kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 57.836
sefer halilovic je kolko znamo optuziio sve te alijine specijalce iz 1992
atentat bese na njega...
atentat bese na njega...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u bogati...visoko imas misljenje o sebiti si srbin koliko sam ja japanac
Inače i tom istom Seferu su Ševe ubile brata i ženu. Jer nije hteo mudžose u svojim redovima. I generalno u armiji. Pa su mu stavili bombu u stan. To je mislim i sam rekao.A da nije tvoj Srbijanac bio možda komandant tzv. arbih u ratu 90-ih u BiH?
Sefer Halilović je Srbijanac koji je 1991. godine došao u BiH i ratovao protiv Srba kao general i komandant armije BiH.
Nisi to znao a?
jesi nazvao admiru ODRODOM KOJA SE ODREKLA VJERE JER JE ZAVOLJELA SRBINA ?u bogati...visoko imas misljenje o sebi
tis zivan na monociklu ko tihomir...al za razliku od njega barem je iz srbije pa ga tolerisemo![]()
Ne znači, lupetanje je pojam koji se odnosi na stvari za koje ti možda misliš da su istina ili ih zaključuješ ili prepričavaš.ma jel...ti napr kazes ja sam osobodio ozren od dzihadista a ja kazme ne lupetaj...to ne znaci da sam rekao da lazes![]()
malopre sam to rekao ali ovaj muhamedanac opravdava ubistvo admire od strane tih alijinih specijalaca- krimosa jer je admira toboz ODROD koja se odrekla svoje vjere jer je zavolela boskaInače i tom istom Seferu su Ševe ubile brata i ženu. Jer nije hteo mudžose u svojim redovima. I generalno u armiji. Pa su mu stavili bombu u stan. To je mislim i sam rekao.
jesi nazvao admiru ODRODOM KOJA SE ODREKLA VJERE JER JE ZAVOLJELA SRBINA ?
nije li to opravdavanje njenog ubistva ?
ko to moze da kaze da je neko odrod jer je zavoleo nekog ?
samo dzihaldija
nisu stari nasi dzaba govoriliNe znači, lupetanje je pojam koji se odnosi na stvari za koje ti možda misliš da su istina ili ih zaključuješ ili prepričavaš.
Laganje je kada svjesno pišeš neistine. Previše si neuk za diskusiju sa ozbiljnijim sagovornicima, odoh se nečim pametnijim baviti.
Da, njegov sin je čak napisao i knjigu o tome. Nisu mu ubile brata nego ženu i šurjaka i to zato jer su njih dvojica nosili slične uniforme pa kada je šurjak izašao na balkon oni su aktivirali eksploziv misleći da će ubiti Sefera.Inače i tom istom Seferu su Ševe ubile brata i ženu. Jer nije hteo mudžose u svojim redovima. I generalno u armiji. Pa su mu stavili bombu u stan. To je mislim i sam rekao.
koliko vidim zrikavi dodara vam bio sa erdoganom i ramom i uvlaci vas u zajednicunisu stari nasi dzaba govorili
u turcina vjere nema
samo laganje
oklen ti znas da je on bio vjernik ?
a sto se taj srbin nije odrekao svoje vere?
iz lčjubavi spram nje i ostali bi u srajevu mirno i bili bi zivi?
Znam da ćeš me kritikovati ali ja opet vjerujem da je među njima dosta dobrih i časnih ljudi koji žele reći istinu ma kakva bila.nisu stari nasi dzaba govorili
u turcina vjere nema
samo laganje
mali je to broj.Znam da ćeš me kritikovati ali ja opet vjerujem da je među njima dosta dobrih i časnih ljudi koji žele reći istinu ma kakva bila.
Njih mi je žao jer je čovjek koji govori istinu za mene lice pravog i poštenog čovjeka.
ti em sto ne umes da razmisljas, jos manje umes da citas sta neko pise...a kad te pogodi ista stvar kada se postavi iz drugog ugla, onda pokazes ko si ustvarioklen ti znas da je on bio vjernik ?
oklen tebi da se admira ODREKLA SVOJE VJERE ?
ti si zlikovac KADA IMAS TAKAV STAV i ne znam kako te ne banuju ovde za to sto opravdavas ubistvo admire jer se kako ti velis ODREKLA SVOJE VJERE ?
oklen tebi da se admira ikada odrekla svoje vjere ?
jel zavoleti nekoga po imenu bosko je ODRICANJE OD VJERE ? jesi li ti svjestan kakvu NETRPELJIVOST SIRIS OVDE SA TIM STAVOM I PISANJEM ?
evo dokaza!ili je za neke dobra samo ona muslimanka koja se odrodi od svoje vere i prikloni partnerovoj?
Mirnes Ajanović je to najbolje objasnio tvrdeći da hrišćanska Evropa jedva čeka da ih se otarasi kao što namjeravaju Palestince iz Gaze protjerati.mali je to broj.
vecian od prvog dana dejtona je primila mantru da je srpska agresorska i da mora da se unisti
ono si izvor problema u bosni. u globalu.
a manjina im je tiha nebitna
imam i ja muslimane dobre poznanike cestite ljude. doduse mali broj.
Ni Boško ni Admira nisu bili vjernici, to su komunistička djeca koja veze sa religijom nisu imala.al najlepse mi sto ja imam netrpljivosti spram muslimanki, a do pre mesec dana bio sa jednom u vezi
napisah na jednoj temi na ljisu...,rastali se kad me iznervirala jer je mrzelo da ide na pijacu po jagode i da mi umuti slag...![]()
ne zelim ni jaMirnes Ajanović je to najbolje objasnio tvrdeći da hrišćanska Evropa jedva čeka da ih se otarasi kao što namjeravaju Palestince iz Gaze protjerati.
Ja to ne želim njima da se desi vjerovao mi neko ili ne.
kako mislis da ih se otarase kad su sad zaposeli cak i britaniju...jes bio nekad u parziu da vidis kako se zivi u tim kvartovima...koji je interni zakon i sistem tu...imas po filmovima a to je samo mali procent od onoga sta se tamo desava da ni policija ne sme da udje...iz britanije se sele u usa zbog albanaca starosedeoci... nikad oni nece napustiti evropu...Mirnes Ajanović je to najbolje objasnio tvrdeći da hrišćanska Evropa jedva čeka da ih se otarasi kao što namjeravaju Palestince iz Gaze protjerati.
Ja to ne želim njima da se desi vjerovao mi neko ili ne.
on kaze da je admira odrodNi Boško ni Admira nisu bili vjernici, to su komunistička djeca koja veze sa religijom nisu imala.
samo sto dalje odavdekako mislis da ih se otarase kad su sad zaposeli cak i britaniju...jes bio nekad u parziu da vidis kako se zivi u tim kvartovima...koji je interni zakon i sistem tu...imas po filmovima a to je samo mali procent od onoga sta se tamo desava da ni policija ne sme da udje...iz britanije se sele u usa zbog albanaca starosedeoci... nikad oni nece napustiti evropu...
hahaha... pa kako sad, usaglasite stavove... ovaj tvoj jaran kaze da sam ja rekao da se odrekla vere i hoce da me obrezuje, a sad ispade da je bila neverna...sa vama i vasom logikom tri sv petra vam ne mogu pomoci da nadjete unutrasnji mir.Ni Boško ni Admira nisu bili vjernici, to su komunistička djeca koja veze sa religijom nisu imala.