pocetnicki moze biti aparat kopmakt od 150-200 evra a moze niti i ultra-zum od 300-400 a moze bti i DSLR od500-1000+ evra...i svaki podvlacim SVAKI ima svoje vrline i nedostake...
)

)

)> E sad da bi ste se ansli u tom moru (dez)informacija morate rascistiti sa sobom sledece
"-sto nije moguce , pa ipak vecina od nas to bar jednm delom ocekuje(nada se)Жмури bakky....видиш ли га негде? Ја га, одавде, не видимnema nikoga.. ja cekam predlog za foto aparat, ali nista.. da zapocnemo onda zmurke, ko zmuri?![]()

@Direktor 111-ajde da krenem istu pricu po xzy-ti put ali 'ajde de...Ovako-Imas zelju da kupis neki novi aparat, ni sam ne znas sta bi, izbor je preveliki, raspon cena isto,tehnicke specifikacije prepune nekih ultra-mega-giga termina i sve to jako lazko zbuni jednog pocetnika(pretpostavimo da Ste pocetnik bez uvrede)> E sad da bi ste se ansli u tom moru (dez)informacija morate rascistiti sa sobom sledece
-ima toliko i toliko novaca-od/do(npr 500-700 evra, ili 200-350 nebitno)
-aparat MORA da ispunjava to i to
-to i to ne mora da ispunjava(nije primarno bitno)/"mogu da zivim s time"
-najvise cu slikati to i to-odgovor "sve po malo" nije odgovor vec izgovor tj. tipicno srpsko pa i ljudsko razmisljanje "hocu najjfetinije moguce a najbolje sto postoji"-sto nije moguce , pa ipak vecina od nas to bar jednm delom ocekuje(nada se)
-spreman sam da ulazem u dodatnu opremu(stativ/tronozac, filteri, dodatni objektivi, externi(spoljni) blic itd. i otprilike ocekujem da cu kupiljenim aparatom biti zadovoljan tj. da ce ispunjavati moje potrebe 2, 3 godine ili vise manje...
kad odgovoris na ovo pitanje(a) mozemo dalje da pricamo...Pozz...
da budem precizan

Dakle link ka pravilniku
...bar za mene licno, da se ogradim...OK, dobrih fotografija i nije da nema(ali nedovoljno),ali diskusija-iz kojih se najvise uci, napreduje-toga NEMA!Takmicenja, konkursa...?NEMA!Razmene iskustava, saveta,i sl.?JAKO MALO! Sve vise onih koji kace fotke skidane s Interneta? Fotke s mobilnog, fotkane onako, usput?Snap-shotova?SVE VISHE..
)