Forumska drugarstva

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Po stažu na forumu spadam u mlađu grupu forumaša. Kada sam se registrovala, prvo sam iščitavala razne ptf i nekako sam se pronašla u književnoj kafani. Tamo su bili ljudi koji slično razmišljaju, svideo mi se njihov humor začinjen i ironijom i sarkazmom ali se osetila i bliskost tih ljudi. Upala sam kao padobranac ali sam ubrzo stekla prve forumske prijatelje. Njima jedino i sada mogu uvek da se obratim i da mi prija njihovo pisanje.

sad se setih da je mislim @Zadovoljna domacica imala i neko organizovanje forumasica za neko kulinarsko takmicenej davno..da li se dobro secam?
Dobro se sećaš. Ekipa je bila sa pdf Kulinarstvo. Bilo nas je iz Sombora, Subotice, Beograda, Jagodine... Nekoliko godina smo išle na Etno sajam, koji se održava u Beogradu, poslednjeg vikenda novembra. Ekipa se zvala Tim snova Krstarice.

citao sam da se sastali njih 5-6 pa se preteralo sa picem i krenuo jedan forumas "nedolicno" da se ponasa sa forumasicom

ali to sam procitao onako usput. sutradan na utiscima kad su ga ostali korili zbog ponasanja

ima tome 15+ godina
ma jok..sva ta okupljanja su bila odlicna i fina.
secam se u novom sadu su se i na strandu okupljali leti i pravili piknike..

nekad nije vladala ova atmosfera.. bilo je svadja naravno ali je generalno bilo mirnije sa manje zuci i medju neistomisljenicima i to je ono sta planiram da vratim poostravanjem politike uredjivanja foruma i jacim kaznjavanjem onih koji prave probleme.

Na slavu?!
Svašta! Slava je privatna stvar i tu treba da dođe familija, kumovi, par komšija i prijatelja.
Kome je to palo na pamet?!
Ja ne slavim. Zamisli mene slavim Titov rođendan, 7. maj i pozovem Simu, Limunadu, Garfu i tu ekipu. Kapetana obavezno. Majstora Životu i Ludu Nastu.
Na kapiji Jugoslovenska zastava. Na ulaznim vratima srp i čekić. Titova slika formata A0. Na komodi pionirska kapa i crvena marama. Kristalne čaše u vitrini.
Tu za frku ne treba alkohola.
Ali bi bilo bar zanimljivo.

Da li postoje

Ne važi se kad se udruže da zezaju trećag.
Niti kad lajkuju jedno drugom jer se slažu oko nečeg

Možda po kafanama?

Šta kažu kafanski forumaši

I one stare legende
Upoznala sam dve osobe sa foruma, mislim da su sada to dvoje u vezi i vise nisu ovde..
U stvari, sigurno ovde ne pisu vise. To su potpuno drugacije licnosti od utiska koje su na mene ostavile ovde.
Sa jednom forumasicom telefonski razgovor davno, nismo se nikada srele. Ona je ovde i sada, mada nismo u kontaktu..

Upoznala sam dve osobe sa foruma, mislim da su sada to dvoje u vezi i vise nisu ovde..
U stvari, sigurno ovde ne pisu vise. To su potpuno drugacije licnosti od utiska koje su na mene ostavile ovde.
Sa jednom forumasicom telefonski razgovor davno, nismo se nikada srele. Ona je ovde i sada, mada nismo u kontaktu..
Valjda sam ti i ja nekakva drugarica, forumska? :rotf:

Back