- Poruka
- 15.545
saka satres 4 komadaa paka iscepas ona drva ko pop pevaljku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
saka satres 4 komadaa paka iscepas ona drva ko pop pevaljku
Влајковићева, иза скупштине. Кренули смо рекреативно, мој другар добио инструкторску лиценцу од руса па смо рентирали простор. Али овде је мало теже за папире. Били смо мало ( годину дана) код Алекса што ради систему ) не знам да ли је још то у функцији) па смо онда прешли на комбат самбо, ножеве, палице. Скупо много то све у Србији.gde ti je ta borilacka sala, nije u bg. mislim ne znam da neki borilacki klub ima pride dzakove
Ozbiljno? Dok sam bila klinka svi su mi pricali da licim na Sredu Adams(kad ju je glumila Kristina Rici)...a i na neku iz one serije Cari...davno bilo pa sam zaboravila kako se zove glumica xDЛичиш на моју сарадницу и на глумицу из једне наше сапунице која тренутно се приказује.
skupo...Влајковићева, иза скупштине. Кренули смо рекреативно, мој другар добио инструкторску лиценцу од руса па смо рентирали простор. Али овде је мало теже за папире. Били смо мало ( годину дана) код Алекса што ради систему ) не знам да ли је још то у функцији) па смо онда прешли на комбат самбо, ножеве, палице. Скупо много то све у Србији.
Другар што се цимао највише око тога, добио дете и друге приоритете у животу плус, тешко наватати људе за мали фудбал а не за БВ. Једном ти дође , три пута не. А спорт је тежак, има и повреда па људи батале брзо. А и мени дојадило, сад би само путовао, што даље то боље.skupo...
sto ne treniras vise?
ne bih javno... ali onaj najgori sportДругар што се цимао највише око тога, добио дете и друге приоритете у животу плус, тешко наватати људе за мали фудбал а не за БВ. Једном ти дође , три пута не. А спорт је тежак, има и повреда па људи батале брзо. А и мени дојадило, сад би само путовао, што даље то боље.
Чим се ти занимаш? Који спорт?
Сви су добри. Ако мислиш под најгори да се противнику нанесе највише штете онда претпостављам да је мма. Али, ок, шта год да радиш нека је са срећом.ne bih javno... ali onaj najgori sport![]()
Ozbiljno? Dok sam bila klinka svi su mi pricali da licim na Sredu Adams(kad ju je glumila Kristina Rici)...a i na neku iz one serije Cari...davno bilo pa sam zaboravila kako se zove glumica xD
Red Riding HoodDobro veče.
Jel se kačio neko?![]()
A jes ima neke oci.. i vidi se da je fino dete.Red Riding Hood
U daljem tekstu RRH
Slatka je nema šta![]()
Nije niko taman da uvedemo nove propozicije od DANAS
prilog
i drugacija je od selme..A jes ima neke oci.. i vidi se da je fino dete.
Nije niko taman da uvedemo nove propozicije od DANAS
prilog
Gotivna, dobro si ispao.Давно беше......
Pogledajte prilog 1308874
Dje si ovo?Давно беше......
Pogledajte prilog 1308874
Био у БерлинуDje si ovo?
jesi njega sta pitala?Nasla kvalitetnog i boricu se za njega![]()