bobba
Domaćin
- Poruka
- 3.835
mahamaja:8-) ja netom izaSla iz mora![]()
![]()
eh nisam znala da si tako lepa bweeeeeeee
prava sirena.......wow
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mahamaja:8-) ja netom izaSla iz mora![]()
![]()
POP Mare:Hvala bobo...
A da me nisi ti isprljala ono mozda![]()
bobba:eh nisam znala da si tako lepa bweeeeeeee
prava sirena.......wow

pa ja ne bi pitala nikoga..................za dozvolu........................;-)POP Mare:Bobo, jel ovo dozvoljeno na plazi da se radi
![]()
POP Mare:Nemo onda neko da me prekida... gde mi je zena... zeno moja najdrazaaaaa
Ti cuvaj strazu bobo hehe![]()

Sad ću ovo pile da odvedem na jedno prekrasno mesto... biraj, piletino! 8-)bobba:obraduj KOJU.................pliz
kojote:Sad ću ovo pile da odvedem na jedno prekrasno mesto... biraj, piletino! 8-)
http://img.ebigchina.com/cdimg/350679/1455150/0/1123134274.jpg
Izvoli...Copy_Cat:.....jede mi se sladoled.......

sex,sex,sex huraaaaaaaaaa
]crazy bone:Ne secam se pola stvari, obeznanjivao sam se svake noci, a do popodne sam spavao. Znam da sam sve kondome potrosio... 8-) Na zenske, nadam se :shock:
By the way, da nismo slucajno ti i ja...bobba:hahahahaha i ja........![]()
Mislim, ne secam se 8-)hahaha ne secam se ni ja...........:shock: :-)crazy bone:By the way, da nismo slucajno ti i ja...Mislim, ne secam se 8-)
crazy bone:Pa nema veze, bilo je extra u svakom slucaju!!! Ako se setis, psst... 8-)
Ijaoj!!! :-o A ja necu da im kazem koliko smo daleko plivali, nocu... ;-)bobba:pa ok ako se stidis.......necu im reci da imas naj-lepsi osmeh........:smile: [i kad si pijan]
![]()