Prije 32 godine ubijeni su sarajevski Romeo i Julija

hahaha... pa kako sad, usaglasite stavove... ovaj tvoj jaran kaze da sam ja rekao da se odrekla vere i hoce da me obrezuje, a sad ispade da je bila neverna...sa vama i vasom logikom tri sv petra vam ne mogu pomoci da nadjete unutrasnji mir.
pa rekao si da se odrodila od svoje vere

a cinjenica nemas ? imas li dokaze da se odrekla svoje vjere ?

nemas

imas li uopste dokaza da je bila neka vjernica ? ni to nemas

ali ona po tebi vise nije vasa jer je zavolella nekog po imenu bosko i zbog toga se po tebi onda odrekla svoje vjere. to je cist sovinizam. za to bi te morali banovati

toj admiri svako normalan se klanja do poda! naklon do poda!

ona zbog ljubavi je bila spremna mreti.

kada je dobila metak puzala je da zagrli svoga Boska ! kamen bi zaplakao!

naklon do poda i zivela ljubav! ljubav je neunistiva

a ovde imamo primjere kako neljudi i sovinisti muslimanski tu heroinu admiru nazivaju onom koja se odrekla svoje vjere.

to je nedopustivo

Ni Boško ni Admira nisu bili vjernici, to su komunistička djeca koja veze sa religijom nisu imala.
idi...znaci zbog toga sto su bili neverni bili romeo i julija :hahaha:

u jednoj zdravoj drustvenoj sredini koja se zvala bih de su srbi bili moderni a muslimani zatucani :lol:

jel ti citas sebe ponekad sta pises...zbog tog sto su bili neverni bili trn u oku srpskim i mislimanskim sovinistima

taj decko da mu je bilo vise pameti bogdamudusu prosti bas ko i njoj, da je uzeo islam obrijao glavu i pustio bradu danas bi imali dece i ziveli negde zajedno a ne da ih neka dileja ubije iz dosade ili patologije svejedno.

hahaha... pa kako sad, usaglasite stavove... ovaj tvoj jaran kaze da sam ja rekao da se odrekla vere i hoce da me obrezuje, a sad ispade da je bila neverna...sa vama i vasom logikom tri sv petra vam ne mogu pomoci da nadjete unutrasnji mir.
Zašto da usaglašavamo stavove? Ne vlada kod nas jednoumlje kao kod vas malograđana.
Ja i on često imamo različite stavove ali se poštujemo.

u jednoj zdravoj drustvenoj sredini koja se zvala bih de su srbi bili moderni a muslimani zatucani :lol:

jel ti citas sebe ponekad sta pises...zbog tog sto su bili neverni bili trn u oku srpskim i mislimanskim sovinistima

taj decko da mu je bilo vise pameti bogdamudusu prosti bas ko i njoj, da je uzeo islam obrijao glavu i pustio bradu danas bi imali dece i ziveli negde zajedno a ne da ih neka dileja ubije iz dosade ili patologije svejedno.
Pa bili su ateisti, znaš li šta znači taj termin?

"bili neverni"... Treba da lečiš tu opterecenost podelama ljudi po religiji
Opet...
Za ovo bi morao biti kaznjen

Lojavi klonu, posle tvog pisanja, ti se pitaš zašto ste dobili razne Srebrenice, Mostare, Ahmiće i slično? Lojavi, muškarac nikada ne uzima ženinu veru. Možda ti sa svojim dečkom drugačije praktikuješ, ali to je problem samo tvoje psihopatologije.

Gledam svi se nešto čude, ja ne znam šta vam je čudno?
Pa u Sarajevu je sudija bivša pripadnica Armije BiH, verovatno i neke terorističke grupe.
Tamo nikad niko nije osuđen, Orić pobio sve svedoke, onaj Mudžahedin što je klao srpske zarobljenike ( ima snimak) što čak i nije iz Bosne, već neki pasiji skot iz Azije nikad osuđen nije.
Držao je nekakav biznis godinama u Bosni, navodno je otišao.

Ja vidim da neki Srbi i dalje ne kapiraju mnoge stvari, uglavnom se isčuđavaju da beznedne razdaljine.

Gledam svi se nešto čude, ja ne znam šta vam je čudno?
Pa u Sarajevu je sudija bivša pripadnica Armije BiH, verovatno i neke terorističke grupe.
Tamo nikad niko nije osuđen, Orić pobio sve svedoke, onaj Mudžahedin što je klao srpske zarobljenike ( ima snimak) što čak i nije iz Bosne, već neki pasiji skot iz Azije nikad osuđen nije.
Držao je nekakav biznis godinama u Bosni, navodno je otišao.

Ja vidim da neki Srbi i dalje ne kapiraju mnoge stvari, uglavnom se isčuđavaju da beznedne razdaljine.
kapiramo mi mnogo bolje no sto ti mislis... problem je sto vi ne kapirate da ste u gradjanskom ratu porazena strana i slusate onog vaseg zrikavog mazgova koji ce vas opet u neki novi odvesti.

kapiramo mi mnogo bolje no sto ti mislis... problem je sto vi ne kapirate da ste u gradjanskom ratu porazena strana i slusate onog vaseg zrikavog mazgova koji ce vas opet u neki novi odvesti.
Šta budališ ti, poražena strana :rotf:
50% BiH je srpsko-SRPSKO!
Ušetali bi se u Sarajevo da nije bilo Amera i Nato Pakta koji su pretili još tada bombardovanjem Srbije, a konstantno su bombardovali položaje Vojske Rs i Rsk.
Srpska vojska je 5 puta bila na 50m od centra Bihaća jbt, i svaki put bi se povukla na naređenje iz Beograda.

valjale vam balije pola veka, sa njima ste pili kahvu, orodjavali se, zaebavali, pravili zajednicke poslove, a sad uaaaaa sarajevoooo tamo vrane kradu :hahaha:
Druže, ako uzmemo još od ratova za oslobođenje, Karađorđevih ratova itd veći deo vojske koji je išao na tadašnju Srbiju je bio iz Bosne, poislamljeni Srbi, sami su tako pisali da su Srbi, postoji čuveni primer onog hervegovca što je podigao džamiju kraj crkve, pisao da je Srbin, al opet otišao da guši pravioslavnima sva moguća prava i da ratuje za Otomane, msm da ga je Karađorđe otkoštio :lol:
U Jugoslaviji, a prvo u SHS većina vas se izjašnjavala kao Srbi, čak i nesretni Alija koji je čist Srbin, čovek čak ni regionalno nije poreklom iz Bosne, onda je došao Hitler i Ustaše, a vi kao stari dobri izdajnici svoga roda 90% u Ustaše pa opet po Srbima. Tunjo Filipović potpisao dogovor kod Slobe, onaj iz Zandžaka vikao kako nema sličnijeg naroda od Muslimana i Srba ( tad još niste znali za Bošnjake).
I onda od jednom po starom dobrom običaju Alija menja stranu i izdaje Jugoslaviju.
Kada god ste mogli gledali ste da zagorčate život Srbima.
Nisam nešto primetio da ste izginuli na turskom kolcu ili austrijskom konopcu za slobidnu Bosnu, ginuli su Srbi koji su jedini imali državotvornu ideju tada.Al' kad je trebalo rasturiti Jugoslaviju protiv Srba ste se bez problema pobunili, vi izgleda samo protiv Srba i smete da se bunite, iako da nije bilo Srba ne bi bilo ni Bosne, al' i to se bunite dok vam drugi drže strah, prvo Turci, Au, Nemci i Ustaše, Nato..e moj ti.

Back