ja mislim da se mi vrtimo u krug (videla sam da je to problem bii o ranije kada je pokusano da se nesto promeni) i opet ta prica kako je bilo kako je bilo...ja ne znam sta neko ima od toga...ali ajde

shvatam ja da nisu ili niste odusevljeni sto sam ja moderator, ali niko od onih za koje smatrate da treba da bude moderator ne zeli (mada opet licno smatram da moderator ne treba da bude idol i da ima najbolje fotke, vec neko ko je objektivan, da spreci eventualne nesuglasice i sl i to ne moram da budem ja, ok

... a sto se tice tema i konstrukcije foruma pa to valjda treba da kreiraju svi zajedno

)
uh ja pregledala dosta toga i pre godinu i dve je ovde isto bilo strasno. bio je moderator koga su ljudi cenili, i koji je molio da se daju konstruktivni predlozi i niko nista..opet su samo bile neke svadje i sl
drugo - pravila... pravila su pisana i/ili bar predlagana od strane nekih moderatora, da svakog pocetnika odbiju od ovog dela foruma, veruj mi..cak sam videla da je jedan moderator predlagao da odredjen broj njih ima svoje teme!!?!? a eno ostalima te i te teme...i to bukvlano tim recima - eno im preostalih 2,3,5 tema

tuzno..dakle nije cudno sto se forum raspao. jer su prvo novajlije oterane.. pa onda i sve ostalo o cemu se pisalo. ne moze se forum srediti i unprediti kada nema interesenata za to.a ako neko misli da forum moze da zivi sa 10 ljudi, ok pa mozda i moze..samo neka se ne prica onda kako je propao i kako treba nesto da se uradi a niko od njih to zapravo ne zeli.
niko mi nije odgvorio za velicinu fotografija, pretpostavljam da se trudite da vas to ne zanima

(p.s. ujedno je ovo i forum sa najmanje upotrebljenih smajlija - tuzno opet

)
a ja bih se svakako slozila sa tobom -
na ovom forumu bi trebalo da se skupljaju ljudi koji ZELE da imaju dobre i lepe fotografije - svidja mi se ova recenica..samo ima jedan mali problem. ovde ne dolzi niko ko ima osrednje fotografije i opremu koja nije bog zna sta jer je u proteklom periodu bila moda da se eliminisu takvi ucesnici...iako je ranije bilo toga, ima fotografija koje su sasvim prosecne, neke i nisu nesto a neke su pak lepe...dakle poenta je kao privuci ljude koji vole i zele da fotografisu i koje to zanima ali su pocetnici i jos uvek nemaju kvalitetne aparate, objektive i sl. takvi ovde trenutno a i u protkelom periodu nisu dobrodosli..i zato su samo ostali oni koji su se u tome vec izvestili, i zato ja pricam o "profi" fotkama.jasno je meni da su to amateri, ali njihov kvalitet i poznavaje fotografije nije potpuno amatersko
ja sam pokusala malo da vidim sta je to sto ljudi zele..ali ne dobih pravi odgovor...ima odgovora svakako i hvala svima koji su se potrudili i uopste pogledali ovu temu i pitanja koja sam postavila a i onima koji su odgovorili, ali ovde ljudi ne zele da se nesto promeni sta god pricali i to je zakljucak cele price.