Fotke „Kazana” gde su sarajevski civili odvodjeni na klanje

Хартмане јаране, још ћеш се ти изненађивати како ће Србија и брже и боље него БиХ - која, шта је то ? На силу спојена три ентитета - зашто ? Зато што, јаране, муслимани немају ама баш никакве услове за будућност ако Србија и Хрватска узму своје. На крају рата, ако се не варам Срби су држали 75% територије да би Дејтоном завршили са око 50 %.
Шта ви пријатељу хоћете више од Срба ? Куће, имања, територију ? Па неће моћи. Још мало и колко вас има живећете у етничкој муслиманској џамахирији - назовите је како хоћете, и далеко вам лепа кућа. Живите како знате. Република Српка ће бити или самостална, или у федерацији са Србијом, а шта ви ту имате против ? Ако вам не ваља жалите се онима који су вас навукли и против Срба а помало и против Хрвата.

Nacionaldemokrata:
Ja ne znam ko je izgubio rat, ali znam da je pola BiH, Republika Srpska :D Sto se tice KiM, najverovatniji scenario ce biti da ce i Srebrenica pasti u zaborav kad se ova utakmica sa siptarima zavrsi ;)
pa ND, znas kako to ide u sportu, prvo imas da "predjes" puno igraca dok dodjes do nas, a ako i kada dodjes, imaces toliko snage, nadam se, da nas pitas " ciko koji put vodi za begis?"
ps. nadam se da shvatas pitanje

Hartmann:
Kako stvari stoje bogme ste vi tu utakmicu davno izgubili, onog dana kad je rahmetli Slobo govorio "niko ne sme da vas bije". Dokle god je ovakav omjer izmedju Albanaca i Srba slabe su vam sanse, a o NATO-u i EU da i ne govorim, bojim se da vas nece ni pitati puno za misljenje.

Trezveno govoris, Sloba nas je unakazio svojom politikom. Zazdrignutost za primer u istoriji, mister NE koji posle daje SVE ! No , nije nas on prvi zajebao u novijoj istoriji Srba - zajebala nas je nasa naiva i samoubilacko podrzavanje "bratstva - jedinstva" ! Pamtim da nam je ponos bio da vas i ostale iz ex Yu bolje gostimo nego nas same, a i kako dozvolismo Titu podvalu da nas dobro istrebi formirajuci partizanske republike i jedinice uglavnom na srpskoj zemlji mameci Dojc soldatesku da pravi pokolj. Pa onda ustase pusti da se razbeze po svetu a cetnike pobi, pa nepotrebni sremski front i na kraju zabrana Srbima da se vrate na Kosovo dok se preko Share i Prokletija reka Albanaca slivala u taj deo Srbije bez imalo zakonskog ogranicavanja i ne samo to , nego su i imali precutnu dozvolu za odstrel Srba i unistavanje letine, dok Srbi ni psovku nisu smeli da izgovore prema Shiptaru.
Kako stvari stoje, svi vidimo, ali kako se radilo ovih 50 god u bratskoj nam bivsoj zajednici, cudim se da je i ovako kako je !

adem_ks:
bas su mi bez veze "dokumentovana" pisanja nekih osoba koji su celo vreme tih ratova proveli po podrumima, iz straha da ne zaluta slucajno neki metak iz hrvatske ili bosne ili kosova, ne videci ni sta se desavalu u njihovom komsiluku ili zgradi, ali zato "potkovani" informacijama o svim desavanjima po ex yugi. cccccc

Vidim da si vidovit Ademe, moze li 7 brojeva za loto, delimo ako dobijem...cccccc ;-)

Hartmann:
Kako stvari stoje bogme ste vi tu utakmicu davno izgubili, onog dana kad je rahmetli Slobo govorio "niko ne sme da vas bije". Dokle god je ovakav omjer izmedju Albanaca i Srba slabe su vam sanse, a o NATO-u i EU da i ne govorim, bojim se da vas nece ni pitati puno za misljenje.

