HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Evo ja se javljam da komponujem soundtrack jel i za to moram znati C++ i ostalo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i da li si zapoceo da radis na projektu . Decko zacrtaj realne ciljeve . Ukratko tvoj cilj se moze porediti sa ovom pricom . Prve rakete pravili su kinezi i to u jos 13 veku . Zamisli da je jedan od njih rekao , ja cu da sad napravim raketu koja ce da sleti na mesec .
Za dobru igricu nije vazno da ona bude 3d . Pogledaj samo PopCap i kakve igrice rade . Ta firma je prodata za 1.3 milijade dolara
U PRAVU SI NECU NAPRAVITI NEKU VELIKU IGRICU, KAO FAR CRY, JER SAM SVATIO DA JA SA NEKOLIKO LJUDI NEMOGU NAPRAVITI TAKU IGRICU !!!. ALI IGRU KAO GTA SAN ANDREAS BI MOGAO naravno salimse
ALI KAO SHREK (nadam se da sam dobro napisao)MISLIM DA SA 10-tak LJUDI MOGU TAKO NESTO NAPRAVITI.SAMO DRUGACIJEG NAZIVA I DRUGA RADNJA STA TI MISLIS NA TOME.
i da li si zapoceo da radis na projektu . Decko zacrtaj realne ciljeve . Ukratko tvoj cilj se moze porediti sa ovom pricom . Prve rakete pravili su kinezi i to u jos 13 veku . Zamisli da je jedan od njih rekao , ja cu da sad napravim raketu koja ce da sleti na mesec .
Za dobru igricu nije vazno da ona bude 3d . Pogledaj samo PopCap i kakve igrice rade . Ta firma je prodata za 1.3 milijade dolara
U PRAVU SI NECU NAPRAVITI NEKU VELIKU IGRICU, KAO FAR CRY, JER SAM SVATIO DA JA SA NEKOLIKO LJUDI NEMOGU NAPRAVITI TAKU IGRICU !!!. ALI IGRU KAO GTA SAN ANDREAS BI MOGAO naravno salimse
ALI KAO SHREK (nadam se da sam dobro napisao)MISLIM DA SA 10-tak LJUDI MOGU TAKO NESTO NAPRAVITI.SAMO DRUGACIJEG NAZIVA I DRUGA RADNJA STA TI MISLIS NA TOME.
Pogledaj neku od ovih igara duke nukem , plants vs zombies , Imas i s.w.i,n.e
Pogledaj neku od ovih igara duke nukem , plants vs zombies , Imas i s.w.i,n.e
Sta mislis jel bi mogo napraviti igricu kao duke nukem(I ako imas neku dobru ideju za igricu![]()
naravno mislijo sam da ce igra biti demo a za goodinu dve pojavice se i full

) Pa me interesuje jel to tesko napraviti i kako bi to napravioSamo polako, nemoj da se razocaras. I ja sam entuzijasta, mada stani malo na zemlju, oseti tlo pod nogama. Radim u jednom 3D Game Enginu (Unity3D). Pravljenje igre kakvu ti opisujes uopste nije naivno. Lako je reci, samo treba modeli, animacije, par skripti, i aj' u prodaju... Ne znam da li si programer, ili je tvoja ideja, sta vec. Krenite od necega lakseg. Inace, i ja sam pravio jedan FPS (first person shooter), napravio sam svet, skinuo neke modele, napravio skripte za municiju, healthe, mada nemam animacije, bez cega na zalost, ova igra gubi smisao... Programer sam, nisam i modelista/animator, zato sam stao tu gde sam. (Mislim imam 17 godina, stao sam sa ovom igrom) Kad budem nahvatao neke graficare, videcemo
![]()
P.S Duze vreme se bavim ovim...
)Jel igra za Android i ako jeste jel moze na androidu 4.1 a sto se tice 3d igrice definitivno SAM ODUSTO OD TOGA. Ali sad imam drugu ideju ona je isto igra ali nesto je drugacije. Zelim da napravim igricu kao sto je talking Tom samo bi se igra zvala talking Tomislav Nikolicsamo umesto da pricas sa mackom ti pricas sa nikolicem (zamislite naredite mu da prdne
)

ima li neki laki program za pravljenje svoje sopstvene igrice tipa pucanje,skakanje ,ili slicno
edit:
obrisano vise od 20-tak smajlija
Moderator

Jel mislis da bi uspeo i kako da napravim taku igricu![]()
A bezveze mi je da mu stavim sliku, i da pravim "animacije" od toga.lol sve manje zahtevne igre . Na kraju ce biti , napraviti igru koja sabira dva broja

Takvu igru mozes sam sklepati za mesec dana, mozda i manje.