- Poruka
- 51.813
kaći se Djolo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bas ne umes da se slikas. Na onoj slici sa bokom si bas sladaklevo uvo mi je sto se kaze bas aerodinamicno i lepo deluje u komopziciji fotke![]()
pa kad ona slikaTi bas ne umes da se slikas. Na onoj slici sa bokom si bas sladak
Нисте фер.Требало је дуже да стоји.Шта се кријем?
Висила сам два пута по 10 минута
Потпуно сте у праву.Треба бар 24 сата да остане.U razmaku od pola sata
Znači ako želiš nekoga da vidiš moraš da zauzmeš klupicu i čekaš
Nije to u redu
Zadržite sluke makar 30 minuta
Ima dobra opcija ne nekom pdf-u da slike moraju stajati 24 h
Ja lično ne vidim svrhu brisanja tih slika posle 5 minuta![]()
Slazem se sa tobom, ali mislim da je bilo sasvim dovoljno I to vreme sto sam visila ovdeНисте фер.Требало је дуже да стоји.
NijeSlazem se sa tobom, ali mislim da je bilo sasvim dovoljno I to vreme sto sam visila ovde![]()
Jedino kao PR tvog fan klubaВрати нам се, Серафиме!!!
To đevojko LJEPA, preuzmi inicijativu i odvoj komad tebi srcu drag.Jedino kao PR tvog fan kluba![]()
Neeee, ima I drugih koji bi da se kace, a ne mogu od mene...preterah
Mozda kad ne obrises slikuNeeee, ima I drugih koji bi da se kace, a ne mogu od mene...preterah![]()
Ja ne znam....Ali kruzi legenda da ti svoju nisi nikada postavio...Mozda kad ne obrises sliku
Pa kad nemam dlake sta cuJa ne znam....Ali kruzi legenda da ti svoju nisi nikada postavio...
Pa niko ti nije kriv sto su dlake sada sexy, jer je zimaPa kad nemam dlake sta cu
I ja sam vrapčev fanJedino kao PR tvog fan kluba![]()
Pa jeste zato ja i ocu samo sexy dlakave forumasice necu da se kacim za muskarcePa niko ti nije kriv sto su dlake sada sexy, jer je zima
Nisam je videlaВрати нам се, Серафиме!!!
CekiranoI ja sam vrapčev fanUpiši i mene
Pa jeste zato ja i ocu samo sexy dlakave forumasice necu da se kacim za muskarce
Pa ona kaze da je dlakavaSexy i dlakava u jednoj rečenici![]()