forumaska paranoja

Ma zašto od klona praviti slona

sta kada se slon klonira z:shock: :znamiguje:

Kad salju pozive za prijateljstvo bez postova uopste me ne zanima ko je ne prihvatam

takve pozive prihvatam bez ikakve zadrske- moja dijagnoza je duge podvrste ...
uglavnom ne funkcionisem na pp nivou, ali ne mogu odoleti nekim ljudima, pa propevam kao pticica ... onda mi pridje neki drugi 4umas, kaze 2-3 kljucne reci- i sirena se automatski pali .... zar neko zaista zeli izvuci neke informacije iz nas, ili se igrati nasim neznim osecanjima:deda:

nije samo na politici prisutna f. paranoja, cesta je i na zenama, modi dip-u- znamo i iz nedavnog slucaja sa mladom moderatorkom ( gde je paranoja bila produkt realne situacije) ... kada neko spomene prstace, beli austrijski hleb, avione-kamione-dipome

mozda je paranoja ipak samo posledica iskustva z:mrgreen: ( zanemaricemo strucne Triniity postove :malav:)

ili se previse prepustamo virtualnom svetu- pa kukamo ...

Poslednja izmena:
sta kada se slon klonira z:shock: :znamiguje:

takve pozive prihvatam bez ikakve zadrske- moja dijagnoza je duge podvrste ...
uglavnom ne funkcionisem na pp nivou, ali ne mogu odoleti nekim ljudima, pa propevam kao pticica ... onda mi pridje neki drugi 4umas, kaze 2-3 kljucne reci- i sirena se automatski pali .... zar neko zaista zeli izvuci neke informacije iz nas, ili se igrati nasim neznim osecanjima:deda:

nije samo na politici prisutna f. paranoja, cesta je i na zenama, modi dip-u- znamo i iz nedavnog slucaja sa mladom moderatorkom ( gde je paranoja bila produkt realne situacije) ... kada neko spomene prstace, beli austrijski hleb, avione-kamione-dipome

mozda je paranoja ipak samo posledica iskustva z:mrgreen: ( zanemaricemo strucne Triniity postove :malav:)

ili se previse prepustamo virtualnom svetu- pa kukamo ...

haha znam o cemu pricas..dodje tako neko pao s marsa pa kao koje si godiste..daj fon se vidimo..jel znas nesto o tom i tom..daj neke traceve..a ono od mene nema sanse da izvuce kolko ima sati:lol:

haha znam o cemu pricas..dodje tako neko pao s marsa pa kao koje si godiste..daj fon se vidimo..jel znas nesto o tom i tom..daj neke traceve..a ono od mene nema sanse da izvuce kolko ima sati:lol:

nije gergi,
ovde su u pitanju ratne i veoma licne tematike ... tel. mi nisu trazili, samo slike, i tada sam se pocela kaciti na modi, sliku nikome licno nisam poslala ...
za traceve sam zainteresovana :ceka:

sada se setih jedne forumasice sto me napade sto joj pogledah profil :zcepanje: nije bio ni zakljucan :rotf:

Мене од клонирања много више "брину" они који о свима све знају, помно читају свачије постове и у свакој су чорби мирођија.:zroll:

Мене од клонирања много више "брину" они који о свима све знају, помно читају свачије постове и у свакој су чорби мирођија.:zroll:

Aaa paa neee..to su im aduti na onim forumaskim upoznavanjima kao onda su jake face kad znaju nesto o nekom nedodirljivom duhu kog su upoznali

Nisam dugo na forumu ali primecujem negativne promene. Klon ili ne, svako od nas ima dve licnosti, jedna je uvek prisutna a druga, koju i sami ne zelimo da posedujemo, povremeno se pojavi:aha:
21.-i vek nam je doneo puno toga, virtuelni zivot je globalno prisutan svuda. Biti iskren prema sebi je tesko, ako se nije radilo na tome od mladosti, nikada se nece biti. Paranoja se samo posledica nemoci da se sagleda realitet.
Svako ko radi sa ljudima nema problema da brzo upozna "licnosti" iz virtuelnog zivota i zna s time adekvatno da se i ophodi.

