- Poruka
- 12.391
Pomirio se sa sudbinom hehehhejesi njega sta pitala?)))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomirio se sa sudbinom hehehhejesi njega sta pitala?)))
ček dok se umori,pa da mu bude svejednoUgledam i okomim se hahhaha

sto je lepa ova modelatorka planinarka jel udata jel obecana nekomSad smo na Crnom vrhu
Planina Ravna planina
Inače nema ničeg ravnog
Mislim da nije, nego je pocrveneo od zimeJel ti to malo izgoreo nos?![]()
Mislim da nije, nego je pocrveneo od zime
Bilo je oko - 2
U povratku u čačku smo seli na neki gulaš, dobila sam par parčenteca mesa i malo krompir pirea mogli su biti izdašniji
jao, jao. Već kod ugara su bolje porcije.Ma, restoran na pumpijao, jao. Već kod ugara su bolje porcije.
U, pa to si trebala da izbegneš. Kad pomenu ugare, već u szegedu možeš dobro jesti za 5 evra. belo meso pileće sa ananasom. Kod poljaka sam jeo dobar gulaš, hleb, izvađena mu sredina, liči na malu vaznu, sipaju gulaš i malo kiselog mleka. Kako mrndžaš ono vrućeMa, restoran na pumpi
Možda je i bolje, taman što sam potrošila 534 kalorije![]()
hleb omekšava, ne možeš ustati od stola posle, najradije bi se prevrnuo samo da spavam. 
Nema taman kad je bogovski.Ja ne volim da se prejedem i taj osecaj da se izvrnem posle
Volim sve taman da ostanem lagana

Nema sanseNema taman kad je bogovski.![]()
Pdobro, svi smo različiti.Nema sanse
Odbojna mi je i pomisao
Eto vidiš, ja ne gledam ljude kako jedu. Jedem ja kao kralj, ne primičem sebe hrani nego obrnuto., to valjda ide sa vaspitanjem. Ali, ne stajemNaravno
Ja sam cudna
Ja posmatram i kako ljudi jedu
Odbojni su mi pojedini kad vidim alavost, mljackanje, brzo trpanje u usta

Na 15min odatle ti je Baralić i hrskavo pecenje a ti jedes krompirU povratku u čačku smo seli na neki gulaš, dobila sam par parčenteca mesa i malo krompir pirea mogli su biti izdašniji
Mr Herrera, Izvolite?

Nisam video ali javiću vam ako se okači.Mr Herrera, Izvolite?
Jel se kačio Radomir?