Yu tutoriali
Obećava
- Poruka
- 69
Za tvoju informaciju ja sam napravio 10-tak igrica u 3d znam da koristim par engina (cry engine 1,2,3,unreal engine 3,unity)a take programe sam pravio u c++ i ja sam vas pito da mi pomognete a vi me vredjate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za tvoju informaciju ja sam napravio 10-tak igrica u 3d znam da koristim par engina (cry engine 1,2,3,unreal engine 3,unity)a take programe sam pravio u c++ i ja sam vas pito da mi pomognete a vi me vredjate![]()

I jos nest necu ja da zivim od toga nego kad je napravim stavio bi na play story pa ko hoce nek skine a bilo bi za DZABE![]()
GM je totalni nered. Totalno nepregledno i sve zbrkano
Na drugu stranu Flash Develop+Flex+AS3+Flixel je milina.
Mominis studio-Tu sam napravio prvu igricu koju sam distribuirao,mada njih ne preporucujem zbog loseg poslovnog modela.
Mislim ako nije problem...
Distribuvija projekta im nije aktivna jos od pre Juna ove godine,a test .apk sam jedva uspeo da ugrabim da skinem(2 dana pre zatvaranja njihovog sajta za compile projekta).Distribuiracu ja kod njih igru,mozda za godinu dana,jer kakav im je model,toliko ljudi obicno i cekaju(od vremena slanja igrice njima 6 meseci je standardna procedura).Veoma su losi sto se tice toga,a support team odgovara tek posle 15 dana.Support uopste nije povezan sa publish departmentom tako da sam ja imao dogovore za distribuciju kada tehnicar njihov nije ni znao da je zatvorena.Puni su para ko brod a nece da zaposljavaju ljude,a da nepominjem lazi kako su mi govorili da je nemoguce ubaciti reklamu u igru bez njih,a ja sam je distribuirao sam(sa reklamom) njima u inat.U kom smislu loseg? Nije valjda da te ogranicavaju sa nekim licencama i dozvolama?

Ee. Brate neka svi kazu da sam glup ali mene zanima kako da zaradim od igrice a da ne naplacujem![]()
Aha.
Znaci, oni imaju i svoje neko razvojno okruzenje?
Jel postoji neki poseban razlog zasto ne koristis Eclipse sa nekim od game engina, recimo AndEngine ili libgdx?

Probao sam , ali sam ipak za sada fan 2d igrica.Jedno je modelirati prirodu i praviti terrain,a nesto sasvim drugo modelirati oblike zivotinja,i modelirati ljude.Tu oblast cu za sada da preskocim!Hehe
Probaj Unity.
Jedan covek moze da izvuce nesto jednostavno, ali na vecim projektima nema sanse, osim ako nemas mnoogo vremena (i pod uslovom da imas talenta
)...Sta sam pravio sam igre u unity 3d nest sam malo pravio i u cry engine 3 i znam neke osnove u anvil a napravio sam jednu malu igricu koja se radi u sumi (kao Tarzan) a inace posle nede,lje sam poceo. Da ucim c++ a HTML pre jedno 2meseca ali sam sad stao jel me malo nezanimai da godiste sa 2005
Probao sam , ali sam ipak za sada fan 2d igrica.Jedno je modelirati prirodu i praviti terrain,a nesto sasvim drugo modelirati oblike zivotinja,i modelirati ljude.Tu oblast cu za sada da preskocim!
Ee. Brate neka svi kazu da sam glup ali mene zanima kako da zaradim od igrice a da ne naplacujem![]()
Javljala se greska pri pokretanju, sad sam popravio, novi download link:Kod mene ne radi izborna trka???

You don't have permission to access /uploads2N/282005_80135125_kalkulator.jar on this server.