Prije 32 godine ubijeni su sarajevski Romeo i Julija

Možeš da pričaš samo o svojoj lojavoj džamahiriji. Ti sa Srbijom imaš veze koliko i majmun iz Beo Zoo vrta. Prema tome, prepoznaj se sam.
nema u srbiji lojavih, ako to ne znas dzaba ti sve uvrede koje prosipas iz tih usta punih porazenih frustracija jer ti je zrikavi napravio dil sa zapadom da zbrise sto sva stampa vec objavljuje, a vas ce opet staviti sarjevu na raspolaganje da vam prave malu decu.

tuzno ali istinito..zato imas dva izlaza...jedan je sunet, a drugi kad udjes u mahelu naruci kahvu, ne obilicevu vec muratovu :hahaha:

nema u srbiji lojavih, ako to ne znas dzaba ti sve uvrede koje prosipas iz tih usta punih porazenih frustracija jer ti je zrikavi napravio dil sa zapadom da zbrise sto sva stampa vec objavljuje, a vas ce opet staviti sarjevu na raspolaganje da vam prave malu decu.

tuzno ali istinito..zato imas dva izlaza...jedan je sunet, a drugi kad udjes u mahelu naruci kahvu, ne obilicevu vec muratovu :hahaha:
Lojavi, džaba ti sve. Zna se jako dobro kako ste prošli ovaj rat. U kuknjavi, slinjenju, laganju. Željni ste izgleda novi Ahmića, Mostara, Trebinja, Prijedora, Višegrada. Malo vam je bilo? Ostaje vam jedan jedini izbog. Put pod noge pa u Tursku. Mada vas neće ni oni. Ali zato možete u Pakistan, Maroko, Alžir, Arabiju. Izbora koliko hoćeš, samo zavisi gde vas žele.

reko si vec u prvom postu lojavi, ne moras dreimal :rotf:

mi skolovani ipak razumemo taj filing kako je tesko posle svih ratnih poraza jos kad te porazi dodatno saznanje da te i rodjeni lider prevario kao mlade majmune a samim ucetsvovanjem u diskusiji mi cinite plezir izjednacavajacu me sa vama sto mi je posebno drago, a i smesno jer vi i ja nemamo ama bas nikakvih zajednickih spona , sto duhovnih a bogme i fizicki smo skroz drugaciji... moja glava je glava britanskog plemnica, a vase glavudze pune pametnih procena ko je ko ovde, su coskasti rudimenti kao kod drvoseca iz sume :lol:

reko si vec u prvom postu lojavi, ne moras dreimal :rotf:

mi skolovani ipak razumemo taj filing kako je tesko posle svih ratnih poraza jos kad te porazi dodatno saznanje da te i rodjeni lider prevario kao mlade majmune a samim ucetsvovanjem u diskusiji mi cinite plezir izjednacavajacu me sa vama sto mi je posebno drago, a i smesno jer vi i ja nemamo ama bas nikakvih zajednickih spona , sto duhovnih a bogme i fizicki smo skroz drugaciji... moja glava je glava britanskog plemnica, a vase glavudze pune pametnih procena ko je ko ovde, su coskasti rudimenti kao kod drvoseca iz sume :lol:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Vidi se da ti je mama nosila pečenje učiteljici da bi završio razred. Počinje malim slovom rečenicu, a govori o školovanosti. To samo može u tvojoj lojavoj džamahiriji, odnosno u trougliću SA-ZE-TU. Mogu da zamislim vaše glave, zato su svi i govorili da ste glupi kao ćuskije. Hvala Bogu pa sa vama hitlerovskim kopiladima nemamo ništa. Em smrdite na loj, em se kupate samo za Bajram, o vas normalan čovek ne bi obrisao svoju patiku ugaženu u pseće gomno. Inače, Dodo vam pravi malu decu kad god to hoće, stavlja vam iz du.peta direkt u usta, ali nije on kriv što volite tako.

Školovani, učiteljica ti je izgleda još gluplja od tebe. Inače, to što ti primaš od dečka ( i veru i nešto drugo ) je problem samo tvoje psihopatologije. Ili si ponovo uzeo tastaturu u ruke bez nadzora stručnog lica.
auh..sad imam i decka.. :lol:

sve vase lokalne hobije pripisujes drugome...cccc mama te lose vaspitala, nikad ne krij svoju prirodu vec hrabro i muski istupi sa njom osim ako nisi od onih porazenih koji samo trpi i prima ..kao udarce iz sarajeva :rotf:

auh..sad imam i decka.. :lol:

sve vase lokalne hobije pripisuujes drugome...cccc mama te lose vaspitala, nikad ne krij svoju prirodu vec hrabro i muski istupi sa njom osim ako nisi od onih porazenih koji samo trpi i prima ..udarce iz sarajeva :rotf:
Imaš naravno. I očigledno si i žensko u vezi. Ali to je problem samo tvoje psihopatologije.

Inače, čestitam na pobedi u Srebrenici, Ahmićima, Mostaru (gde ne smete da prdn.ete, a da vas ujke je našamaraju), Banja Luci, Višegradu. Ne smeš, lojavi, ni nos da proviriš iz svog trouglića. Da lešinar proleti iznad tebe onesvestio bi se od smrada.

Imaš naravno. I očigledno si i žensko u vezi. Ali to je problem samo tvoje psihopatologije.

Inače, čestitam na pobedi u Srebrenici, Ahmićima, Mostaru (gde ne smete da prdn.ete, a da vas ujke je našamaraju), Banja Luci, Višegradu. Ne smeš, lojavi, ni nos da proviriš iz svog trouglića. Da lešinar proleti iznad tebe onesvestio bi se od smrada.
sad sam i zensko :lol:

razumem da me muvas kao svaki opasan svaler bosanskog kova, ali ovakvim prostackim nastupom pichqqe nes videti :ne:

Back