ghost in the shell
Domaćin
- Poruka
- 4.660
garanciju sam ti rekao da potrazish da i video gde ima servis al nebitno, ne bi ti se isplatilo 100 %...drugo, za ~200 evra moze se naci OK aparat, e sad rucni fokus...i dobar makro...Ne znam, mogu Ti preporuchiti par aparata kao orijentir, pa Ti vidi...Ali ovako detaljno bash ine...Recimo ja imam Fuji F70-nije neshto bash ultra-makro, ali nije ni jako losh, ima IS (stabilizaciju slike), 27-270 objektiv...~220 evra...Panasonici u toj klasi isto nisu loshi, a ni novi modeli Samsunga nisu loshi(pitaj Mastera shta on ima)>Master javi se koji imash aparat i podeli informacije 
...u toj nekoj nizoj klasi bih izbegao Olympusa, Nikona,Sonyja a jurio bih nekog Canona, Fujija, Panasonica ili mozda Samsunga...

...u toj nekoj nizoj klasi bih izbegao Olympusa, Nikona,Sonyja a jurio bih nekog Canona, Fujija, Panasonica ili mozda Samsunga...

, pa ako neko ima isti moze slobodno da mi kaze nesto vise o njemu oko rukovanja sa njim.
Evo da kopiram i ovde valjda ce mi neko odgovoriti 

. Jer to tbi trebalo, da bude(iko danas skoro da nema tako necheg kao shto je DSLR), jedan od najboljih modela(u klasi)i najrevolucionarnijih. Jedino, shto je malo specifichnna situacija zbog crop-faktora zbog objektiva...