"Jarane" ja zadnji put kad sam proverio na prostoru ex-YU je bilo izmedju 9 i 10 miliona srba, a svih vas ostalih zajedno toliko, prema tome da sam na tvom mestu nebi ni spominjao albance ni novokomponovane "bosnjake", jer sto se tice amerikanaca i NATO vec znamo kakav stav imaju prema islamu i teroristima, a (ne)daj Boze da okrenu glavu na drugu stranu ;) pojeli bi vas :D hehehe ali kako kazu ameri "words are cheap", sacekajmo drugo poluvreme i SHOWTIME :D

Lacibg:
Хартмане јаране, још ћеш се ти изненађивати како ће Србија и брже и боље него БиХ - која, шта је то ? На силу спојена три ентитета - зашто ? Зато што, јаране, муслимани немају ама баш никакве услове за будућност ако Србија и Хрватска узму своје. На крају рата, ако се не варам Срби су држали 75% територије да би Дејтоном завршили са око 50 %.
Шта ви пријатељу хоћете више од Срба ? Куће, имања, територију ? Па неће моћи. Још мало и колко вас има живећете у етничкој муслиманској џамахирији - назовите је како хоћете, и далеко вам лепа кућа. Живите како знате. Република Српка ће бити или самостална, или у федерацији са Србијом, а шта ви ту имате против ? Ако вам не ваља жалите се онима који су вас навукли и против Срба а помало и против Хрвата.
Ne znam po cemu svi zakljucuju da ja BiH vidim kao savrsenu modernu drzavu snova, pa i za mene je to frankenstajn od drzave koja ovakva kakva je sad ne mere opstati, to je ko covjek kog na zivotu odrzavaju stotine razlicitih aparata u bolnici. Kakva moze bit drzava u kojoj tri strane vuku svaka sebi, jedna hoce u Hrvatsku i u EU, druga hoce u srednji vjek a treca u Saudijsku Arabiju, i to sve u jednom usranom sistemu gdje je korupcija postala umjetnost, nakon onakvog rata i svega ostalog...
Ja ovde ne zastupan nikog, a pogotovo ne nacionaliste, meni su svi isti, preko Bosne se sve slama, svadje istoka i zapada, *ebe se meni za Aliju i SDA, isti su ko SDS i HDZ, to su i dokazali kad su i nakon rata napravili koaliciju, sad je sve to bosanski lonac, a smjesno mi je kad pocnu Muslimani da se optuzuju za rat u Bosni, sve je pocelo kad Slobo rece "niko ne sme da vas bije", od tog trenutka. Srbi i Hrvati su unistili Jugu uhvativsi je izmedju dvije vatre, a u sredini smo se nasli mi, koji jedini nismo htjeli da se to razje*e. I da ti iskreno kazem meni je potpuno svejedno hoce li Republika Srpska bit samostalna ili ce se spojit sa Srbijom ili ce ostat u BIH, isto tako mi je svejedno sta ce bit sa Kosovom ili zapadnom Hercegovinom, Vojvodinom, Sandzakom, Istrom, itd, one drzave koju sam ja jedino volio nema vec dosta dugo, a ovo sto je sad ostalo, ove jadne drzavice mozete brate i dalje da rasturate, kad je bal nek bude onda maskenbal, rasturajte i dalje, svi, i Hrvati i Srbi, jer ocito da se niste zadovoljili dosadasnjim rezultatima, svi ste postali zombiji a i ne primjetite to, e pa bujrum.
P.S. Dao dragi Alah da i Srbija i Hrvatska i Bosna i Makedonija udju u EU, pa da se svi nauce normalnom zivotu i ponasanju, da svi vide kako normalni ljudi zive koji su plemenske sisteme davno zaboravili.

Nacionaldemokrata:
"Jarane" ja zadnji put kad sam proverio na prostoru ex-YU je bilo izmedju 9 i 10 miliona srba, a svih vas ostalih zajedno toliko, prema tome da sam na tvom mestu nebi ni spominjao albance ni novokomponovane "bosnjake", jer sto se tice amerikanaca i NATO vec znamo kakav stav imaju prema islamu i teroristima, a (ne)daj Boze da okrenu glavu na drugu stranu ;) pojeli bi vas :D hehehe ali kako kazu ameri "words are cheap", sacekajmo drugo poluvreme i SHOWTIME :D
Nisu Amerikanci sa svim Muslimanima u svadji, sta je sa Saudijcima, Kuvajtom, Pakistanom i drugim? Koji ih podrzavaju u njihovoj politici prema terorizmu? I s tim se potpuno slazem, tako treba bit, i uopste ti ne stoji ono sto si rekao o americkom stavu prema ISLAMU, jer nije islam terorizam, jer da su ama bas svi Muslimani automatski i teroristi, probaj zamislit sta bi bilo, do sad bi gorila cijela planeta. Osim mozda Kine.

