Fangio
Aktivan član
- Poruka
- 1.217
Ne mogu da ih krivim, i ja bih tako da imam kesha...![]()
Znaci kad nadjes sponzorku u F1

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da ih krivim, i ja bih tako da imam kesha...![]()

To sto Milos nema para i sponzora je prica nezavisna o njegovom kvalitetu
On je svoju F1 licencu zaradio osvojivsi italijansku F3000 pre par godina cini mi se (koja je tada bila jedna od jacih).
E sad, mislite li da su recimo Judji Ide (Midland 2006) i Narain Kartikejan (Jordan 2005) vozaci sa vecom reputacijom od Milosa?Meni se cini da nisu. Sve je stvar para. Taj Ide je napravio haos u Imoli 2006. i tad mu je ako se dobro secam oduzeta licenca (koju je pretpostavljam preko noci dobio od Super Agurija). A ovi arapi imaju para pa im se moze
![]()
Kao navijac Milosa ima rezona to sto pises. Ipak, budimo realni.
Imas dva vozaca koji ce isto da ti plate za prvu sezonu voznje tvog bolida. Koga ces uzeti. Siguran sam onog koji ima bolje rezultate na tvojim internim fizickim i vozackim testovima.
Jeste i ja sam u Akademcu 80-ih godina imao licencu za bavljenjem auto trkama, ali nisam imao novca za mehanicare i auto.
Nije slucajno Ron Denis od malih nogu gajio i pazio Hamiltona. Video je da decko u moru talenta je najbolji. To je procena pravog menadzera. Nesumljivo je da Hamilton ima dozu drskosti i istrajnost, da zna da vozi.
Jedno je sesti i kruziti, drugo je biti kompetivan. Taj mali japanac i indijac se i nisu nesto proslavili.
Coulthard nije nista mogao protiv Hakinnena, jer je prosto Hakinnen bolji vozac.
Massa nece nista uraditi protiv Alonsa iz istog razloga.
Ima jos takvih primera..
Ja sam do sada presao skoro 1.500.000 kilometara po staroj jugi i zaludjenik sam za simulacije vonje. Probao sam da odvozam ferrarija 575Gt u Gtr2 na 100% trci i sa 100% realnosti. Prvih 10 krugova je islo kako treba, ali posle vrlo slabo. U fotelji i gde znam da necu da poginem.
E sad vidi kako je njima.

U Charlotteu, u Sjevernoj Karolini je održana i ceremonijalna sahrana tima US F1. Dirljiv trenutak
posebno za našeg glavnog urednika koji se izuzetno veselio tužbi koju mu je najavio Peter Windsor.
Ovim putem izražavamo i iskreno saučešće Mladenu Jergoviću.

U Charlotteu, u Sjevernoj Karolini je održana i ceremonijalna sahrana tima US F1. Dirljiv trenutak
posebno za našeg glavnog urednika koji se izuzetno veselio tužbi koju mu je najavio Peter Windsor.
Ovim putem izražavamo i iskreno saučešće Mladenu Jergoviću.
Cijeg glavnog urednika? Tvog?
Koja staza,koja staza??![]()

Ne razumem ovaj smiley.
Ceo sampionat na 100% distance i AI ostalih vozaca.
A da. Tek sada sam se setio. Vama je tata kupio napucane automobile i samim tim znate da vozite. Snaga vozila, bez mozga, ne vredi nicemu.
Uzivajte u vasoj gordosti.
Caleta sam izgubio pre pola godine i vozim obicni Sitroen Sakso
Smajli je zato sto obozavam GTR2 ali nije ni vazno

https://www.mclarenshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/SweepstakeView?storeId=10001&langId=-1&catalogId=10551
Neke simpaticne nagradice, mogu da ucestvuju i crveni![]()

Ferrari još nije spreman da produži ugovor sa Massom
Italijanski mediji još uvek nisu potvrdili najave da je Felipe Massa blizu produženja ugovora sa Ferrarijem za 2011. i dalje.
Nemački i brazilski mediji su prošle nedelje sugerisali da ugovor koji ima Massa sa timom iz Maranela ističe na kraju ove sezone i da bi trebao produžiti ugovor za naredne tri sezone.
Ali prema nekim pouzdanim italijanskim izvorima, Ferrari nije tako užurban da finalizuje vozačku postavu za 2011.
Umesto toga, kada je upitan za vozačku postavu za 2011., Ferrarijev potpartol je izjavio za italijanski Sportevai :"To trenutno nije prioritet."
Izvor takodje insistira da glasine koje povezuju Roberta Kubicu i njegov prelazak iz Renaulta na kraju 2010., ne treba otpisati - bar ne još uvek.
Finski Turun Sanomat navodi da, iako je potpisao ugovor sa Renaultom na više godina, 24-godišni Poljak bi mogao da predje u Ferrari možda čak i sledeće godine, u zavisnosti od drugih faktora.