Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
...ne diraj crvene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti ne bi voleo da provozas f1 bolid, tvoje bojeNe verujem sta sve ovde necu da procitam

"Brawn želi da ostvari pobedu najkasnije do juna, ili će ova sezona biti otpisana", izjavio je neimenovani izvor iz tima za Bild am Sonntag magazin.
Imam poverenja u Brona, ali...Zna neko tacna pravila oko promene menjaca i motora, kad i koliko ,u kom slucaju i kako se kaznjava (sa 5,10mesta....)?
Vec smo ovde gledaliovaj video,ali da se prisetimo.
Mohammad bin Sulayem, potpredsednik auto-moto organizacije FIA i višestruki šampion srednjeg istoka u reliju,ovako je zavrsio voznju F1 bolida.
Inace,nije li monstruozan zvuk ovih auto-zveri na praznom trkalistu.
Krv se ledi i kosa se jezi...
Ovde je jos duzi snimak.
...ne diraj crvene.

Lako je voziti i kritikovati vozace iz udobne fotelje, kao sto neki rade na forumima.
Pitanje je da li bi Milos Pavlovic prosao testiranje za vozaca F1, s obzirom na njegovom visegodisnje iskustvo u bolidima.

Meni se cini da nisu. Sve je stvar para. Taj Ide je napravio haos u Imoli 2006. i tad mu je ako se dobro secam oduzeta licenca (koju je pretpostavljam preko noci dobio od Super Agurija). A ovi arapi imaju para pa im se moze 

Pa to. Ovaj Petrov u Renaultu placa 15 miliona da bi vozio. Ko zna koliko Candkok i ostali fenjerasi placaju...
Evo i mene posle kraće pauze
Petrov pored toga što plaća, moraće da plati i sa 10kg stečenog telesnog kapitalarečeno mu je da smša pod hitno ...
![]()