E moj Hartmane. S jedne strane pokušavaš ostaviti utisak modernog i demokratski nastrojenog čoveka, a sa druge strane za rat u BiH optužuješ S. Miloševića zbog njegovih izjava iz 1989. godine na Gazimestanu.
A što nisi onda napisao da je rat započeo neki drugi lider (koji je zbog toga i robijao) zbog knjige "Islamska deklaracija" i zbog nekih drugih radnji koje su se desile davno pre nego je Sloba postao neko i nešto...
Naravno reč je o Aliji Izetbegoviću.
Reč je o Juki Prazini, Caci, Jasminu Švrakiću i mnogim drugim "jalijašima" kako ste ih vi zvali u Sarajevu i koji su od najobčnijih vucibatina i kriminalaca u prvim godinama rata prozvani u vođe i generale i kojima je data ogromna vlast da ubijaju i pljačkaju koga stignu - po sopstvenom nahođenju.
I na kraju krajeva, upitaj se što je to BiH trebalo da se odvoji od ostatka Jugoslavije - da bi (po tumačenju Muslimana) napravili multietničku i demokratsku BiH.
Zar Muslimana - procentualno ne bi bilo više u toj Jugoslaviji računajući i one Muslimane koji su tada živeli u Srbiji (Sandžak, KiM), Crnoj Gori, Makedoniji.
Pa zato što ste lagali i što niste hteli multietničku, nego muslimansku - etnički čistu BiH.
I na kraju još jedno pitanje za tebe...
Kako to da ste 1991. bili u dobrim odnosima sa Hrvatima, pa potom žestoko ratovali 1992. i 1993., da bi na kraju zajedničkim snagama napali RS 1995. i posle toga napravili Federaciju BiH kao protivtežu Srbima...
E, da, još jedno pitanje...
Objasni mi kakva je to nacija Bošnjak?
Zamisli npr. ovako.
Tvoj pradeda - recimo da je rođen 1900. je bio šta - po nacionalnosti? S obzirom da je tada BiH bila u Austrougarskoj monarhiji.
Pa tvoj deda, npr. da je rođen 1920., a tada je BiH bila u sastavu Kraljevine SHS. je bio (koliko mene znanje iz istorije služi - Srbin islamske veroispovesti). Onda je npr. tvoj otac (ako je živeo u BiH u to vreme) za vreme NDH 1941.-1945. bio Hrvat - islamske veroispovesti tj. "hrvatsko cveće"...
Posle rata je najverovatnije bio Jugosloven - islamske veroispovesti ili možda čak komunista.
Onda je od 1974. bio Musliman, da bi od 1992. bio Bošnjak...
Nije li ti to malo čudno???

Drabo, bolan, zar nisi shvatio iz mog teksta da su meni svi nacionalisti isti? Svi su jednako zlo, to se kroz istoriju uvijek iznova pokazivalo i pokazuje se i dan danas, ja ne vidim nikakve razlike izmedju Milosevica, Alije, Tudjmana, Juke, Zuke, Arkana, Tute i svih ostalih, meni su oni svi govna, samo razlicito upakovani, kako prije tako danas i u buduce, nema razlike izmedju njih osim pripadnosti. Kad je nacija u pitanju ja se uvijek izjasnjavao ko Jugosloven, i danas bi najradije isto, ali zbog gore navedenih hajvana to vise nije moguce. Da budem iskren ja sam se davno umorio od ovakvih prepucavanja ko je kad koga s kim i gdje, a bas ovaj zadnji rat je pokazao kakvi su ovi narodi u kur*u, vaznije im je da se svadjaju i tuku od hljeba i posla.
Ti meni spominjes istoriju, NDH, Kraljevinu SHS, Hrvate, Muslimane, neke protivteze i sta ja znam, ne krivim ja samo Slobu, vec sve druge ko sto su ko on, i Hrvate i Slovence i Albance i Bosance. To je pokazalo u stvari kako je Juga bila trula iznutra, i niko ne more govorit kako je samo on u pravu, sta je sa ostalim? Ja sam samo rekao da je od Slobe krenuo proces raspadanja, a ostali su to oberucke prihvatili, Slobo je htio Veliku Srbiju, Hrvati veliku Hrvatsku a Muslimani dzamahiriju, a niko nije dobio sta je htio osim politicara i lopova.
Pomenu mi saradnju a kasniji rat sa Hrvatima, e to je bio samo jedan djelic balkanskog mozaika koji se savrseno uklopio u opsti opis naseg mentaliteta, sa istim tim Hrvatima su bosanski Srbi vojno i ekonomski saradjivali dok je trajao sukob izmedju Hrvata i Muslimana, a ratovali ste i prije i poslije toga protiv njih, sta sada ti kazes na to? Kako da se to desilo? Bosanski Srbi su cak dobijali gorivo iz Hrvatske, u pratnji hrvatske vojne policije, koje je kasnije preuzimala srpska vojna policija. Direkt iz Rijeke preko Hercegovine za RS, i zato mi nemoj pricati o tome, jer smo isti. Mada sebe licno izdvajam iz svega toga. A sve se to desavalo tim tokom zato jer je Klinton naredio i Aliji i Tudjmanu da se ponovo ujedine protiv Srba a ne zato sto se jedan od njih iz nekog x razloga predomislio.
I na kraju, odgovor na onaj prvi dio, ja ne pokusavam ostavit nikakav utisak, ja jesam moderan, izmedju ostalog i zato jer sam, hvala dragom Alahu, uspio na vrijeme uhvatit maglu od onog ludila dole, i sad zivim sa normalnim ljudima, ali prije svega zbog mog nacina razmisljanja, ostao sam isti ko i prije pojave "demokratije", a od rjeci demokratija mi se ide na wc.

