FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao ti si moje :heart: ovu vest i ja i ti docekasmo napokon... a sto se tice konacne potvrde o tome nama to ne treba, dovoljno nam je i ovo ;)

ma mislis da ce schumi da dopusti da vettel ode u ruke nekog drugog tima!? naravno da nece jer dobro znamo kakav je schumi, ono sto naumi to i ostvari ;)

pa on bi trebao da se vrati u BMW 2010. ali ga oni vise ne vidose jer se poziv najveceg tima i najveceg vozaca u istoriji ne odbijaju :)

mnogo ce morati ferrarijevi vozaci da obrate paznju na to kako voze i kakve greske prave, inace ode im mesto u timu... a to da li cega schumi uzeti pod svoje i ne treba da se pita, nije on dzabe schumijevo dete(ucenik)...
a BMW-a sto se tice oni mogu da se oproste od njega, tj. oni su to uradili onog trena kada su ga pustili da vozi za Toro Roso jer su znali da ce mali odmah nakon prve 2-3 sezone da ode u FERRARI :)

ako klinac dodje kao test vozacna konju smo....

ova dvojica (zna se ko posebno) ce morati da daju svojih 110% znajuci da klinac samo ceka sansu da ih zameni

on ce za to vreme voziti manijakalno mnogo krugova i upoznati bolid bolje nego svoj dzep. ako ga pritom Mihael uzme po svoje eto lika koji ce rasturiti i Senu i Profesora i vinuti Skuderiju do neslucenih visina

Ne znam da li znas ali Sumi direktno ucestvuje u pravljenju NOVOG bolida za 2009.

mnogo ce morati ferrarijevi vozaci da obrate paznju na to kako voze i kakve greske prave, inace ode im mesto u timu... a to da li cega schumi uzeti pod svoje i ne treba da se pita, nije on dzabe schumijevo dete(ucenik)...
a BMW-a sto se tice oni mogu da se oproste od njega, tj. oni su to uradili onog trena kada su ga pustili da vozi za Toro Roso jer su znali da ce mali odmah nakon prve 2-3 sezone da ode u FERRARI :)

To je bio strateski potez Sumija ;)

I da dodam da su u Maranelu otkrili da ipak nije do ECU-a nego je problem bio u dovodu goriva zbog kojeg je izgorelo nekoliko ventila. Problem je resen i ne bi trebao da se ponovi. Pocinje da me nervira ferrari jer cim nesto ne valja optuzuju i sumnjaju (zavera protiv njih) na druge umesto da prvo otkriju o cemu se radi pa da onda daju izjave i optuzbe. Jasno je da imaju problem i sa ECU ne odgovara im, ali ni prosle godine mnogima nisu odgovarale Bridgestonove gume.

I da dodam da su u Maranelu otkrili da ipak nije do ECU-a nego je problem bio u dovodu goriva zbog kojeg je izgorelo nekoliko ventila. Problem je resen i ne bi trebao da se ponovi. Pocinje da me nervira ferrari jer cim nesto ne valja optuzuju i sumnjaju (zavera protiv njih) na druge umesto da prvo otkriju o cemu se radi pa da onda daju izjave i optuzbe. Jasno je da imaju problem i sa ECU ne odgovara im, ali ni prosle godine mnogima nisu odgovarale Bridgestonove gume.

extra kad nije nesto gore...........

Мотори Кимија и Масе су прегледани у Маранелу.
Сама структура мотора је одличана.
Одустајање оба возача је узроковала Мекларенова електроника, а говори се да је она кривац и за Кимијево одустајање у квалификацијама.

Ови из Мекларена нам већ годину дана ''сисају крв'', срамота.

:cross: :mrgreen:

:tick:

Cestitke na objektivnosti,brero.:ok:

Ne znam da li znas ali Sumi direktno ucestvuje u pravljenju NOVOG bolida za 2009.
To je bio strateski potez Sumija ;)

naravno da bi bio... ja ne sumljam u schumijev izbor, jer koga god da dovede u ferrari zna on zasto je to uradio ;)
vazno je da cemo mi u buducnosti videti vettela u crvenom bolidu, ali sam toliko sada radoznala kako bi se on tamo snasao da je to nemoguce... jedva cekam da vidim kako ce sada sa toro rosom po kisi koju najavljuju u nedelju da se snadje, ako se pokaze dobrim na kisi ne gine mu dolazak u ferrari ;)
a sto se tice novog bolida sigurno ce da bude dobar cim schumi ucestvuje :)

Ferari je ove godine pukao sto se vidi i u kvalitetu njihovih motora koji prokuvavaju kao fice a boga mi vidi se i u voznji.

