FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da u pravu si ipak su prosle godine osvojili titulu. U svakom slucaju Ferari je za postovanje. Ono zbog cega ja sumnjam ove godine u njih nisu vozaci. Nego bolidi. Pa de to ima da ferariju prokuva motor !! "D "D

Имали смо проблема са пумпом за гориво цео викенд.
Ови из Маранела тврде да је квар отклоњен, ја им верујем.
Значи у Малезији можемо очекивати окршаје на које смо навикли (врло је вероватно да ће у тим окршајима сада учествовати већи број возача).
Очекујем много занимљивију трку..

Нема потребе да пљујемо по тиму ако је имао један лош викенд.
Испаде да су Маса и Кими најгори возачи Ф1.
У Малезији ће доћи све на своје место...

ma ja se to ljudi salim malo... daleko od toga da ja to mislim ozbiljno... potrebno je malo ovde sale a ne samo da se prepiremo... bolje da se salim na racun mojih crvenih nego na tudj racun...

Niste vise atraktivni. :mrgreen:A i jeftinije je razvijati nesto novo,nego koristiti vase.:D

Plasim se da ce ih odlazak Todta ojacati.Narocito ako njegov "mali" ne bude imao uticaja na vozacki kadar,zarad licnih interesa.Sad vec pocinjem verovati da ce vozacka postava Ferrarija dogodine biti ubojita.I ne bih se iznenadio da se promene oba vozaca,ako im ova sezona nastavi ovim tokom.

uh druze,pretera ga sad... Kimica je u nedelju bio najbolji na stazi,prvak je sveta,odbranice titulu i njegovo mesto je granitno cvrsto

ovaj drugi ce da leti,tu dvojbe nema i dobicemo najbolji vozacki tandem od onog koji su cinili Sena-Prost

Sad sam se setio i onog malog poletanja Tima Glocka i skakutanja po stazi.
Malo mi je cudno da nikome nije palo na pamet da se u onoj krivini lako izlece u velikoj brzini,a da onaj brezuljak moze biti opasan.Glock je imao dosta srece.Lepo se videlo,kada je skinuo kacigu,koliki stres je doziveo.Mogao se prevrnuti,zakucati u zid ili otici na stazu,naglavacke.Moglo je svasta biti.Ono brdasce je trebalo izravnati.

uh druze,pretera ga sad... Kimica je u nedelju bio najbolji na stazi,prvak je sveta,odbranice titulu i njegovo mesto je granitno cvrsto

ovaj drugi ce da leti,tu dvojbe nema i dobicemo najbolji vozacki tandem od onog koji su cinili Sena-Prost

Ako bi Kimi zbog onakvih poteza ispao iz borbe za titulu,uz cinjenicu da bas ne stedi bolid,pitanje je koliko dugo bi bio interesantan Ferrariju.
Njemu je dosta tesko obezbediti auto koji ga moze izdrzati.Ako bi se obezbedio,osvajanje titule je ujedno i minimum i maksimum koji Kimi mora da pruzi,jer to znaci da vozi ubedljivo najbolji auto.
Ne kazem da ce oterati Kimija,ali nisam siguran da moze voziti do penzije u Ferrariju,ako ucinak ne bi bio na nivou auta ili blizu tome.

Ako bi Kimi zbog onakvih poteza ispao iz borbe za titulu,uz cinjenicu da bas ne stedi bolid,pitanje je koliko dugo bi bio interesantan Ferrariju.
Njemu je dosta tesko obezbediti auto koji ga moze izdrzati.Ako bi se obezbedio,osvajanje titule je ujedno i minimum i maksimum koji Kimi mora da pruzi,jer to znaci da vozi ubedljivo najbolji auto.
Ne kazem da ce oterati Kimija,ali nisam siguran da moze voziti do penzije u Ferrariju,ako ucinak ne bi bio na nivou auta ili blizu tome.

nece se Kimica jos 10 godina mlatiti u Formuli,nema on volje za tako nesto a ne mogu ni da zamislim koliko ga smara sva ona guzva. zato sam siguran da mu je Ferrari zadnja ekipa i da ce joj doneti jos mnogo radosti (bar jos 2 titule)

ne bojim se ja za Ledenog :cool:

ja koliko znam kimi ce da vozi do kraja svoje karijere u ferrariju, tj. bila je njegova izjava aktuelna da on napusta f1 nakon isteka ugovora sa ferrarijem...

