FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovaj dan izgleda ne moze biti gori..

ja zaista ne smem ni da zamisljam na sta ce liciti ti prenosi dok mi na HRT2 bude prokleta plava boja :-x

mada,treba misliti i na ljde koji nisu u mogucnosti da prate HRT ali osecam da ce ovo biti propast (ako mi samo jednom pomenu pavlovica odoh ja na Nemce)

Мотори Кимија и Масе су прегледани у Маранелу.
Сама структура мотора је одличана.
Одустајање оба возача је узроковала Мекларенова електроника, а говори се да је она кривац и за Кимијево одустајање у квалификацијама.

Ови из Мекларена нам већ годину дана ''сисају крв'', срамота.

Одустајање оба возача је узроковала Мекларенова електроника, а говори се да је она кривац и за Кимијево одустајање у квалификацијама.

auuuu, neko je nasem ferrariju resio corbu da zaprzi...
a za kimija i kvalifikacije bilo je i vise nego ocigledno...

FOX :roll: ma daj šta daš...bitno da imam sliku.Ne bi bilo loše kada ne bi mnogo pričali a više se bavili radom motora (uf,što volim kada puste da ih slušamo).Ako počnu da mi idu na strune ja ću da utišam pustim TV i pustim italo-disco i kao lek lionbeer 8)
Neću ništa za sada da komentarišem o F1 dok ne počnem da blejim u trke uz TV :shock: (oči da mi ispadnu) :lol:

Ови из Мекларена нам већ годину дана ''сисају крв'', срамота.

Ovoga sam se i plasio, jos u nedelju sam cuo da je problem ECU. Mislio sam da su samo prazne price i samo sumnje jer je Domenicali to izjavio odmah posle trke.
Ali ima i lepih vesti, Vettel menja Massu po isteku ugovora. Veliku ulogu u dogovoru je odigrao Sumi, a mene ova vest posebno raduje, jednim udarcem dve muve (Massa-zvalonso)

FOX :roll: ma daj šta daš...bitno da imam sliku.Ne bi bilo loše kada ne bi mnogo pričali a više se bavili radom motora (uf,što volim kada puste da ih slušamo).Ako počnu da mi idu na strune ja ću da utišam pustim TV i pustim italo-disco i kao lek lionbeer 8)
Neću ništa za sada da komentarišem o F1 dok ne počnem da blejim u trke uz TV :shock: (oči da mi ispadnu) :lol:

Ma neću da ih gledam dok mi je HRT-a.

neeeeeeee, ne mogu da verujem, taman sam pocela da uzivam na HRT-u jer ljudi znaju nesto a ne kao ovi nasi :evil::evil::evil:

Ipak mi je drago sto ce neka nasa televizija da prenosi trke upravo zbog ljudi koji nemaju kablovsku a sa druge strane zao mi je ljudi koji nece moci da gledaju HRT jer su tamo prenosi mnogo kvalitetniji. A jos draze mi je sto GLUPA B92 nece da radi te prenose i zbog onog smora Stojanovica koji je poceo da umislja kako je postao strucnjak za F1,kao i zbog hvatanja leptirova na livadi od strane te iste televizije kad smo mi ovde kose cupali oko prenosa prve trke.
Nadam se da ce ovi sa fox-a da uzmu onog Babica ako se tako zove jer mi se cini da bi od njega mogao da bude dobar komentator,mada sam ja jos pri svojoj ideji da gledam na netu trke samo ako budem u mogucnosti da to iskombinujem a onda baj,baj Stojanovici i ostala kompanijo diletanata od komentatora.

Ovoga sam se i plasio, jos u nedelju sam cuo da je problem ECU. Mislio sam da su samo prazne price i samo sumnje jer je Domenicali to izjavio odmah posle trke.
Ali ima i lepih vesti, Vettel menja Massu po isteku ugovora. Veliku ulogu u dogovoru je odigrao Sumi, a mene ova vest posebno raduje, jednim udarcem dve muve (Massa-zvalonso)

gde si cuo ovu vest???

Ja sam naveo dobra vest,misleci na one koji nisu bili u mogucnosti da direktno prate prenos treke, i ovo je ne samo dobra?nego i izvrsna vest.pa sta je bolje gledati ili tugovati zbog nemogucnosti da direktno pogledate prenos,drugo,mnogi su bili uskraceni i nisu mogli diskutovati trku,sada je bolja pozicija jer ce biti i vise diskusija.nemojte tako odmah da reagujete i mislite da samo oni koji su mogli da prate prenos,sami diskutuju,bez nas koji to nismo mogli da budemo u mogucnosti,nevidim nikakav razlog,da oni kojima se ova TV FOX stanica ne dopada.ne predju na neku zeljenu i za njih bolju TV satanicu i tu odgledaju prenos.

izvoli srce,ovo nas oboje jako raduje jer mesecima sanjamo o tome :mrgreen:

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/080315082516.shtml

ovo jos ne znaci nista ali mi ne pricamo u prazno a mali je suvise veliki biser da bi se ispustio

jao ti si moje :heart: ovu vest i ja i ti docekasmo napokon... a sto se tice konacne potvrde o tome nama to ne treba, dovoljno nam je i ovo ;)

ma mislis da ce schumi da dopusti da vettel ode u ruke nekog drugog tima!? naravno da nece jer dobro znamo kakav je schumi, ono sto naumi to i ostvari ;)

ako klinac dodje kao test vozacna konju smo....

ova dvojica (zna se ko posebno) ce morati da daju svojih 110% znajuci da klinac samo ceka sansu da ih zameni

on ce za to vreme voziti manijakalno mnogo krugova i upoznati bolid bolje nego svoj dzep. ako ga pritom Mihael uzme po svoje eto lika koji ce rasturiti i Senu i Profesora i vinuti Skuderiju do neslucenih visina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back