FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Britanci vec slave Batona,ne znam na osnovu cega

Inace,na jednom forumu na kojem blejim najmanje 80% njih proklinje smeska i kune se u Batona kao velikog,nikad dokazanog talenta.

Pa da vidimo i to cudo za par nedelja...

Britanci vec slave Batona,ne znam na osnovu cega

Inace,na jednom forumu na kojem blejim najmanje 80% njih proklinje smeska i kune se u Batona kao velikog,nikad dokazanog talenta.

Pa da vidimo i to cudo za par nedelja...

"To su neki cobani-budale".:lol:
Verovatno su se i prosle godine palili na Williams(kao ja),ali nisu nista naucili(za razliku od mene :D ).
Bas da je Brawn GP ovoliko brzi od svih...malo morgen.
Mada,ozbiljnu pometnju mi unosi ovo Alonsovo izbijanje na vrh.:confused:

Za sada stvarno imaju razloga da se raduju jer najmladje F1 vozilo prosto leti
U to nema sumnje.Kako se cinilo zimus,dobro da su i "zivi".Mada je neko(Brawn) sigurno znao da nece doci do propasti.To malo umanjuje senzaciju,ali j ei dalje senzacija.
Ja jesam hvalio hvalio Buttona ranije pod uticajem engleske propagande. Sad ako nešto napravi moći ću da pastujem svoje stare postove :lol:

Ako cemo iskreno,on i jeste davao neke nagovestaje potencijala i talenta,ali je imao jako losu srecu poslednjih godina po sistemu "s konja na magarca".
Ako su bar priblizno dobri,kako se zele predstaviti,uz veliko iskustvo i jos vecu glad za uspesima vozacke postave,Brawn GP ce biti prijatno osvezenje u vrhu.

retardirani Berni je opet isterao svoju idiotsku ideju. Nadam se da ce uskoro odapeti.
Sasvim je ok bilo promeniti sistem bodovanja na 12-9-7 ili 10-7-5, il tako nesto, al ne, govedo oce da deli zlatne medalje. Oderi ga Slavice, sve mu uzmi!

Kakvo farsa od pravila!!! Ne mogu da verujem! Sad neko može da pobedi na prvih 10 trka, uzme titulu i ni ne pojavi se na preostalim trkama- ode lepo da igra "tenis" kao Montoya... Kakvi retardi upravljaju ovim sportom, to nema nigde...

Jos jedan dokaz brze i sigurne smrti Formule 1 predstavlja i ogranicenje budzeta na 30 miliona (setite se samo koliko para dobijaju pojedini vozaci)

Nastavicu sa skidanjem starih sezona posto ovakvo trkanje necu jos dugo moci da gledam posto je ovo sve sto F1 nekada nije bila

Poslednja izmena:
Stan'te bre s te masinke bar dok Krca ne dodje... pa on mucenik ovo ni za sta ne bi propustio :lol:

A ja cu pitati dragu da li vise voli mene ili caleta... ako odogovor bude ocekivani eto i mene sa nekom motkom :cool:

Stan'te bre s te masinke bar dok Krca ne dodje... pa on mucenik ovo ni za sta ne bi propustio :lol:

A ja cu pitati dragu da li vise voli mene ili caleta... ako odogovor bude ocekivani eto i mene sa nekom motkom :cool:

pioneer.gif
uvek spreman za borbu...daj ga meni da mu presudim
hunter.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back