FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Q2:

untitled-1-1.jpg

Маса мало да поправи први сектор и биће добро.
Шта би са Батоном.

ljudi, ne uzimajte zdravo za gotovo, nisu ovo bas relevantni podaci... svi testiraju raslizcite setupove za trku... i obrcu i okrecu kombinacije, zato je Buttton visoko. Nemojte potcenjivati Hamiltona, decko je jako brz... mada bih i ja voleo prvi da vidim crvene kako gaze sve... ali nisam bas siguran za ishod. Pet dana je smao proslo od onog cirkusa u Australiji i sumnjam da je Ferari bilo sta uspeo da sanira... licno mislim da ce se ponoviti epizoda iz Melburna.

ljudi, ne uzimajte zdravo za gotovo, nisu ovo bas relevantni podaci... svi testiraju raslizcite setupove za trku... i obrcu i okrecu kombinacije, zato je Buttton visoko. Nemojte potcenjivati Hamiltona, decko je jako brz... mada bih i ja voleo prvi da vidim crvene kako gaze sve... ali nisam bas siguran za ishod. Pet dana je smao proslo od onog cirkusa u Australiji i sumnjam da je Ferari bilo sta uspeo da sanira... licno mislim da ce se ponoviti epizoda iz Melburna.

У тој другој епизоди ће бити и друга глумачка постава;)

Ma ti treninzi nemaju veze sa zivotom. Samo mozemo da skontamo da ce Raikonen a verovatno i Masa opet da ostanu bez bolida :)

zar je vazno i ako ostanu bez bolida, to je briga nas crvenih a ne tvoja... a to sto kazes samo mozemo da skontano, ja kazem da ja ne mogu, to samo ti izgleda mozes... nikada ne zeli protivniku nista lose, jer ce obicno to tebe da snadje....

evo razloga kimijevog zaustavljanja na prvom treningu:
''Ferrari set the pace in no uncertain terms in opening practice at Sepang on Friday morning, with Felipe Massa clocking the fastest time of 1m 35.392s and Kimi Raikkonen next up on 1m 36.459s. The Finn’s car stopped in Turn 12 during the course of the session, but only because it ran out of fuel.''

Пре тачно 48. година родио се Сена 21.03.1960. (Ayrton Senna da Silva).
Нјажалије ми је што његове вожње нисам могао да гледам уживо.

Од чега је направљен овај Red Bull:confused:

Могуће је да је она ''пасица'' са његове стране била висока али опет што је пуно пуно је...

Ma kakvi ovi sa b92 oni hvataju leptirice,cuo sam da imaju teranje pa im je sad to bitno..., jedino mozda onaj konsultant ali sam gledao da je Andrej Kulundzic komentarisao u vestim na fox-u danasnje rezultate i pocetak sezone. Nadam se da ce on da radi prenos jer bi trebalo da bude dobar

E aj sad malo jos da zapitkujem. STvarno mi nije zelja da smaram ali moram da rascistim sa tim.

U Australiji... kada je Coulthard zakacio Masu i raspao se... izasao je Safety car... Kubica je u tom momentu bio na poziciji 4, a Alonso je bio mislim 6. Nakon sto se otvorio Pit stop oni su (za razliku od Raikonena koji ni posle 30 krugova nije zeleo da ide u pitstop, cak ni da iskoristi Safety car) otisli u Pitstop. Zatim su se vratili na stazu.. jos malo se vrteo Safety car, koji se zatim sklonio sa staze.

I sta se desava... poredak je bio takav da su Alonso i Kubica bili negde na zacelju ?!?! A ne na poziciji koju su zauzimali pri izlasku Safety cara na stazu ?!?!?!

Ima li neko objasnjenje?

Pa kao da ne smaram kad mi na prethodnim stranama tvrde da poredak ne moze da se menja nakon izlaska Safety cara ? Kako? A mislim i da smaram prica je zaista ozbiljna. Onda mi ne znamo osnovna a najzeznutija pravila F1 a kao pratimo F1. Daj da raskrstimo to.

Dakle ja verujem forumasima a i citao sam pravilnik F1, da poredak ne moze da se menja... A sta bi onda sa Kubicom i Alonsom u Australiji posle ispadanja Coultharda? Mislim ljudi su uredno sacekali da se otvori Pit stop i popili par mesta manje... Pa se i onaj Burdes iz Torro Rosso nasao ispred njih ?!

Da evo opet sam pogledao taj deo trke i definitivno JESTE bilo promene poretka. Dakle te price o "koriscenju" Safety car-a su bez veze. Mislim da nismo dobro protumacili pravila.

Nadam se da neko moze nekim opopljivim dokumentima da pojasni sve... a ne citiranjem nekih nedorecenih i SKRACENIH pravila..

A koliko ja vidim preticanja nema dok neko ne ode u pit stop ! :) A ako se neko zezne i ode... tamo gde se vrati tu ostaje i zakucan... :D

A da se nadovezem na prethodni post. Nakon sto se rasturio Glok sa svojom Toyotom, na stazu u Melburnu je ponovo izasao Safety car. Kovalainen se tokom Safety car voznje zajedno sa Alonsom ubacio u Pit... i nakon povratka su zauzeli poslednja mesta u koloni !!!

Dakle ko je ovde lud ????

Eto za nas sirotane direktnog prenosa.Crveni,se popravljaju na treninzima ali izgleda da će to ostati "samo na treninzima".Ova tema mi nekako postaje od samog početka monotona - umesto da se više bavite pobedom Meklarena,odličnim rezultatima BMW-a i Williams-a konstantno se trabunja kako je trebalo da je bilo i ako bi da nije šta bi onda bilo:think:
Shvatam da vas boli i da nije svejedno ali da li bi se toliko pisalo da je Meklaren imao ta s.anja kao Ferari - ne verujem nikako.
Fetel je sigurno dokazao da može u bliskoj budućnosti postati jedan od vozača o kome će se dugo pričati kao šampionu.Međutim ako se već zna da mu je Šumaher mentor i da jednog dana po želji mentora (a verovatno i svojoj) treba da sedne u crveni bolid ne treba toliko da se eksponira po vašim garažama.Još jednom,mali je već sada odličan ali mi to već nekako ide na ganglije.

Eto za nas sirotane direktnog prenosa.Crveni,se popravljaju na treninzima ali izgleda da će to ostati "samo na treninzima".Ova tema mi nekako postaje od samog početka monotona - umesto da se više bavite pobedom Meklarena,odličnim rezultatima BMW-a i Williams-a konstantno se trabunja kako je trebalo da je bilo i ako bi da nije šta bi onda bilo:think:
Shvatam da vas boli i da nije svejedno ali da li bi se toliko pisalo da je Meklaren imao ta s.anja kao Ferari - ne verujem nikako.
Fetel je sigurno dokazao da može u bliskoj budućnosti postati jedan od vozača o kome će se dugo pričati kao šampionu.Međutim ako se već zna da mu je Šumaher mentor i da jednog dana po želji mentora (a verovatno i svojoj) treba da sedne u crveni bolid ne treba toliko da se eksponira po vašim garažama.Još jednom,mali je već sada odličan ali mi to već nekako ide na ganglije.

:worth: E svaka ti čast, svaka ti je ko Njegoševa :super:

@Raymond ...bilo je mnogo price oko te teme sa pit-stopom...koliko sam ja propratio...oni su krenuli u pit-stop prije safety-car-a...i imali su nesrecu da tada izadje safety car a onda automatski idu na kraj kolone...nijesam 100% siguran da li je tacno!8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back