Ne. Ja potičem iz urbane porodice u kojoj je postoji kultura međupolnih kao i unutarpolnih drugarstava a da nije u svrhu potencijalnog kurvarlukapricas sa nekim kaludjerom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Ja potičem iz urbane porodice u kojoj je postoji kultura međupolnih kao i unutarpolnih drugarstava a da nije u svrhu potencijalnog kurvarlukapricas sa nekim kaludjerom?

Sada iz tebe ženstvenost vrišti!Ne. Ja potičem iz urbane porodice u kojoj je postoji kultura međupolnih kao i unutarpolnih drugarstava a da nije u svrhu potencijalnog kurvarluka![]()

ovo unutarpolno mi nekako lici na kurvarlukNe. Ja potičem iz urbane porodice u kojoj je postoji kultura međupolnih kao i unutarpolnih drugarstava a da nije u svrhu potencijalnog kurvarluka![]()

Misliš NeTab
Pa nisam pala.Nisi valjda pala na to ,,informativno,,?!
On samo dobro surfa i kreativan je, a ostalo?! Ko zna?

Ma kakva ženstvenost. To sam s prezirom odbacila. Mislim na tu nametnutu, damsku ženstvenostSada iz tebe ženstvenost vrišti!![]()
To je ono kad se žene udruže da privuku muškarce.ovo unutarpolno mi nekako lici na kurvarluk![]()
mmm trojka..svidja mi se kako razmisljasTo je ono kad se žene udruže da privuku muškarce.

Ti i dva peškira?mmm trojka..svidja mi se kako razmisljas![]()

Udruže se da privuku grupu muškaraca, a kao, drugarice su. Kad su grupe, veća je verovatnoća da se neko potrefimmm trojka..svidja mi se kako razmisljas![]()
jedan duzi drugi kraci zbog neizvesnostiTi i dva peškira?![]()

Ali, ostali su složeni! Šta to znači?jedan duzi drugi kraci zbog neizvesnosti![]()

Jesi li je dobro zapamtio? Mislim, rade u smjenama.da sam prvo slikao da bih se posavetovao sa forumaskim brainstormingom
Nikadi ogovare ste trecu forumasicu![]()

Dobro se sećaš. Ekipa je bila sa pdf Kulinarstvo. Bilo nas je iz Sombora, Subotice, Beograda, Jagodine... Nekoliko godina smo išle na Etno sajam, koji se održava u Beogradu, poslednjeg vikenda novembra. Ekipa se zvala Tim snova Krstarice.sad se setih da je mislim @Zadovoljna domacica imala i neko organizovanje forumasica za neko kulinarsko takmicenej davno..da li se dobro secam?
citao sam da se sastali njih 5-6 pa se preteralo sa picem i krenuo jedan forumas "nedolicno" da se ponasa sa forumasicomne znam za to..na sta konkretno mislis?
ma jok..sva ta okupljanja su bila odlicna i fina.citao sam da se sastali njih 5-6 pa se preteralo sa picem i krenuo jedan forumas "nedolicno" da se ponasa sa forumasicom
ali to sam procitao onako usput. sutradan na utiscima kad su ga ostali korili zbog ponasanja
ima tome 15+ godina
jeste pa da oteras i nas koji smo pretekli u dosadasnjim ciskamapoostravanjem politike uredjivanja foruma i jacim kaznjavanjem onih koji prave probleme.
Ali bi bilo bar zanimljivo.Na slavu?!
Svašta! Slava je privatna stvar i tu treba da dođe familija, kumovi, par komšija i prijatelja.
Kome je to palo na pamet?!
Ja ne slavim. Zamisli mene slavim Titov rođendan, 7. maj i pozovem Simu, Limunadu, Garfu i tu ekipu. Kapetana obavezno. Majstora Životu i Ludu Nastu.
Na kapiji Jugoslovenska zastava. Na ulaznim vratima srp i čekić. Titova slika formata A0. Na komodi pionirska kapa i crvena marama. Kristalne čaše u vitrini.
Tu za frku ne treba alkohola.
Upoznala sam dve osobe sa foruma, mislim da su sada to dvoje u vezi i vise nisu ovde..Da li postoje
Ne važi se kad se udruže da zezaju trećag.
Niti kad lajkuju jedno drugom jer se slažu oko nečeg
Možda po kafanama?
Šta kažu kafanski forumaši
I one stare legende
Valjda sam ti i ja nekakva drugarica, forumska?Upoznala sam dve osobe sa foruma, mislim da su sada to dvoje u vezi i vise nisu ovde..
U stvari, sigurno ovde ne pisu vise. To su potpuno drugacije licnosti od utiska koje su na mene ostavile ovde.
Sa jednom forumasicom telefonski razgovor davno, nismo se nikada srele. Ona je ovde i sada, mada nismo u kontaktu..

Ti si mi drugValjda sam ti i ja nekakva drugarica, forumska?![]()