namrgodjenrodjen
Primećen član
- Poruka
- 777
Ma zašto od klona praviti slona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma zašto od klona praviti slona
Kad salju pozive za prijateljstvo bez postova uopste me ne zanima ko je ne prihvatam
obzirom šta se sve izdešavalo na ovom forumu u poslednje vreme, nije ni čudo što su forumaši postali paranočni...nikad više klončina nije bilo i to onih najljigavijih...
ee, a ja imam problem- ne pratim te klonove, ne prepoznajem ih, pazim gde sta lajem, pa me veoma zacne ako primetim da se neko zlonamerno priblizio ...
sta kada se slon klonira![]()
takve pozive prihvatam bez ikakve zadrske- moja dijagnoza je duge podvrste ...
uglavnom ne funkcionisem na pp nivou, ali ne mogu odoleti nekim ljudima, pa propevam kao pticica ... onda mi pridje neki drugi 4umas, kaze 2-3 kljucne reci- i sirena se automatski pali .... zar neko zaista zeli izvuci neke informacije iz nas, ili se igrati nasim neznim osecanjima
nije samo na politici prisutna f. paranoja, cesta je i na zenama, modi dip-u- znamo i iz nedavnog slucaja sa mladom moderatorkom ( gde je paranoja bila produkt realne situacije) ... kada neko spomene prstace, beli austrijski hleb, avione-kamione-dipome
mozda je paranoja ipak samo posledica iskustva( zanemaricemo strucne Triniity postove
)
ili se previse prepustamo virtualnom svetu- pa kukamo ...
haha znam o cemu pricas..dodje tako neko pao s marsa pa kao koje si godiste..daj fon se vidimo..jel znas nesto o tom i tom..daj neke traceve..a ono od mene nema sanse da izvuce kolko ima sati![]()
ma ne pratim ih ni ja...al ih ima previše...: )
haha znam o cemu pricas..dodje tako neko pao s marsa pa kao koje si godiste..daj fon se vidimo..jel znas nesto o tom i tom..daj neke traceve..a ono od mene nema sanse da izvuce kolko ima sati![]()
pa ajde lepo napisite Pera je Mikin koln da i mi neznalice ponesto saznamo
problem je što ne možeš baš svakog klona da povežeš sa originalnim nickom...naročito kad neko bude fin kao original a totalni ljigavac kao klon...: )
pa ajde lepo napisite Pera je Mikin koln da i mi neznalice ponesto saznamo
A zainteresovana si za traceve a![]()
Мене од клонирања много више "брину" они који о свима све знају, помно читају свачије постове и у свакој су чорби мирођија.![]()
Мене од клонирања много више "брину" они који о свима све знају, помно читају свачије постове и у свакој су чорби мирођија.![]()
"Све што кажеш, биће искоришћено против тебе!" , неко ће то пратити, анализирати...![]()
eto, jedna od meni najdrazih osoba na forumu je bila ubedjena da sam mujo in diskajz, koji se samo igra sa njegovim zivcima ... bio ubedjen dok nisam pocela postavljati slike ...
jedan korisnik se cak brinuo da me salje "suparnicki tabor"
ja sam reagovala na dva nika, ubedjena da su klonovi, ne saznah pouzdano da li sam bila u pravu
cak se i modovi bore sa tim, pa lazno optuzuju pojedine forumase
pitanje: da li patite od forumaske paranoje i kako sa njom izlazite na kraj !?!
Sad ne kapiram sta pitas..koja je poenta kloniranja ili otkrivanja klonova?