Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
protiv tebe je dovoljna farba sa kosu, ne vidim potrebu za sindikalnim organizovanjem iskrpa da, jace ste kad se udruzite..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
protiv tebe je dovoljna farba sa kosu, ne vidim potrebu za sindikalnim organizovanjem iskrpa da, jace ste kad se udruzite..
Ooo, hvala drugaru...na svemuИмам право, ти си моја другарица са неких других тема!![]()

Знаш да сам увек искрен!Ooo, hvala drugaru...na svemu![]()
loreal 9.3, molim lijepo..protiv tebe je dovoljna farba sa kosu, ne vidim potrebu za sindikalnim organizovanjem iskr
A ptičice nisi ni ti za bacitЗнаш да сам увек искрен!![]()
Eeeejjjj, Vrapce....pravimo ti fan klubA ptičice nisi ni ti za bacitMsm ja sam udata i to ali mogu pogledati
![]()

Ako je, ne bih ga ja ni oduzimala.meni se cini da je vrabac sretno zauzet.
Хвала, бебо, свакако. С' тим да се овде могло видети и неких твојих интересантних сличица ( за једну сам сигуранAko je, ne bih ga ja ni oduzimala.
), тако да, моји комплименти! 
Eeeejjjj, Vrapce....pravimo ti fan klub![]()

Bravo drugari!našla muža
![]()
mi smo pravi <3Bravo drugari!
Nek vam je sretnje i bericetne, da bar trojke dobijete....sada nece ukljucujes levi zmigavac ispred tunela na duplu punu liniju.našla muža
![]()
čija kosa, krompirkova?Kosa i osmeh![]()
Će ga prepržiš načisto i istopiš u tvoju fritezu.čija kosa, krompirkova?
Ti samo lajkuj a one neka nalaze muzeve, e moj snowtrooperu ....Kosa i osmeh![]()
Ti samo lajkuj a one neka nalaze muzeve, e moj snowtrooperu ....
moderan sto bi se rekloTrema me pojela...
Ne pričam baš tako...
A onda taman se malo opustio i ovo jezero...

Ne kvari čoveku moguću kombinaciju.meni se cini da je vrabac sretno zauzet..