Ove godine na zalost pobedjuje Hamilton ali ce zato BMW sve da nas iznenadi :)

Ferari je ove godine pukao sto se vidi i u kvalitetu njihovih motora koji prokuvavaju kao fice a boga mi vidi se i u voznji.

Imajuci u vidu proslu sezonu,za mene su bili iznenadjujuci losi zimski rezultati BMW-a.
Svi smo im ovde predvidjali pobedu u ovoj sezoni i ja se nadam da ce do nje i doci.
Vozacki gledano,BMW mozda i razdvaja dve "nedodirljive" ekipe.Ove godine to je velika stvar u pogledu uspeha(Ferrari je to dobro osetio u nedelju sa Massom).
Ostavljam svakom da po svojim afinitetima pravi raspored,ako se slaze sa ovim.

P.S.Pade mi na pamet onaj podatak da vozac koji pobedi na prvoj trci obicno bude i sampion.:idea: :whistling:

[/B]
Imajuci u vidu proslu sezonu,za mene su bili iznenadjujuci losi zimski rezultati BMW-a.
Svi smo im ovde predvidjali pobedu u ovoj sezoni i ja se nadam da ce do nje i doci.
Vozacki gledano,BMW mozda i razdvaja dve "nedodirljive" ekipe.Ove godine to je velika stvar u pogledu uspeha(Ferrari je to dobro osetio u nedelju sa Massom).
Ostavljam svakom da po svojim afinitetima pravi raspored,ako se slaze sa ovim.

P.S.Pade mi na pamet onaj podatak da vozac koji pobedi na prvoj trci obicno bude i sampion.:idea: :whistling:

Puste želje, to što nam je prva trka bila katastrofa ne znači da će mo se i predati, ipak je ferrari šampionski tim i očekujem da pobede.

Jesi li ti to vidovit ili to zakljucujes na osnovu jedne trke ?

@DB 06

Ima negde u ovoj temi gde sam pisao o tom odnosu, pobednik na prvoj trci-sampion.

Jedva cekam da vidim novi nos Ferrarija i kako ce on funkcionisati.

Nakon što je prva trka formule 1 u Srbiji prošla bez direktnog prenosa domaćih TV stanica, gledaoci će konačno moći da uživaju u prenosima na televiziji FOX.

Televizija FOX je će u naredne tri godine prenositi trke. Ljubiteljima najbržeg cirkusa je sezona koju su jedva dočekali, zbog brojnih izmena pravila i vozača u timovima, počela bez prenosa. Čak su pojedini distributeri kablovske isključivali neke od stranih kanala, kada bi trka počela, pa su navijači ostajali bez mogućnosti da trku prate bar na tim kanalima. Mnogi od njih su čak i putem mejlova pokušali da od televizije B92 saznaju da li će prenosa biti, ali su ostajali bez odgovora. Neki od njih su čak i najavili bojkot televizije B92 zbog toga što su neke emisije kao Veliki Brat bile važnije.

hahahahaha, sto nam sada neko ne ukrade silne podatke kao prosle godine!? :lol::lol::lol:

Niste vise atraktivni. :mrgreen:A i jeftinije je razvijati nesto novo,nego koristiti vase.:D

Pa sve sto moze da poremeti Ferari meni odgovara. :)

Plasim se da ce ih odlazak Todta ojacati.Narocito ako njegov "mali" ne bude imao uticaja na vozacki kadar,zarad licnih interesa.Sad vec pocinjem verovati da ce vozacka postava Ferrarija dogodine biti ubojita.I ne bih se iznenadio da se promene oba vozaca,ako im ova sezona nastavi ovim tokom.

Niste vise atraktivni. :mrgreen:A i jeftinije je razvijati nesto novo,nego koristiti vase.:D

Plasim se da ce ih odlazak Todta ojacati.Narocito ako njegov "mali" ne bude imao uticaja na vozacki kadar,zarad licnih interesa.Sad vec pocinjem verovati da ce vozacka postava Ferrarija dogodine biti ubojita.I ne bih se iznenadio da se promene oba vozaca,ako im ova sezona nastavi ovim tokom.

naravno da ce da se menja, pa nismo ni mi loodi da drzimo nekoga ko vozi vise po travi nego po stazi... bolje neka ih na livadu posalju bar da imamo neke koristi... a sto se tice vettela taj kad tad dolazi u ferrari, a kako ja vidim bice to ili krajem ove sezone ili sledece ;)

Zamenićemo i ceo tim ako treba.

Нема потребе да пљујемо по тиму ако је имао један лош викенд.
Испаде да су Маса и Кими најгори возачи Ф1.
У Малезији ће доћи све на своје место...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back