FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 12.138
Bajo i ja kad bi se ovolko propustio kroz fotošop bio bi lepCrvenkapice, ti si se prolepsala dok te nije bilo ovde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bajo i ja kad bi se ovolko propustio kroz fotošop bio bi lepCrvenkapice, ti si se prolepsala dok te nije bilo ovde.
Izudarala me Danica kao nemca.Ne zapanjivajte mi više Paka![]()
:Blagodarim Neo. Kada sam birao nik nejm reko aj nešto, neobično. I bude gej, član narko kartela. Na pdf politika sam imao malih problema. misle ljudi vidi ga derpe.Podsetnik za danicu da se vlada.
Pesma za Paka
[

Brate moj, ja ti javio.je l bila neoplanta??
neo kakva je ovo odevna kombinacija.. trebala si neki crni kaiš čisto da razbiješ ovu narandžu!!!jedna današnja iz kancelarije, prosvetarske
ovim putem Ministru Obrazovanja :
cicijo dabili cicijo Pogledajte prilog 1308264
hvala careBrate moj, ja ti javio.
Nije to narandžaneo kakva je ovo odevna kombinacija.. trebala si neki crni kaiš čisto da razbiješ ovu narandžu!!!

mmm da..sado mazo ( valjda se tako kaže )
kaišem??Izudarala me Danica kao nemca.:
Jao, Pope, mrtav si covekneo kakva je ovo odevna kombinacija.. trebala si neki crni kaiš čisto da razbiješ ovu narandžu!!!

i preseca mi puteJao, Pope, mrtav si covek![]()
Verbalno. A treba da budem čitav i budem kum ruži kad se bude udavala za indijca.kaišem??
:i preseca mi pute
pada ko s duda
Koleginice foumska pa vi prosto blistate na prestonickom suncu.Nije to narandža
već je boja cigle.
daću ti ja kaiš po guzici
@Pacho Herrera što si ga zvao
ne zna da komplementira...

E tako se to r a d iKoleginice foumska pa vi prostote blistate na prestonickom suncu.
![]()
?Cvrsta ti guza?
E bogami oshGospoja, vi ste mnogo fini i kulturni.