FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To Anti-Mclaren navijanje zaista nicemu ne vodi,stvarno su ovde krajnje pristrasni i navijacki statovi (cast izuzecima),retko ko je realan. Hamiton "balavac,crnja itd" Kovalainen je "niko i nista",pa opet je taj Hamilton ispred oba Ferrarija u plasmanu i pored silnih kazni itd...Pa bi sad mnogi neuspeh svoga tima da iskale na vozacima Mclarena,a dok im je islo sve je bilo ok i super. Kad je neko bolji onda udri po njemu,pa se mozda malo oslobodi taj visak energije. Prihvatite onako kako jeste,i nemojte previse traziti razloge neuspeha u drugim vozacima i ekipama. Svaka cast Ferrariju,imam respect i prema Kimiju i prema Massi,ali sada trenutno ne mogu pariraju Mclarenu,i pored velike pomoci "vise sile".
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

To Anti-Mclaren navijanje zaista nicemu ne vodi,stvarno su ovde krajnje pristrasni i navijacki stavovi (cast izuzecima),retko ko je realan. Hamiton "balavac,crnja itd" Kovalainen je "niko i nista",pa opet je taj Hamilton ispred oba Ferrarija u plasmanu i pored silnih kazni itd...Pa bi sad mnogi neuspeh svoga tima da iskale na vozacima Mclarena,a dok im je islo sve je bilo ok i super. Kad je neko bolji onda udri po njemu,pa se mozda malo oslobodi taj visak energije. Prihvatite onako kako jeste,i nemojte previse traziti razloge neuspeha u drugim vozacima i ekipama. Svaka cast Ferrariju,imam respect i prema Kimiju i prema Massi,ali sada trenutno ne mogu pariraju Mclarenu,i pored velike pomoci "vise sile".

i tako u zadnjih 10 godina :hahaha::hahaha:

To Anti-Mclaren navijanje zaista nicemu ne vodi,stvarno su ovde krajnje pristrasni i navijacki stavovi (cast izuzecima),retko ko je realan. Hamiton "balavac,crnja itd" Kovalainen je "niko i nista",pa opet je taj Hamilton ispred oba Ferrarija u plasmanu i pored silnih kazni itd...Pa bi sad mnogi neuspeh svoga tima da iskale na vozacima Mclarena,a dok im je islo sve je bilo ok i super. Kad je neko bolji onda udri po njemu,pa se mozda malo oslobodi taj visak energije. Prihvatite onako kako jeste,i nemojte previse traziti razloge neuspeha u drugim vozacima i ekipama. Svaka cast Ferrariju,imam respect i prema Kimiju i prema Massi,ali sada trenutno ne mogu pariraju Mclarenu,i pored velike pomoci "vise sile".
Pratim formulu preko 20 godina, cesto pratim ovu temu i nikada nista nisam pisao bas zbog gore navedenih razloga,ali sada moram da se oglasim...:klap:

Jeste brz je Hamilton ali ne najbrzi. Zna se ko ima najvise najbrzih krugova ove sezone!!!
Pa da je Masa prosecan ne bi bio kandidat za titulu, dobro po kisi je amater ali danas i nije bio tako los, pa jedino je on odbio Hamiltonov napad. Prosecan je Kovalainen za kojeg tvrde da je talenat, a on tokom cele sezone vozi tako prosecno u dobrom bolidu. Dobro u poslednje vreme se popravio. I tako se vidi da je Alonso za klasu bolji od Kovalainena.

Najbrzi krug u trci je jedna od najnebitnijih statistickih kategorija i svakako nebitan za trku(sto se vidi na Kimijevom primeru za vikend).Ovo je moj licni stav.
Postace bitan samo u slucaju da se pocne bodovati,kao u nekim nizim klasama.
Koliko je to nebitno,pokazuje i cinjenica da Kimijeva "brzina" u trci njemu nije donela neke benefite u kvalifikacijama ove godine.
I sta znaci jedan najbrzi krug,ako su svi ostali mnogo sporiji od konkurentskih?Nista.
Mnogi prosecni vozaci su bili kandidati za titulu u raznim okolnostima,a neki cak i sampioni.Massa je tek malo iznad proseka i to ponajvise zahvaljujuci ogromnom trudu i pohadjanju vozacke vecernje skole kod Michaela.:mrgreen:
Da Hamilton nije morao odustati od jurnjave pri kraju trke,ostao bi i Massa iza njega,ali to nije Felipeov problem,vec Lewisov.
Niko ovde nije tvrdio za Kovalainena da je nesto poseban vozac.Jos na polovini prosle sezone se videlo da je on teski prosek.Covek nema ni jedan podvig u F1.
Alonso je za klasu bolji od vecine u najmanju ruku.

Zdravo momci nisam mogao ranije da se javim a vidim da je bilo interesantno i kod vas.:lol: Ali trka je bila bomba.Ako sam nekada navijao za raikonena sada je definitivno mojm ljubimac VETTEL.DR.JEKYLL SECAS LI SE STA TI JA REKO ZA TRKU PRE NEKI DAN.eb....ga moja omiljena staza.A vidis i kako je luis vozio.Moram da kazem i bravo za masu ipak bio je ispred.:Ali kimi :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back