Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
Q2:
Маса мало да поправи први сектор и биће добро.
Шта би са Батоном.

Маса мало да поправи први сектор и биће добро.
Шта би са Батоном.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi, ne uzimajte zdravo za gotovo, nisu ovo bas relevantni podaci... svi testiraju raslizcite setupove za trku... i obrcu i okrecu kombinacije, zato je Buttton visoko. Nemojte potcenjivati Hamiltona, decko je jako brz... mada bih i ja voleo prvi da vidim crvene kako gaze sve... ali nisam bas siguran za ishod. Pet dana je smao proslo od onog cirkusa u Australiji i sumnjam da je Ferari bilo sta uspeo da sanira... licno mislim da ce se ponoviti epizoda iz Melburna.
Ma ti treninzi nemaju veze sa zivotom. Samo mozemo da skontamo da ce Raikonen a verovatno i Masa opet da ostanu bez bolida![]()
Da li je istina da su ovi sa fox-a otkupili prava za naredne tri godine?
Ako je tako izgleda da su ovo shvatili ipak ozbiljno.
Eto za nas sirotane direktnog prenosa.Crveni,se popravljaju na treninzima ali izgleda da će to ostati "samo na treninzima".Ova tema mi nekako postaje od samog početka monotona - umesto da se više bavite pobedom Meklarena,odličnim rezultatima BMW-a i Williams-a konstantno se trabunja kako je trebalo da je bilo i ako bi da nije šta bi onda bilo![]()
Shvatam da vas boli i da nije svejedno ali da li bi se toliko pisalo da je Meklaren imao ta s.anja kao Ferari - ne verujem nikako.
Fetel je sigurno dokazao da može u bliskoj budućnosti postati jedan od vozača o kome će se dugo pričati kao šampionu.Međutim ako se već zna da mu je Šumaher mentor i da jednog dana po želji mentora (a verovatno i svojoj) treba da sedne u crveni bolid ne treba toliko da se eksponira po vašim garažama.Još jednom,mali je već sada odličan ali mi to već nekako ide na ganglije.