- Poruka
- 15.545
kaje mene teo ganfajer da bije i pita de da me nadje, trazio adresu ja mu dam ovakvu neku adresu, kuco on na google map, i nije doso nikad, cak smo se izmirili <3 hahah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaje mene teo ganfajer da bije i pita de da me nadje, trazio adresu ja mu dam ovakvu neku adresu, kuco on na google map, i nije doso nikad, cak smo se izmirili <3 hahah
Vazna je da alatka bude ko stenaCvrsta ti guza?
Dobar dan. Je li ovo Vaša lična fotografija?Postavi svoju sliku ,zaśto da ne, jel zabranjeno,narodu na analizu ,komentar ,smijeh i psihiĉki presjek,lośe komentare na izgled i sama pojava
Nema ljutnje ni briga...Pogledajte prilog 1308383
Nemam bratić ambicija da se bijem.kaje mene teo ganfajer da bije i pita de da me nadje, trazio adresu ja mu dam ovakvu neku adresu, kuco on na google map, i nije doso nikad, cak smo se izmirili <3 hahah
Otkud znam.Cvrsta ti guza?
Ne mislim tako o sebi ali, hvala
To slikano kada je bio mnogo tezak period...pre 2 godine.Mesece, prelepi ste![]()
Prelepa je bila...To slikano kada je bio mnogo tezak period...pre 2 godine.
Da sam i ja umro bilo bi lakse.Prelepa je bila...
Bice lakse, vremenom
Ne volim reči utehe, ništa lično Anđele, one su samo pristojne ali i suvišne.Prelepa je bila...
Bice lakse, vremenom
Ne...svakome Bog da onoliko koliko moze da podnese...ti imas put koji moras preci, ona se nalazila na njemu i obogatila ti zivot ...Da sam i ja umro bilo bi lakse.
Bice lakse...naucice da se lakse nosi sa tim kako protok vremena bude veci...Ne volim reči utehe, ništa lično Anđele, one su samo pristojne ali i suvišne.
Ne može biti lakše vremenom!
lakse je..naucis da zivis sa tim.Ne može biti lakše vremenom!
Možda.lakse je..naucis da zivis sa tim.
U pravu si, uopste nije poenta o meni.Ne volim reči utehe, ništa lično Anđele, one su samo pristojne ali i suvišne.
Ne može biti lakše vremenom!
Naravno da ima najbolje namere!!U pravu si, uopste nije poenta o meni.
Kad je ljubav u pitanju nema toga da li ce meni biti lakse ili ne ja ne razmisljam na takav nacin a sve ostalo je suvisno ali znam da Serafim nema lose namere i da je dobrodusna.
Sto kaze jedan moj rodjak da samo ja znam kako mi je...sve reci su suvisne meni je zena mlada umrla i tu je kraj price.Naravno da ima najbolje namere!!
To su situacije kada čovek želi da pomogne, da olakša lepom rečju ne zna šta da kaže a da reči ne budu suvišne.
Де си бре Данице. @DanikA vidi ga ...vidi šta on piše ... Vidi i nju.
a posle
Danice...@#*#@ispod pojasa@@##@#$ nije lepo....
Pogledajte prilog 1308301
Nemam bratić ambicija da se bijem.![]()