FLUID:
@Hartmann
I ništa ti nama ne reče. Ništa opipljivo. Ne odgovori ni na jedno pitanje koje ti je postavljeno!
Samo ti je ovo "Vozdra" na kraju najpametnije u celom postu. Jer očigledno je da nemam šta da kažeš po tom pitanju. Brinite se vi za vas. Kao vi ste nešto u boljoj poziciji? Kako da ne. Evo već ste postali ekonomska sila. Svi se bore za vaše tržište. :D
A ko beše ono izgubio sudski spor od Srbije za ratnu odštetu? Irak? Sirija? Ko? Podseti nas sve ovde da ubuduće znamo.
Pre svege, da se ratni zlocinci ne kriju po misijim rupama nego da su ih vlasti (koje god to bile) izrucile hagu, i da se svet ne boji za odceplenje kosova, ta presuda bi bila sasvim drugacija. Mozemo mi ovde kopati oci jedni drugima al ljudi moji pa to je bar jasno!!! Lepo su se gospoda sudije i gospoda branioci obe strane dogovorili, vi nama zlocince i mir na kosovu, mi vas oslobodimo optuzbe, i to je to.
I na kraju krajeva svi vi ste kao i ja bili deca u to vreme a sada ste puni informacija ko tuka g....I ne kazem ja da se u ni bosni nisu desili zlocini, al ljudi moji svi ti zlocini u bosni se ne mogu porediti sa jednom srebrenicom ( a koliko je samo masovnih grobnica koje jos nisu otkrivene-to znaju samo vasi heroji). Moglo bi se ovde jos toliko toga napisati al ne isplati se.
A sto se tice Cace, Juke i ostalih likova koji su ovde pominjani mogu samo da vam kazem da nije bilo njih danas nebi bilo ni nas. Jer bosanski narod je bio toliko lud i naivan da nije verovao da ce se desiti ono sto je bilo, i da nije bilo njih ni njima slicnih ne bi bilo ni nas... Vi nemate pojma kako se sarajevo odbranilo - s kojom kolicninom naoruzanja. Nego ljudi moji sad ste odrasli pa pamet u glavu. Zar ne vidite, koliko god zrtava da je palo, ko god koga da je ubijao sad kao da se nista nije desilo. Ostalo je samo da se polemise oko toga ko je koga napao, ko je koga pobio, ko poceo a ko zavrsio, a mi brate ponovo zivimo zajedno. Ljudi se vracaju svojim kucama, gdje god one bile.I ponovo se srbi zaljubljuju u muslimane, hrvati u srbe, muslimani u hrvate i obrnuto. zar su vredele tolike zrtve da bi sada opet ziveli zajedno?!
Postavite sebi to pitanje. I vi veliki nacionalisti, molite boga da vam se dete koje ste odgajali na onaj nacin na koji su vas odgajali vasi roditelji, jednog dana ne zaljubi u nekog druge vere, jer sta onda? Onda cemo opet pucati u svoje!!!!!!!!

Back