- Poruka
- 4.812
Odlicno, svaka cast 
Koji si jezik koristio i koliko ti je trebalo vremena za ovo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Radio sam za playscape(mominis engine),sto se tice programiranja,skriptuju se samo varijable(jednacine)i xml baza(po potrebi,najcesce za xpath,ypath,a korisno je i za update projekta,ili ako se crash-uje projekat pa da se nesto popravi).Inace ovo je revive mog proslog projekta,a konkretno mi je trebalo nekih 10 meseci(prosecno 1 sat do 2 dnevno rada),mada to moze i mnogo brze kad znas sta radis.Imao sam mnogo problema sa compilerom jer je engine napravljen iOdlicno, svaka cast
runtime-je u lua jeziku,,,export kodova je java,e test je u python,i zbog toga engine ima dosta ogranicenja,tako da mi je trebalo dosta vremena da napravim podrzan export projekta i to je dosta oduzilo rad,ali sve u svemu,mnogo je brze nego u nekom basic-u.(mada i to mi je u cilju da naucim)
Igrica mi je sada besplatna,tako da mozes da je skines(ko god hoce)Placa se?
Pa koliko znam, konkurencija ti je world hardest game, a ona je besplatna.
Naravno, cenim tvoj trud svakako, i mislim da je sve na mestu, ali nisam siguran da li ce neko pored konkurencije hteti da plati.
Imao sam i ja vecih projekata, ali su besplatni, to je kljuc da privuces publiku i zainteresovane ljude. A kasnije kad vec imas zainteresovane, vec sledeci projekat bi mogao da bude komercijalan ukoliko zasluzuje takav status.![]()

Ja znam da za mene samog CE to biti krupan zalogaj Ali ako nadjem 10 ljudi onda ce to biti mnogo lakse ako hocete vas dvojica slobodno mi se javite na mailI mnogi veliki studiji su ovako poceli na primer Rocket Games,Ubisoft... I ja uvek pucam visoko ko zna mozda ce te jednog dana igrati moju igricu
![]()
I onda krecemo igra ce biti na cry engine 3 ako zelis pridruzi nam se mnogo ces nam pomoci pogotovo tvoje ogromno znanje

Ali vidi skinem neki engine u njemu sa nekoliko ljudi napravim svet u igri par programera isprogramiraju kretanje I sve ostalo,onda sa nekoliko 3d dizajnera uredim svet i objekte u kojima bi se radnja desavala u max 3d napravim objekte oruzije I sve ostalo u 3d colon napravim likove i vide koji ce pratiti radnju malo to uklopim
I NESTO NAJVAZNIJE SVE SKRIPTE, ENGINE,MUZIKU, ITD BI KRAO IZ DRUGIH IGRICA SAD CU DA NAPRAVIM NOVU TEMU U TOJ TEMI CU SVE OBJASNITI![]()