forumaska paranoja

eto, jedna od meni najdrazih osoba na forumu je bila ubedjena da sam mujo in diskajz, koji se samo igra sa njegovim zivcima ... bio ubedjen dok nisam pocela postavljati slike ...
jedan korisnik se cak brinuo da me salje "suparnicki tabor" z:mrgreen:
ja sam reagovala na dva nika, ubedjena da su klonovi, ne saznah pouzdano da li sam bila u pravu
cak se i modovi bore sa tim, pa lazno optuzuju pojedine forumase

pitanje: da li patite od forumaske paranoje i kako sa njom izlazite na kraj !?!

Е вако ако ти неко кога не познајеш пушта песме у којима те воли, пушта песме које дословце описују неке твоје рл животне ситуације, ако се поједини урмаши у паровима устремљују на тебе и то но једанпут ............... онда је то дефинитивно показатељ да сам параноичан ........

Е вако ако ти неко кога не познајеш пушта песме у којима те воли, пушта песме које дословце описују неке твоје рл животне ситуације, ако се поједини урмаши у паровима устремљују на тебе и то но једанпут ............... онда је то дефинитивно показатељ да сам параноичан ........

procita li sta nam rece strucno lice :malav:

koji je lek po tebi: klonovi, pilule.lilule ili napustanje krste :think: ili vec neki "narodski"............... upisati

na politici su svi paranoicno jer tu ima najvise foliranata i dokonih umova :) sto se mene tice presla sam u fazu "bas me briga ko je ko" jer nemam vise nikakvu ambiciju da se socijalizujem uzivo sa forumasima, dobijam pristupe njihovim mracnim tajnama ili delim moje mracne tajne pa se nesto ni ne osecam ugrozeno :lol:

eto, jedna od meni najdrazih osoba na forumu je bila ubedjena da sam mujo in diskajz, koji se samo igra sa njegovim zivcima ... bio ubedjen dok nisam pocela postavljati slike ...
ja sam reagovala na dva nika, ubedjena da su klonovi, ne saznah pouzdano da li sam bila u pravu

Za sve sam bio u pravu i digo ruke od svih..najveca mi je paranoja sto se dele fejk reputacije..tu se svi pokazu:mrgreen:

Ne patim od paranoje nikakve,a pogotovo od forumaške paranojice nema govora. :)Elem, shvatila sam da ovde ima svakakvih ljudi, da zapravo nikada nisi nacisto,ko je ko, je li to sto jeste ili nije,ovo ili ono.Vidim svi se dali u paranoje sta je ko je ko,itd. Zivot je cudo, i na kraju se sve uvek otkrije, pokaze, postoje naznake da se price ne slazu, da neko lagi, preuvelicava.Takodje sam shvatila da ima takvih i svakakvih i da ne mozemo menjati druge do samo sebe same.Verujem da kazem, ali sam uvek na oprezu i na distanci,sto se kaze. :) Imam sasvim normalan pristup a ko me izneveri i pokaze drugačije lice, je samo pokazatelj moje lose procene necije dobrote i verodostojnosti.Covek se uci dok je ziv. :)

Nemam paranoje. Koliko znam :lol: Da kucnem u drvo...kuc, kuc, kuc...ko je? :lol:
Elem, dobih nekoliko pp sa pitanjem da li sam prije bila na forumu, i da podsjecam na neke...
Nisam.
Prvi put, ove godine, se ulogovah na Krstaricu, sa mladih mi 27 pionirka Krste, kad vec nisam bila Titova, da me zelja mine. :lol:
Ne se opterecavam sa tudji zivoti. Dosta mi moj. Jedan. I saucesnici u istom. :mrgreen:

uopšte
niti sam ikada imala potrebu da se kloniram, niti mi je ikada iko na pp pisao da me pita nešto tako
kao krajnje nezanimljiv i nintrigantan lik (ako se izzme bistra supa i hiruške rukavice) pišem i čitam
i priznajem
volela bih da znam ko je čiji klon

Back