- Poruka
- 9.307
haha znam o cemu pricas..dodje tako neko pao s marsa pa kao koje si godiste..daj fon se vidimo..jel znas nesto o tom i tom..daj neke traceve..a ono od mene nema sanse da izvuce kolko ima sati![]()
Mini niko ne veruje da mi je 33.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
haha znam o cemu pricas..dodje tako neko pao s marsa pa kao koje si godiste..daj fon se vidimo..jel znas nesto o tom i tom..daj neke traceve..a ono od mene nema sanse da izvuce kolko ima sati![]()
Pa mene su sa Književnosti oterali sve nogom u guzicu. A na Ljubimcima su mi pretili i hteli da me biju.Ovde ima foruma gde nema nikakvih sukoba kao književnost al niko tamo ne piše...Svi oće na Politiku i LJIS a to su mračne ulice,agresivna ekipa...Ko i u RL svašta može da ti se desi...
1. da, jednom prilikom me je kinjila jedna ex moderatorkinja (koju su hvalabogusmenili), kako je proganjaju moji klonovi
Poenta tog nekog, ili te neke da se uloguje na X nickova i da prati lik&djelo nekoga, smara ga, uhodi ili sta vec?
I istovremeno, strah "progonjenog" od cega? Sve sto se ovdje, javno iznese moze, biti, ajmo uslovno reci zloputrijebljeno...ali sta to neko moze zloupotrijebiti?
Niko nije toliko lud, da otkriva maticni broj, pin, itd. ...
A ako ti neko izvrne rijeci, sliku koji si sam postavio, nagadja "nesto"...itd. u tom stilu... to je maciji kasalj...
Mini niko ne veruje da mi je 33.![]()
Ja kad proganjam to radim samo sa originalom. Sa klonom samo yebucqam.![]()
pazi njega sto je dosao na temu)))
Paz nju kako se sad smeši, a kad je bila smod rasli joj rogovi zbog originala.))
Mini niko ne veruje da mi je 33.![]()
Ti sam sebi ne verujes da ti je 33...
meni su rasli rogovi samo kad su mene optuzivali da samu sebe banujem)))
a oko kolonova e nisam nikad preterano uzbudjivala..kad nekog treba da upucam, upucam ga.
mosh misliti![]()
Nisi imala klon naloge kao supermod?meni su rasli rogovi samo kad su mene optuzivali da samu sebe banujem)))
Nisi imala klon naloge kao supermod?![]()
Vidim da bi 'teo da budesh forenzicar.Jok nevina je ušla i nevina izašla ko prava Bogorodica.![]()
Pa naravno da ne verujem, zato stalno nosim krojacki metar da se uverim![]()
Nadam se samo da ti se ne skrha ego kada se suocis sa surovom istinom![]()
Vidim da bi 'teo da budesh forenzicar.
Obično se skrha u one koje vole da mi se plaze pa ne mogu da dodju do daha jer im ne puštam uši.![]()
Pa to je klasika. Čim se posumnja na nekog moda da ima klona on sam sebe banuje i još javno održi vakelu i svi ko moroni kažu u ybt stvarno nije njen klon
Priče za malu decu kakav cirkus ste pravili.
Nisi imala klon naloge kao supermod?![]()
hahahahha..postoji li nacin da te ubedim da nikad nisam koristila klonove?Jok nevina je ušla i nevina izašla ko prava Bogorodica.![]()
Vidish,tvoj citat i odgovor se ne slazu za nijansu.Nechu ti rechi shta nije tachno.hahahahha..postoji li nacin da te ubedim da nikad nisam koristila klonove?
imala sam jednok klona, nik svila. koji je imao jedno pet postova, i sama sam ga upucala kad sam postala supermod.
ja sam suvise sujetna i suvise drcna da bih se krila iza klonova..
kad sam podnela ostavku, jedna mi je forumasica rekla da sad moram da menjam nik..kao, neces zivu glavu izvuci
a eto ipak jesam.
ziva zdrava i vesela..
a na politiku svratim samo kad mi je bas jako dosadno![]()