ja sam crkla od smeha, najsmesniji je na kraju hamilton sa onom igrackom medju ferrarijevim bolidima :lol::lol::lol:

da,da,da eh to me potseti kako svetske tv stanice prave schou od F1 dok se nase nadmecu koja ce vise da pusti spanskih serija i stokakvih glupih tzv. realnih kvizova...,zamalo da zaboravim ove hvatace leptirova...,e siroka im livada:shock:

ja koliko znam kimi ce da vozi do kraja svoje karijere u ferrariju, tj. bila je njegova izjava aktuelna da on napusta f1 nakon isteka ugovora sa ferrarijem...
Do kada se on "obecao" Ferrariju?Jel bese do 2010.?
nece se Kimica jos 10 godina mlatiti u Formuli,nema on volje za tako nesto a ne mogu ni da zamislim koliko ga smara sva ona guzva. zato sam siguran da mu je Ferrari zadnja ekipa i da ce joj doneti jos mnogo radosti (bar jos 2 titule)

ne bojim se ja za Ledenog :cool:

Mene je na ovu kombinatoriku navela vest da ce Schumacher ucestvovati u konstrukciji bolida za 2009.
Znamo da Kimi nije impresioniran sedmostrukim sampionom,kao i to da je susta suprotnost njegovom karakteru.
Ne zanm da li bi uopste imao volje saradjivati u izradi tog bolida u onoj meri u kojoj bi to zadovoljilo Schumija.To je prvi problem.
Drugo,ako je Vettel vec Ferrarijev,a znamo da je on vise nego impresioniran Schumacherom i da mu je ovaj mentor odavno,jasno je ko bi izbio u prvi plan.
Od Kimija se ne moze ocekivati da bude "drugi"(mislim da bi cak i Alonsa pre nagovorili na tako nesto).To je vec ozbiljan problem.
Sve u svemu,ako je Vettel dugorocna investicija Ferrarija,mislim da bi drugi kokpit mogao popuniti neko jako pouzdan(poput Hidfelda).
Ovo su sve jako subjektivne spekulacije sa vozacima koji imaju cvrste,visegodisnje i visemilionske ugovore,ali trenutno mi Ferrari deluje neprirodno.Prvi vozac,iako izvanredan, blago nezainteresovan,drugi dosta nepouzdan.Susta suprotnost u odnosu na prethodnih 15 godina.Koliko to moze potrajati kad se Schumi ustolici?
Naravno,sve dok Kimi bude osvajao titule,status quo je izvesan.

Do kada se on "obecao" Ferrariju?Jel bese do 2010.?

Mene je na ovu kombinatoriku navela vest da ce Schumacher ucestvovati u konstrukciji bolida za 2009.
Znamo da Kimi nije impresioniran sedmostrukim sampionom,kao i to da je susta suprotnost njegovom karakteru.
Ne zanm da li bi uopste imao volje saradjivati u izradi tog bolida u onoj meri u kojoj bi to zadovoljilo Schumija.To je prvi problem.
Drugo,ako je Vettel vec Ferrarijev,a znamo da je on vise nego impresioniran Schumacherom i da mu je ovaj mentor odavno,jasno je ko bi izbio u prvi plan.
Od Kimija se ne moze ocekivati da bude "drugi"(mislim da bi cak i Alonsa pre nagovorili na tako nesto).To je vec ozbiljan problem.
Sve u svemu,ako je Vettel dugorocna investicija Ferrarija,mislim da bi drugi kokpit mogao popuniti neko jako pouzdan(poput Hidfelda).
Ovo su sve jako subjektivne spekulacije sa vozacima koji imaju cvrste,visegodisnje i visemilionske ugovore,ali trenutno mi Ferrari deluje neprirodno.Prvi vozac,iako izvanredan, blago nezainteresovan,drugi dosta nepouzdan.Susta suprotnost u odnosu na prethodnih 15 godina.Koliko to moze potrajati kad se Schumi ustolici?
Naravno,sve dok Kimi bude osvajao titule,status quo je izvesan.

