bobba
Domaćin
- Poruka
- 3.835
crazy bone:Ijaoj!!!ops: A ja necu da im kazem koliko smo daleko plivali, nocu... ;-)

ok nemoj
jer necu ni ja da kazem da smo mi ovo na slici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crazy bone:Ijaoj!!!ops: A ja necu da im kazem koliko smo daleko plivali, nocu... ;-)
E lik si, ali stvarno!bobba:![]()
ok nemoj
jer necu ni ja da kazem da smo mi ovo na slici
![]()
crazy bone:E lik si, ali stvarno!![]()
mahamaja:8-) cao bobbo![]()
evo joS![]()
![]()
Pa i ja sam, kad malo popijem... naravno... i kad otplivam na pucinubobba:da ti sapnem
to je samo sto sam malo sasawa.............![]()
u vodi.......naravno......![]()
Cupavka:Aaa, evo i mene - povratila se malo, jedva, od te lude Grcke....a, sta da ti kazem, Bobo, sem da je bilo sasvim nezaboravno, te sam htela odma' naazaaad...no, srecom, nasao se neko da me prizemi danas, i bas mu hvala, na tome, jer , inace mi ostatak ovog dana ne bio ovako, realno lep , kao sto jeste bio i, jos uvek je...![]()
crazy bone:Pa i ja sam, kad malo popijem... naravno... i kad otplivam na pucinu8-)
ima da plivamo , da plivamo... :razz:bobba:oduzecu ti tu flasu
i ima da plivas bweeeeeee![]()
savic dr:Mojne da se folirate. ponashajte se kulturno,
bobba:daj GA malo pozajmi ............![]()
Cupavka:Rado, i trebao mi je, danas, samo za "sletanje", i to je divno odradio......nego, gde cemo mi dalje, reci ti meni
?
Jbt, ne secam se da sam nekom davao ove slike... 8)mahamaja::shock: siTno...![]()
![]()
![]()
crazy bone:Auu Bobbo, ne secam te se ovakvu... :-o Mora da je zbog vode...i piva... 8-)