eto, jedna od meni najdrazih osoba na forumu je bila ubedjena da sam mujo in diskajz, koji se samo igra sa njegovim zivcima ... bio ubedjen dok nisam pocela postavljati slike ...
jedan korisnik se cak brinuo da me salje "suparnicki tabor" z:mrgreen:
ja sam reagovala na dva nika, ubedjena da su klonovi, ne saznah pouzdano da li sam bila u pravu
cak se i modovi bore sa tim, pa lazno optuzuju pojedine forumase

pitanje: da li patite od forumaske paranoje i kako sa njom izlazite na kraj !?!

1. da, jednom prilikom me je kinjila jedna ex moderatorkinja (koju su hvalabogusmenili), kako je proganjaju moji klonovi z:shock: (od početka mog bitisanja na krsti imam jedan jedini nick)
žena je bila poznata po paranoji i agresivnom ponašanju. sad je evoluirala u drugi nick, stari je zamro. znam ko je ali nisam više ni rečenicu prozborila sa njom.

2. mogu da prepoznam klonove specifičnih ljudi sa specifičnim stilom izražavanja, ili provokatore (njih ima par i uglavnom se vraćaju)

3.nemam problem sa paranojom, forum mi je razonoda. asocijalni ljudi koji sve ovo preozbiljno shvataju imaju problem sa paranojom. izmedju ostalog najviše vremena provodim na pf gde nema potrebe za lažnim predstavljanjem i provociranjem.

ubedljivo najviše klonova ima na lj &s i politici

A sta uopste poenta kloniranja?
Mislim, sta moze biti nekome toliko zanimljivo da sazna?
I ko uopste ima vremena/volje da se toliko bavi tim "otkrivanjem"? I opet-sta je poJenta? Sta je cilj, na kraju krajeva? :think:

(Osjecam se ugrozeno, niko me ne proganja. :lol:)

Paranoicno spominjanje forumaske paranoje dovodi do neshvatanja iskrenosti neklonova koji zive u rl, i vrl sastave sa rl zadovoljstvom. :rtfm: ... nesto htedoh reci, ali se svi moji klonovi umesase u prvu recenicu pa na prvu delujem konfuzno :zcepanje:

A sad ozbiljno...:aha:

Mene vise brine paranoja korisnika koji nalaze sve moguce skrivene navike u svakom tudjem postu, covek ne moze da dodje da napise nesto ozbiljno ili se zeza, a da se pri tom citava horda nesudjenih psihoanaliticara u pokusaju ne pobrine da svaku rec izanalizira te mu ukaze ko je , sta je i po sta je dosao :eek:
I sve im nesto smeta, i za sve imaju kritiku i cesto sebe ne vide u istom. :dash:

Pitam se zar im je rl toliko monoton da vrl nadoknadjuju nevidljivost :think:

Kao sto jednom neko pametan rece... Duso ovo je samo internet :aha:

I tako :manikir:

Poslednja izmena:
Sad ne kapiram sta pitas..koja je poenta kloniranja ili otkrivanja klonova?

Poenta tog nekog, ili te neke da se uloguje na X nickova i da prati lik&djelo nekoga, smara ga, uhodi ili sta vec?
I istovremeno, strah "progonjenog" od cega? Sve sto se ovdje, javno iznese moze, biti, ajmo uslovno reci zloputrijebljeno...ali sta to neko moze zloupotrijebiti?
Niko nije toliko lud, da otkriva maticni broj, pin, itd. ...
A ako ti neko izvrne rijeci, sliku koji si sam postavio, nagadja "nesto"...itd. u tom stilu... to je maciji kasalj...

Back