- Poruka
- 48.510
Znas kako...mozda ja nekad imam krizu identiteta, ali sam zensko....majke mi moje...Eto, okaci se za sve nasPa jeste zato ja i ocu samo sexy dlakave forumasice necu da se kacim za muskarce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas kako...mozda ja nekad imam krizu identiteta, ali sam zensko....majke mi moje...Eto, okaci se za sve nasPa jeste zato ja i ocu samo sexy dlakave forumasice necu da se kacim za muskarce
Pa jasno je do sad valjda da necu da se kacim nikad za sve vasZnas kako...mozda ja nekad imam krizu identiteta, ali sam zensko....majke mi moje...Eto, okaci se za sve nas
I nemoj ako ne želiš. Zašto bi?Pa jasno je do sad valjda da necu da se kacim nikad za sve vas
Pa jasno je do sad valjda da necu da se kacim nikad za sve vas
Postujem ...ali onda ne trazi druge da se kacePa jasno je do sad valjda da necu da se kacim nikad za sve vas
Pa ja ne trazim nista novo jer si se kacila vec samo nisam videoPostujem ...ali onda ne trazi druge da se kace![]()
Xaxaxa vaziAko se ti okačiš onda ću i ja
I nemoj ako ne želiš. Zašto bi?
Mladja jaslena grupa...Kao deca![]()

To je jos sexije od serafiminih dlakaSamo mi javi malo ranije da obučem čiste gaće![]()
Kao za licnu kartu ...nisi nista propustioPa ja ne trazim nista novo jer si se kacila vec samo nisam video
Pa nisam ja ti si propustila da te vidimKao za licnu kartu ...nisi nista propustio![]()
Ja bi se ubio , propustila si da te june vidiKao za licnu kartu ...nisi nista propustio![]()

E, to mi je bila I ostala tiha patnja...zakopacu je duboko I nastaviti da zivim sa tim...Pa nisam ja ti si propustila da te vidim
Eto umesto na 1 klik da se postavis sad idi 2 dana kopaj rakuE, to mi je bila I ostala tiha patnja...zakopacu je duboko I nastaviti da zivim sa tim...
Dal ćeš moćiE, to mi je bila I ostala tiha patnja...zakopacu je duboko I nastaviti da zivim sa tim...

Ma cu platim nekom...ladno napolju...Eto umesto na 1 klik da se postavis sad idi 2 dana kopaj raku
Nadam se da hocu...ipak, oziljak na dusi ce ostati...Dal ćeš moći![]()

Izdrži Serafim , imaš podršku nas prijateljaNadam se da hocu...ipak, oziljak na dusi ce ostati...![]()

A ti?Eto umesto na 1 klik da se postavis sad idi 2 dana kopaj raku
Pa nije do klika nego mog fan kluba i sabskrajberaA ti?
Šta ti znači 1 klik?
Čekamo taj klik....