FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ste nocas spavali?:D
Ja lose.
Imao sam nocne more.
Pocelo je dobro.Trka u Australiji,guzva,napetost...
U sledecoj sekvenci je na celu trke bio Ferrari :eek: (Kimijev,sto je malo ublazilo los utisak :mrgreen: ).Hamilton se mucio negde iza,a onog drugog ni u jednom "kadru".
Vec me je znoj oblio,ponestalo mi vazduha...i mozda se jos ne bih probudio da se od nekud nije pojavio Michael.Ustremio se na Kimija.Grize kao lav.Ali nije bio u crvenom bolidu.:eek: :think:
Probudio sam se uz krik...:lol:
Dobro je dok je sve samo san.:cool:

Hehe :lol: Nisi jedini. Ja sam još u februaru sanjala prvu trku (koja je u mom snu bila u Maleziji, ali sa puno zelenila oko staze, što je više ličilo na Australiju). U mom snu Kimi startuje negde sa 15-16. mesta i već u prvoj krivini ga neko skrši. Race over (za njega). Massi strada motor na pola trke. Race over (sada već za oba Ferrarija). Webbera udari jedan od Toyotinih vozača (mislim Glock) i od siline udarca on izleće iz kokpita, teže povređen. Na kraju Hamilton pobedi- nezasluženo! :besna:
Bila sam presrećna kad sam shvatila da je to bio samo san, ali istovremeno razmišljala i o poseti psihijatru...

Još par dana... Jedva čekam!

Leb ti ebem,pa ovo je vec tezi slucaj :lol: I gde je glava u svemu tome :D

Fala na pitanju,spavao sam kao bebica sanjajuci mog andjela :heart:

A formula ce zaista poceti za par dana a ja cu se otprikile ovde podsetiti da treba gledati slobodne treninge posto me nervira sve vise i vise,od gazde,preko staza pa dalje
A zato tebi nije do formule.;) Spokojan si ti sada i bez nje.:D
Stvarno se ne secam da sam "video" Alonsa.Mora da je to bilo predskazanje ovog najavljenog bojkota.:lol:

Hehe :lol: Nisi jedini.
Webbera udari jedan od Toyotinih vozača (mislim Glock) i od siline udarca on izleće iz kokpita, teže povređen.

Bog te maz'o,pa i ja sam sanjao neki gadan sudar.:eek: Zaboravih to spomenuti.
Sada se stvarno nadam da ce to biti samo san.:neutral:

Ja lose.
Imao sam nocne more.
U sledecoj sekvenci je na celu trke bio Ferrari :eek: (Kimijev,sto je malo ublazilo los utisak :mrgreen: ).Hamilton se mucio negde iza,a onog drugog ni u jednom "kadru".
Vec me je znoj oblio,ponestalo mi vazduha...i mozda se jos ne bih probudio da se od nekud nije pojavio Michael.Ustremio se na Kimija.Grize kao lav.Ali nije bio u crvenom bolidu.:eek: :think:

Alal ti vera rodjace :lol:

Ja samo znam da cu u nedelju odgledati start i par krugova jer imam nekih obaveza. Moralo je bas tako da mi se potrefi :think:

Kako ste nocas spavali?
Ja lose.
Imao sam nocne more.
U sledecoj sekvenci je na celu trke bio Ferrari (Kimijev,sto je malo ublazilo los utisak ).Hamilton se mucio negde iza,a onog drugog ni u jednom "kadru".
Vec me je znoj oblio,ponestalo mi vazduha...i mozda se jos ne bih probudio da se od nekud nije pojavio Michael.Ustremio se na Kimija.Grize kao lav.Ali nije bio u crvenom bolidu.
Probudio sam se uz krik...
Dobro je dok je sve samo san.

Већ те видим као конкуренцију Милану тароту:hahaha:

Замисли сценарио:
Шумахер у Brawn GP јури Кимија, а нико пре тебе о том није могао ни да сања...
Био би популарнији и од саме "СЕКЕ".

пс.
Значи, људи ако хоћете да вам RACE MASTER нешто прориче замолите га одмах јер ће након трке у недељу он постати једна од најтраженијих особа.

Ja lose.
Imao sam nocne more.

:vudu: to su nama srebrnima uradili ovi crvendaći,nisi imao slučajno te noćne more.

Alal ti vera rodjace :lol:

Ja samo znam da cu u nedelju odgledati start i par krugova jer imam nekih obaveza. Moralo je bas tako da mi se potrefi :think:

Verovatno ces videti i najznacajnije detalje trke-masovni sudar i brojna odustajanja.;)
Zamisli Alonsa,Lewisa,Massu i jos neke nisko,a "autsajdere" pri vrhu.Pa tu mora da prsti na sve strane kad krenu.Ko ce ubediti sampione i vicesampione da ne jurnu na vrh?!
Stvarno se plasim propasti trke na startu,narocito imajuci u vidu ranjivost bolida ove godine.
Idem ja sanjati reprizu proslogodisnje trke.:lol:

BMW: Heidfeld koristi KERS u Melburnu

BMW vozač Nick Heidfeld će sledećeg vikenda u Melburnu započeti sezonu sa sistemom za obnavljanje kimetičke energije KERS. Njegov timski kolega Robert Kubica će voziti bolid koji nije opremljen ovm sistemom.

Opširnije...

Hamilton razmišlja da napusti McLaren?

Britanski mediji su protumačili komentare svetskog šampiona Lewisa Hamiltona kao da razmišlja da napusti McLaren. Lewis je u Melburnu izjavio da će čak i osvajanje poena na Alberts Parku predstavljati problem.

Opširnije...

my.php
[/URL][/IMG]

Vettel pored pescanog bolida.:super:

.....него, шта ће бити од оне жалбе тимова на дифузоре код Роса, Вилијамса и Тојоте:roll:

По ономе шта читам чиними се да ће то Мозли ипак допустити, нешто ту мени смрди:think:

Ako im zabrane difuzor,nece valjati.
Ako ga ne zabrane,isto nece valjati.
Znaci da nema resenja.
FIA je nesposobna da bilo sta predupredi,a i ljudska inventivnost je nesaglediva,narocito kad je covek genijalan,poput Brawna.Lako je zakljuciti da ce svake godine neko naci neku "rupu" u propisima.
Nisu krivi inzenjeri,vec maFIA,koja ili se pravi luda ili preko kolena donosi odluke.
Mozda zato i proteziraju homologaciju svega i svacega,kako ne bi morali lupati glavu da li je neko prekrsio propise.

O tim difuzorima odlucuju komesari trke. Ako neko prijavi ova tri tima, a znamo da hoce, onda ce komesari trke biti u obavezi da daju svoje misljenje o tome da li su difuzori legalni ili ne. Ukoliko kazu da je sve ok, onda timovi koji su se zalili mogu da uloze ponovni protest pa ce cela stvar ici na visu instancu. Ukoliko kazu da su difuzori protivpravilni, timovima koji su ih primenli bice oduzeti eventualno osvojeni bodovi u Australiji i nece moci da koriste takve difuzore ubuduce (mogu ali ce biti opet diskvalifikovani).
Dakle od zalbe ce biti nesto ili nece biti nista. Ko bude izvrsio jaci uticaj na komesare - bice pobednik. Mozli se nije izjasnio po tom pitanju (mislim da gotivi Rosa - ono koza, lateks, bicuj me) i cini mi se da se nece ni izjasnjavati dok ne vide kakve ce rezultate postici timovi koji koriste takve difuzore.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back