Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Da u pravu si ipak su prosle godine osvojili titulu. U svakom slucaju Ferari je za postovanje. Ono zbog cega ja sumnjam ove godine u njih nisu vozaci. Nego bolidi. Pa de to ima da ferariju prokuva motor !! "D "D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da u pravu si ipak su prosle godine osvojili titulu. U svakom slucaju Ferari je za postovanje. Ono zbog cega ja sumnjam ove godine u njih nisu vozaci. Nego bolidi. Pa de to ima da ferariju prokuva motor !! "D "D
Нема потребе да пљујемо по тиму ако је имао један лош викенд.
Испаде да су Маса и Кими најгори возачи Ф1.
У Малезији ће доћи све на своје место...
Niste vise atraktivni.A i jeftinije je razvijati nesto novo,nego koristiti vase.
Plasim se da ce ih odlazak Todta ojacati.Narocito ako njegov "mali" ne bude imao uticaja na vozacki kadar,zarad licnih interesa.Sad vec pocinjem verovati da ce vozacka postava Ferrarija dogodine biti ubojita.I ne bih se iznenadio da se promene oba vozaca,ako im ova sezona nastavi ovim tokom.
uh druze,pretera ga sad... Kimica je u nedelju bio najbolji na stazi,prvak je sveta,odbranice titulu i njegovo mesto je granitno cvrsto
ovaj drugi ce da leti,tu dvojbe nema i dobicemo najbolji vozacki tandem od onog koji su cinili Sena-Prost
evo i linka sa prevodom
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://sport.rtl.de/formel-1/formel1_82751.php
a evo na ovom linku mozete da pogledate jedan totalno loodi video
http://sport.rtl.de/formel-1/formel1_74766.php
majke mi ludi su ovi sa rtl-a,kakvi likovi
Ako bi Kimi zbog onakvih poteza ispao iz borbe za titulu,uz cinjenicu da bas ne stedi bolid,pitanje je koliko dugo bi bio interesantan Ferrariju.
Njemu je dosta tesko obezbediti auto koji ga moze izdrzati.Ako bi se obezbedio,osvajanje titule je ujedno i minimum i maksimum koji Kimi mora da pruzi,jer to znaci da vozi ubedljivo najbolji auto.
Ne kazem da ce oterati Kimija,ali nisam siguran da moze voziti do penzije u Ferrariju,ako ucinak ne bi bio na nivou auta ili blizu tome.
Ako bi Kimi zbog onakvih poteza ispao iz borbe za titulu,uz cinjenicu da bas ne stedi bolid,pitanje je koliko dugo bi bio interesantan Ferrariju.
Njemu je dosta tesko obezbediti auto koji ga moze izdrzati.Ako bi se obezbedio,osvajanje titule je ujedno i minimum i maksimum koji Kimi mora da pruzi,jer to znaci da vozi ubedljivo najbolji auto.
Ne kazem da ce oterati Kimija,ali nisam siguran da moze voziti do penzije u Ferrariju,ako ucinak ne bi bio na nivou auta ili blizu tome.
ja sam crkla od smeha, najsmesniji je na kraju hamilton sa onom igrackom medju ferrarijevim bolidima![]()
Do kada se on "obecao" Ferrariju?Jel bese do 2010.?ja koliko znam kimi ce da vozi do kraja svoje karijere u ferrariju, tj. bila je njegova izjava aktuelna da on napusta f1 nakon isteka ugovora sa ferrarijem...
nece se Kimica jos 10 godina mlatiti u Formuli,nema on volje za tako nesto a ne mogu ni da zamislim koliko ga smara sva ona guzva. zato sam siguran da mu je Ferrari zadnja ekipa i da ce joj doneti jos mnogo radosti (bar jos 2 titule)
ne bojim se ja za Ledenog![]()
Do kada se on "obecao" Ferrariju?Jel bese do 2010.?
Mene je na ovu kombinatoriku navela vest da ce Schumacher ucestvovati u konstrukciji bolida za 2009.
Znamo da Kimi nije impresioniran sedmostrukim sampionom,kao i to da je susta suprotnost njegovom karakteru.
Ne zanm da li bi uopste imao volje saradjivati u izradi tog bolida u onoj meri u kojoj bi to zadovoljilo Schumija.To je prvi problem.
Drugo,ako je Vettel vec Ferrarijev,a znamo da je on vise nego impresioniran Schumacherom i da mu je ovaj mentor odavno,jasno je ko bi izbio u prvi plan.
Od Kimija se ne moze ocekivati da bude "drugi"(mislim da bi cak i Alonsa pre nagovorili na tako nesto).To je vec ozbiljan problem.
Sve u svemu,ako je Vettel dugorocna investicija Ferrarija,mislim da bi drugi kokpit mogao popuniti neko jako pouzdan(poput Hidfelda).
Ovo su sve jako subjektivne spekulacije sa vozacima koji imaju cvrste,visegodisnje i visemilionske ugovore,ali trenutno mi Ferrari deluje neprirodno.Prvi vozac,iako izvanredan, blago nezainteresovan,drugi dosta nepouzdan.Susta suprotnost u odnosu na prethodnih 15 godina.Koliko to moze potrajati kad se Schumi ustolici?
Naravno,sve dok Kimi bude osvajao titule,status quo je izvesan.
slazem se za sve ovo a taodje potpisujem da bi Vettel u imu imao prednost zbog Sumijevog kisobrana
fali nam samo novi vodonosa,ovaj je veoma los![]()
Шта би Кими са 30 година могао да ради у пензији(некако ми то не личи на њега).
У случају да остане овакво стање снага и да Фетел буде први возач Ферарија онда Кими нема великог избора, јер ће у Мекларену наредних 10 па можда и више година бити Хамилтон који је први возач (наравно ту подразумевам да ће се само са Фераријем и Меклареном моћи освојити титула).
Али сумњам да ће Фетел тако лако моћи добити статус првог возача, има ''Ледени'' још много тога да покаже.
И још нешто, колико год ми то да неволимо и нежелимо Алонсо ће гледати да искористи и најмању прилику како би се нашао у Ферарију, јер му је то између осталог (барем по садашњем стању) једини прави пут да се реваншира Хамилтону, а то сигурно жели.