gost 440767
Domaćin
- Poruka
- 3.878
random mud pond >>> kapetanmark
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledi OŠTAR OGDVORrandom mud pond >>> kapetanmark
Sitno je to!Sledi OŠTAR OGDVOR
P. S. Lapsus u pisanju je namjeran
Nemoguće je čak i ironično je braniti etcA dobro to
Krenuo sam da pređem na drugi kolosjek, ali reko' bolje da prođem kao Ana K.Nemoguće je čak i ironično je braniti etc
Prije i poslesad bih da nastavim niz ali ne znam šta bih rekla
Zlatan Ibrahimović>>>>>>>Zlatan Ibrahimović
Ovde sa Džejn je fenomenalanbože kakvo savršenstvo
Da da, Nada legendabože kakvo savršenstvo
Pa od Dončića se i moglo očekivati, ipak je to IQ terasne temperature, ali Ibra me iznenadio, on mi deluje kao čovek koji sluša JU grupu i sličnoA što ti sportisti slušaju neke rendom retardirane pesme
To si namerno uradio.Prošlogodišnji masni kupus >>>>> ovogodišnji masni kupus
Nažalost, veća količina sirćeta od predviđene je dodata, tako da ovogodišnji rezultat samo ja od cjelokupne familije mogu da jedem.
Šta je sad ovo, osmi kolosekProšlogodišnji masni kupus >>>>> ovogodišnji masni kupus
Nažalost, veća količina sirćeta od predviđene je dodata, tako da ovogodišnji rezultat samo ja od cjelokupne familije mogu da jedem.
Košarkaški IQ do neba, jezike šalta kao brzine na Golfu kecu.Pa od Dončića se i moglo očekivati, ipak je to IQ terasne temperature, ali Ibra me iznenadio, on mi deluje kao čovek koji sluša JU grupu i slično
Ibra voli Luda za tobomPa od Dončića se i moglo očekivati, ipak je to IQ terasne temperature, ali Ibra me iznenadio, on mi deluje kao čovek koji sluša JU grupu i slično
Mislio sam da niko neće čuti od galame, a vi se baš tad svi ućutaliŠta je sad ovo, osmi kolosek
Maman je kriva, ne sluša moje savjete jer me je rodila može me i ubiti etcTo si namerno uradio.
Idi u *****, kao Chris Waltz u InglorioriusimaKošarkaški IQ do neba, jezike šalta kao brzine na Golfu kecu.
ima raspon vokabulara ravno 200 reči u svakom jezikuKošarkaški IQ do neba, jezike šalta kao brzine na Golfu kecu.