Ovo pravilo o medaljama i diplomama samo potvrdjuje staru poslovicu da je Formula 1 "najbrzi cirkus" u reziji Bernija Vecnog. Iskreno mi se vise i ne gleda ovakva F1.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo da se cuje malo i drugaciji glas sto se tice bodovanja. Mislim da mi je malo muka od gledanja trka u kojima se prvi voza za drugim i ne pokusava ama bas nista jer gubitak od 2 boda i nije strasan. Ovako ce morati vise da se trude, a ako neko ima vise pobeda pa mozda je i zasluzio titulu. Porednja sa proslim sampionatima ne znace nista jer svi znamo koliko je bilo kalkulacija i taktiziranja u njima. A ako neko dominira u prvih nekoliko trka i nakupi pobeda, pa ja mislim i da je zasluzio titulu, a ne neki seronja koji se vozio na drugom mestu bez zelje/znanja/hrabrosti/mogucnosti za pobedu.

Evo da se cuje malo i drugaciji glas sto se tice bodovanja. Mislim da mi je malo muka od gledanja trka u kojima se prvi voza za drugim i ne pokusava ama bas nista jer gubitak od 2 boda i nije strasan. Ovako ce morati vise da se trude, a ako neko ima vise pobeda pa mozda je i zasluzio titulu. Porednja sa proslim sampionatima ne znace nista jer svi znamo koliko je bilo kalkulacija i taktiziranja u njima. A ako neko dominira u prvih nekoliko trka i nakupi pobeda, pa ja mislim i da je zasluzio titulu, a ne neki seronja koji se vozio na drugom mestu bez zelje/znanja/hrabrosti/mogucnosti za pobedu.

Dakle vi mislite da je pravednije da na primer Alonso u prve 3 trke postigne 3 pobede, a Hamilton odustane na sve tri trke, a onda Hamilton pobedi 14 puta a Alonso 14 puta bude drugi i sampion bude Alonso za 2 boda!? (razlika 2 boda izmedju pobednika i drugoplasiranog).
Ili Alonso pobedi na prvih pet trka, a Hamilton bez ucinka a onda Hamolton 12 Pobeda a Alonso 12 drugih mesta i opet Alonso sampion sa 4 boda prednosti (razlika 4 boda izmedju pobednika i drugoplasiranog).
Kakav god da je sistem (bodovi - pobede) uvek ce postojati mogucnost da neko prevremeno osigura tituli. Ja govorim o tome da u prvim trkama svi moraju da zapnu, a ne da traze alibi za osvojeno drugo mesto u trci.

)U principu se slazem sa svim postovima iznad mene (ovo kazem da ne bih nekom u ovim kriticnim danima odbrojavanja povredio navijacka osecanja)
Ali sta dobijamo novim pravilima? Samo su dva izbora - monotonija ili poslednje dve sezone. Smrdi mi i na jedno i na drugo. Nekako mi KERS najvise obecava u celoj toj prici, ko to bude razvio kako treba, taj ce prednjaciti, videcete.
Sto se pobeda tice, rekao sam i ponavljam da je to cista glupost. Dva matorca maltene iz starackog doma izmisljaju pravila po nekim svojim kriterijumima, sve pod parolom "smanjenja troskova" Ma koje bre smanjenje troskova? Pa ova arkadna pravila ce unistiti ionako srozan ugled Formule 1 (ko je tu kriv?) Medalje, pohvalnice, diplome i slicno ostavite fakultetima, skolama i ostalim netrkackim sportovima. Iskreno nemam vise volje da gledam ove nakaradne bolide i da slusam jos gora pravila, svake godine me sve manje privlaci jer tu su pare odigrale preveliku ulogu. Preselo im dabogda. Vratite v10 motore![]()

U potpunosti se slažem. Formula 1 je izgubila smisao. Već se na početku sezone može predvideti konačan ishod!![]()

Sto se pobeda tice, rekao sam i ponavljam da je to cista glupost. Dva matorca maltene iz starackog doma izmisljaju pravila po nekim svojim kriterijumima,
Iskreno nemam vise volje da gledam ove nakaradne bolide i da slusam jos gora pravila, svake godine me sve manje privlaci jer tu su pare odigrale preveliku ulogu. Preselo im dabogda. Vratite v10 motore![]()