tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
kakva paranoja....kakv klonovi
o cemu vi to![]()
otvori dusu, ne mogu ti nikakvu dijagnozu prilepiti online

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva paranoja....kakv klonovi
o cemu vi to![]()
Nakaci se na proxyja ne mogu da je promenim![]()
eto, jedna od meni najdrazih osoba na forumu je bila ubedjena da sam mujo in diskajz, koji se samo igra sa njegovim zivcima ... bio ubedjen dok nisam pocela postavljati slike ...
jedan korisnik se cak brinuo da me salje "suparnicki tabor"
ja sam reagovala na dva nika, ubedjena da su klonovi, ne saznah pouzdano da li sam bila u pravu
cak se i modovi bore sa tim, pa lazno optuzuju pojedine forumase
pitanje: da li patite od forumaske paranoje i kako sa njom izlazite na kraj !?!
Е вако ако ти неко кога не познајеш пушта песме у којима те воли, пушта песме које дословце описују неке твоје рл животне ситуације, ако се поједини урмаши у паровима устремљују на тебе и то но једанпут ............... онда је то дефинитивно показатељ да сам параноичан ........
otvori dusu, ne mogu ti nikakvu dijagnozu prilepiti online![]()
Ja nisam klon. Ja sam unikatan.![]()
eto, jedna od meni najdrazih osoba na forumu je bila ubedjena da sam mujo in diskajz, koji se samo igra sa njegovim zivcima ... bio ubedjen dok nisam pocela postavljati slike ...
ja sam reagovala na dva nika, ubedjena da su klonovi, ne saznah pouzdano da li sam bila u pravu
Za sve sam bio u pravu i digo ruke od svih..najveca mi je paranoja sto se dele fejk reputacije..tu se svi pokazu![]()
Fejk=lazno..ono kao cascavanje u krug jedni te istima za svaku nebulozu koju napisu..to jes imaju vise reputacija od postova![]()
Sve srpsko je fejk zato bi bar tu da se pokazu gde niko ne vidi![]()
Ne patim od paranoje nikakve,a pogotovo od forumaške paranojice nema govora.eto, jedna od meni najdrazih osoba na forumu je bila ubedjena da sam mujo in diskajz, koji se samo igra sa njegovim zivcima ... bio ubedjen dok nisam pocela postavljati slike ...