момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.465
Ona nevina vjeverica što su je Kamala i Džo ubili i moguće pojeli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona nevina vjeverica što su je Kamala i Džo ubili i moguće pojeli
Onaj dan htio da te pitam kakav je to problem sa muvanjem Šveđanki, a ti si još ranije kačio ovog Srebreničanina što pliva sa Kajsom.Pročitah "kad automatizuju sve Kajse", a ni ovo "po Kajsama su migranti" ima smisla:
Pogledajte prilog 1636813
"I ženiše se kćeri božanske sa sinovima gazanskim"Onaj dan htio da te pitam kakav je to problem sa muvanjem Šveđanki, a ti si još ranije kačio ovog Srebreničanina što pliva sa Kajsom.
Pjeshovanija ili Gazimestanca? Gazimestanci ti sad dobijaju pasoše, Kajsinu sobu i Sirin klarinet čim pređu granicu Obećane Zemlje Švedijeali ne i za ovog "uskoro vlasnika šveckog pasoša"
Lepo sam pocrnela, treba da pokušamPjeshovanija ili Gazimestanca? Gazimestanci sad dobijaju pasoše, Kajsinu sobu i Sirin klarinet čim pređu granicu Obećane Zemlje Švedije
Uopa, neki novi doxxing momentiLepo sam pocrnela, treba da pokušam
mada bih pre izabrala trenutnu lokaciju da ostarim
Pogledajte prilog 1636846
Ja znam Al me se banujesve ovo oko Novog Sada mi je toliko strašno da ne znam ni šta da kažem,
Ma ja Sam ti odje gradzaninom trecega reda Al to opet bolje nego u srbistanA šta da kažeš, Srbistan ko Srbistan, što bi rekla naša draga Višnja "kako se gradi malo se i ruši"
Nego, treba gledati kako da se udadnemo za Pjeshu etc.
Po imenu kad me izbaci iz kolosijekaNe znam jesam li pitao ranije, kako zovete roditelje?
Pa da, bolje magare u K-inom ambaru nego Sudija Vrhovnog Suda u SrbistanMa ja Sam ti odje gradzaninom trecega reda Al to opet bolje nego u srbistan
Meni samo da parim oci na svedjanke ne treba visePa da, bolje magare u K-inom ambaru nego Sudija Vrhovnog Suda u Srbistan
A dobro toRadnom ovca iz Sirine staje >>> Sloboda Mićalović