Drabo, bolan, zar nisi shvatio iz mog teksta da su meni svi nacionalisti isti? Svi su jednako zlo, to se kroz istoriju uvijek iznova pokazivalo i pokazuje se i dan danas, ja ne vidim nikakve razlike izmedju Milosevica, Alije, Tudjmana, Juke, Zuke, Arkana, Tute i svih ostalih, meni su oni svi govna, samo razlicito upakovani, kako prije tako danas i u buduce, nema razlike izmedju njih osim pripadnosti. Kad je nacija u pitanju ja se uvijek izjasnjavao ko Jugosloven, i danas bi najradije isto, ali zbog gore navedenih hajvana to vise nije moguce. Da budem iskren ja sam se davno umorio od ovakvih prepucavanja ko je kad koga s kim i gdje, a bas ovaj zadnji rat je pokazao kakvi su ovi narodi u kur*u, vaznije im je da se svadjaju i tuku od hljeba i posla.
Ti meni spominjes istoriju, NDH, Kraljevinu SHS, Hrvate, Muslimane, neke protivteze i sta ja znam, ne krivim ja samo Slobu, vec sve druge ko sto su ko on, i Hrvate i Slovence i Albance i Bosance. To je pokazalo u stvari kako je Juga bila trula iznutra, i niko ne more govorit kako je samo on u pravu, sta je sa ostalim? Ja sam samo rekao da je od Slobe krenuo proces raspadanja, a ostali su to oberucke prihvatili, Slobo je htio Veliku Srbiju, Hrvati veliku Hrvatsku a Muslimani dzamahiriju, a niko nije dobio sta je htio osim politicara i lopova.
Pomenu mi saradnju a kasniji rat sa Hrvatima, e to je bio samo jedan djelic balkanskog mozaika koji se savrseno uklopio u opsti opis naseg mentaliteta, sa istim tim Hrvatima su bosanski Srbi vojno i ekonomski saradjivali dok je trajao sukob izmedju Hrvata i Muslimana, a ratovali ste i prije i poslije toga protiv njih, sta sada ti kazes na to? Kako da se to desilo? Bosanski Srbi su cak dobijali gorivo iz Hrvatske, u pratnji hrvatske vojne policije, koje je kasnije preuzimala srpska vojna policija. Direkt iz Rijeke preko Hercegovine za RS, i zato mi nemoj pricati o tome, jer smo isti. Mada sebe licno izdvajam iz svega toga. A sve se to desavalo tim tokom zato jer je Klinton naredio i Aliji i Tudjmanu da se ponovo ujedine protiv Srba a ne zato sto se jedan od njih iz nekog x razloga predomislio.
I na kraju, odgovor na onaj prvi dio, ja ne pokusavam ostavit nikakav utisak, ja jesam moderan, izmedju ostalog i zato jer sam, hvala dragom Alahu, uspio na vrijeme uhvatit maglu od onog ludila dole, i sad zivim sa normalnim ljudima, ali prije svega zbog mog nacina razmisljanja, ostao sam isti ko i prije pojave "demokratije", a od rjeci demokratija mi se ide na wc.