rostiljdzija
Primećen član
- Poruka
- 620
kako ste kreativni, vim da niste pichqe dugo okusili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
guraju se cuceci ,drze de za moje noge,pogledas ih sa visine ,nabacis osmijeh sa zlatim zubom i kavaljerski kazes ,polako dame docete na red sve ili isti tip a profesorica sa cvikama ,gospodja ,u pocetku se zgrazava na mene,boze kako je odvratan i poslije sve moguce poze isprobamo uh uh.Kosulja raskopcana ,dlakave grudi ,zlatni lancic,savrseni brkovi , ulazi disko kralj u sobu savrsenim pokretima ,pun sebe i cetiri gole zene u sobi ga zudno gledaju, vec ovlazile jer su znale da je u blizini ,njegov parfem se osjeti na 50 metara.Kako bi ja volio takvu ulogu .![]()
Te su najbolje.@Meowy - neiskusna/naivna
Može i ova za tebe.Joj, joj, joj, joj, joj...
Kratkonoga, kosooka, mala, jedva punoljetna, žuta jazavica.
![]()

Koja je ovo jazavica?
Koja je ovo jazavica?
![]()

Mlada Azijatkinja oralno zadovoljava @Jugoslav Čvarak na krevetu. U jednom trenutku ona prestaje i nešto govori, ali on je povlači za kosu i kaže joj 'Shut up little whore and blow my cock.'@Jugoslav Čvarak je vrlo inspirativan za ovu ulogu, naime on sedi potpuno nag sa tom velikom kosom koju ima i govori japanskoj girl hoću da ti vidim sise ti mala prasice
Ja više volim da onako cijuču u školskim umiformama, ili da mi rade pafu-pafu...Mlada Azijatkinja oralno zadovoljava @Jugoslav Čvarak na krevetu. U jednom trenutku ona prestaje i nešto govori, ali on je povlači za kosu i kaže joj 'Shut up little whore and blow my cock.'Ona onda nastavlja da mu pu*i...
Nad tobom 2 Ruskinje.Nad krishnom dominiraju Hrvatica i Nemica.
Moze, samo da su mentalno normalne, tj. da nisu u komunistickom, antizapadnom fazonu "ubij, zakolji da Evropa i zapadna civilizacija ne postoji".Nad tobom 2 Ruskinje.![]()
Sta bi one uradile za 35 godinaMa jok samo su obucene u dve cincile i kozne cizme i kupaju te u snegu da ti se digne krv za kavijar dok im se pravdas sto nisi zaradio naftne busotine a imas tolko godina.
Sta? Pokupovale sve sto ima da se kupi u radnjama?Sta bi one uradile za 35 godina