za sve ovo si potpuno u pravu i potpuno se slazem sa tobom... nikako ne bi schumi doveo vettela u tu situaciju da je drugi vozac i da bude potcinjen kimiju... a naravno nece ni kimi nikako da bude vozac br.2 jer je ipak on mnogo nadmen... e sada jedino ako vettel pristane na to da jednu sezonu vozi kao drugi vozac, a da se nakon kimijevog odlaska, koji je verovatno sigura, postavi na mesto vozaca br.1.
a kimi ima ugovor na 3 godine (2007. 2008. i 2009.)....
ja nisam nikako za to da vettel dodje u tim i bude zajedno sa kimijem... jedino bi mogli da dovedu nekoga ko ce da bude drugi vozac iako je vettel bas mlad... a zna se da ako vettel dodje u ferrari da ce on da bude prvi vozac... ipak schumi vodu jednu od glavnih reci u timu...

slazem se za sve ovo a taodje potpisujem da bi Vettel u imu imao prednost zbog Sumijevog kisobrana

fali nam samo novi vodonosa,ovaj je veoma los :lol:

steta sto je samo malo teze naci tog vodonosu, na zalost... jer niko nije vise lood da bude vozac br. 2... nadam se da ce neko od boljiv vozaca na to pristati jer ipak ulazak u ferrari svi oni sanjaju potajno...
a resesnje bi bilo i da se massa popravi pa da nam jos koju godinu sluzi kao vozac br.2(ali kako ja vidim to je malo nemoguce :-()

Шта би Кими са 30 година могао да ради у пензији :confused:(некако ми то не личи на њега).
У случају да остане овакво стање снага и да Фетел буде први возач Ферарија онда Кими нема великог избора, јер ће у Мекларену наредних 10 па можда и више година бити Хамилтон који је први возач (наравно ту подразумевам да ће се само са Фераријем и Меклареном моћи освојити титула).
Али сумњам да ће Фетел тако лако моћи добити статус првог возача, има ''Ледени'' још много тога да покаже.
И још нешто, колико год ми то да неволимо и нежелимо Алонсо ће гледати да искористи и најмању прилику како би се нашао у Ферарију, јер му је то између осталог (барем по садашњем стању) једини прави пут да се реваншира Хамилтону, а то сигурно жели.

Шта би Кими са 30 година могао да ради у пензији :confused:(некако ми то не личи на њега).
У случају да остане овакво стање снага и да Фетел буде први возач Ферарија онда Кими нема великог избора, јер ће у Мекларену наредних 10 па можда и више година бити Хамилтон који је први возач (наравно ту подразумевам да ће се само са Фераријем и Меклареном моћи освојити титула).
Али сумњам да ће Фетел тако лако моћи добити статус првог возача, има ''Ледени'' још много тога да покаже.
И још нешто, колико год ми то да неволимо и нежелимо Алонсо ће гледати да искористи и најмању прилику како би се нашао у Ферарију, јер му је то између осталог (барем по садашњем стању) једини прави пут да се реваншира Хамилтону, а то сигурно жели.

e sada definitivno ne znam sta da mislim... za alonsa necu da komentarisem... a sto se kimija tice iskreno njega boli d... vise za sve veruj mi, u ferrariju ce sigurno da ostane do 2010. godine... a to da kimi bude br. 2 pored vettela nema sanse odmah da kazem... dobro znamo kimijevu narav svi...
a sta bi kimi mogao da radi u penziji!? pa i sam je rekao da mu je i jedna titula dovoljna a on ce do 2010 barem jos jednu titulu da osvoji... a da se nakon 2009. povlaci... e sada koliko je to tacno ne znam jer ne znam vise ko sta prica... znam samo da massa prica da nece da dozvoli da vettel dodje na njegovo mesto jer on ima ugovor sa ferrarijem jos neku godinu...

i posle treninzi ni malo nisu bitni:
ferrariponovouproblemima-1.jpg
problemizamclaren-1.jpg

uzivajte u ovom pogledu:
trening1-1.jpg

a da za one koji ne procitaju moj prethodni post: kimi je ponovo imao problema sa bolidom... e sada da li on pretera sa gasom ili je neki problem na bolidu videce se... zna se samo da je massa bio divan(verovatno je schumi u ferrarijevom boxu :) )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back