Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Pa da,pametni sada mogu da za.ebavaju ceo svet sa ovim hoćeš-nećeš pravilima do pred sam start trke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle vi mislite da je pravednije da na primer Alonso u prve 3 trke postigne 3 pobede, a Hamilton odustane na sve tri trke, a onda Hamilton pobedi 14 puta a Alonso 14 puta bude drugi i sampion bude Alonso za 2 boda!? (razlika 2 boda izmedju pobednika i drugoplasiranog).
Ili Alonso pobedi na prvih pet trka, a Hamilton bez ucinka a onda Hamolton 12 Pobeda a Alonso 12 drugih mesta i opet Alonso sampion sa 4 boda prednosti (razlika 4 boda izmedju pobednika i drugoplasiranog).
Kakav god da je sistem (bodovi - pobede) uvek ce postojati mogucnost da neko prevremeno osigura tituli. Ja govorim o tome da u prvim trkama svi moraju da zapnu, a ne da traze alibi za osvojeno drugo mesto u trci.
Ovde je Garwor najdetaljnije prikazao moguca resenja bodovanja da se izbegne to o cemu ti pricas.
Ako vecina vozaca kaze da je ovo glupost,mora da je to relevantan stav i mora da ima smisla,zar ne?
Nema potrebe za detinjarijama,medaljama,ludostima senilnih staraca...Dovoljno je samo malo vecu bodovnu razliku stvoriti izmedju pobednika i onih koji to nisu.![]()
12-9-7-5-4-3-2-1 ili stari 10-6-4-3-2-1 bi bilo sasvim u redu.Prvi je bolji zbog ostalih, manjih,timova

Oko novih pravila mozemo da se slazemo ili ne,ali mislim da cemo se svi sloziti da ove godine zbog podignutog i suzenog zadnjeg spojlera formule izgledaju bas ruzno.
Pogledajte prilog 52022
Nije to Berni za dzabe radio 
Ma brzo ces se naviciNije to Berni za dzabe radio
![]()

Takođe, Kimi ima malo bodova za brzinu
8 stručnih imena [Jean Alesi, Gerhard Berger, Martin Brundle, Ivan Capelli, Christian Danner, Niki Lauda, Marc Surer i Alexander Wurz. ] su za Auto moto und sport ocenili vozače po raznim kategorijama.
http://www.auto-motor-und-sport.de/...ung-der-beste-pilot-der-formel-1-1038849.html
![]()

vo je jako diskutabilno i nedefinisano.Nije to uvek kvalitetna osobina,ali 'ajde.
Kubica slabic.Daaa,daaaa..