gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Cekaj malo, ti si sa Nelom, cini mi se, pa i ona me juce nagazi isto kao i ovaj covek, da sam na forumu zbog seksa, usaglasavate li vi vase stavove ili ne?Potpuni promashaj od izjave...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj malo, ti si sa Nelom, cini mi se, pa i ona me juce nagazi isto kao i ovaj covek, da sam na forumu zbog seksa, usaglasavate li vi vase stavove ili ne?Potpuni promashaj od izjave...

Mogu i ja da tvrdim za sebe da sam lep kao Roko, i da tako dobro tandatim. ;-)
Ako znas nacin da dodjem do tehnicke dokumentacije o masinama za pakovanje ili paletizaciju, pomazi, pa onda neces morati da otvaras ovakve teme.![]()

roko nije lep.ima ljakse facu.Mogu i ja da tvrdim za sebe da sam lep kao Roko, i da tako dobro tandatim. ;-)
Cekaj malo, ti si sa Nelom, cini mi se, pa i ona me juce nagazi isto kao i ovaj covek, da sam na forumu zbog seksa, usaglasavate li vi vase stavove ili ne?![]()

a kao tvrdis nesto drugo, ahaa :wink:.
Vec kad ljudi tako misle, moracu i ja o tome da porazmislim.
Rasto, pozdravi NELU!![]()

Najvise volim one koji sopstvene komplekse lijece pljujuci po zenama... A dzaba, ni to im ne pomaze...
Najvise volim one koji sopstvene komplekse lijece pljujuci po zenama... A dzaba, ni to im ne pomaze...
Dobro de recepti...
Ja ovde trazim nove musterije![]()
A joj koja odvala? LJ&S da nekom pomogne da popravi sex u dogoj "dosadiloj" vezi???Ovde procitati nesto poucno??
![]()
***, ja jes da trazim seks ovde al brate mlogo si skup![]()

Mozda se ribe jesu lozile, ali ne znam te, ne obracam paznju na tipove...video si i sam sta je tamo riba.ne bih znao...![]()
Mozda me znas sa faxa? Ja sam onaj lik visok, razivjen, atletki gradjen, lep kao Roko, sve ribe sa arhitekture i menadzmenta su se lozile na mene?![]()

Pa rekla sam da to pomisle ali da posle prvog čitanja shvate u kakvoj su zabludi bili.Mislim da im i ti pomogneš da brzo shvate da su na pogrešnom mjestu ako traže nešto "poučno" i "novo":razz:
A mene, na dan bezbednosti ako se sete, sete se... Nikakve, naravno... Sve slicnosti (ni)su slucajne...:wink:Kakve veze ovo ima sa temom?
Nikakve, naravno... Sve slicnosti (ni)su slucajne...:wink:
Kada vredim! Ali u cifru je uracunata i voznja BMWom (rodjaci...) do Venca na Fruskoj Gori.
A ako hoces za dzabe evo biraj sa foruma...![]()

a izgleda ti trazis nesto za dzabe cim visis po forumu, a kazes da forum tome i sluzi![]()
Hahah!J.BG Baso, nisam ti ja kriva ako si se prepoznao u opisu...![]()

Ne, ja sam ovde dosao nesto da naucimHahah!
e to sam i htela da kazes. sledeci put ne kazi da SVI ovde dolaze da savataju nesto za seks, nego lepo reci- muska spomzorusa dolazi ovde da savata nesto za seks. el si razume?![]()