FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mercedes sprema "B" bolid za Barselonu

Mercedes priprema seriju unapređenja za svoj bolid kako bi mogli da se bore za pobede.

Prošle nedelje je javljeno da će razvoj Mercedesovog bolida W01 biti zaustavljen ako do juna ekipa ne dođe do prve pobede.

"Imamo puno spremnih unapređenja za bolid. Jedva čekam", izjavio je Nico Rosberg.

U današnjem izdanju nemački list Auto Motor und Sport otkrio je detalje vezane za unapređenja koja će Mercedes koristiti u Barseloni.

Jedno od unapređenja će biti izmenjeno međuosovinsko rastojanje zbog čega će Mercedesov bolid morati ponovo da prođe FIA-in crash test.

U izveštaju se kaže da će distribucija težine biti drugačija dok će izmene pretrpeti i zadnje vešanje i kutija menjača.

Veruje se da bi Mercedes želeo da izmeni i dizajn svoje šasije, ali je to prema pravilima zabranjeno.

Michael Schumacher je rekao da će Mercedes napraviti veliki korak napred ali je podsetio da će i konkurencija napredovati.

Pratim formulu1 al ovu sezonu sam zagasnio 2 trke,gledam trecu i nemam pojma ko za koga vozi,kad ono eto ga i Sumaher:hahaha:
Nemam nekog posebnog za koga navijam,al znam za koga sigurno necu,Hamiltona( obozavam "crnje" al on mi je tako antipatican zajedno sa onom njegovom pussycat-icom)

Nikada necu zaboraviti zadnju trku u sezoni 2007 , kada je Hamilton izleteo par krugova pred kraj i oprostio se sa titulom prvaka.lol:eek:
Najbolja sezona i trka je zadnja 2008-e ,ladno se nije znalo ko je pobedio,i onda razocarenje po mene,ziv sam se pojeo:dash:
2009-u sam prakticno prespavao,osim nekih udesa ,nije bilo tesno za bodove,od 3-ce trke se prakticno znalo koji tim dobija

Sta li donosi ova 2010 da mi je znati :think:

Najludja sezona 2008+ Brazil zadnja lapa

Zbogom tituli - Brazil 2007 zadnja trka

antipatican zajedno sa onom njegovom pussycat-icom)

Nikada necu zaboraviti zadnju trku u sezoni 2007 , kada je Hamilton izleteo par krugova pred kraj i oprostio se sa titulom prvaka.lol:eek:

Da te malo ispravim :)
Sa pusiketicom nije vec nekoliko meseci.
2007. nije izleteo nego je u prvom krugu pritsnuo dugme za speed limiter sto je dovelo do gasenja njegovog motora jer je to uradio pri velikim obrtajima i velikoj brzini, to ga je bacilo na zacelje i do kraja trke nije uspeo da se povrati.

Ni ja necu zaboraviti 2008. i kako je svima utero i "povratio" tu titulu :)

Nije vise sa njom ,pa to mora da se proslavi:orkestar:
Pod izletanjem sa staze se podrazumeva kad nisi vise na njoj,stisnuo ti nitro,turbo ili povukao rucnu :hahaha:,zavrsio je van nje. Ok na pocetku trke,gde cu svega da se setim

Posto vidim da si njegov fan ne bih se nadmudrivao,meni je Masa bio ok,i uvek sam vise bio za outsajdere,Gloka , Fetela i te likove:whistling:

Pratim formulu1 al ovu sezonu sam zagasnio 2 trke,gledam trecu i nemam pojma ko za koga vozi,

Sta li donosi ova 2010 da mi je znati :think:

Zimski raspust je uvek bio obelezen citanjem lektire.
Kada pricamo u Formuli 1,onda su to transferi vozaca krajem aktuelne sezone i u zimskoj pauzi,kao i predsezonska testiranja.
Dakle,imas minus(ako ne i keca) iz "lektire".:lol:
P.S.Ne bi bilo interesantno znati unapred ishod sezone.
Meni se javlja da ce Hamilton biti mnogo bolji u nastavku.
Uzivaj :lol:;)

Nije vise sa njom ,pa to mora da se proslavi:orkestar:
Pod izletanjem sa staze se podrazumeva kad nisi vise na njoj,stisnuo ti nitro,turbo ili povukao rucnu :hahaha:,zavrsio je van nje. Ok na pocetku trke,gde cu svega da se setim

Posto vidim da si njegov fan ne bih se nadmudrivao,meni je Masa bio ok,i uvek sam vise bio za outsajdere,Gloka , Fetela i te likove:whistling:

Ja ti samo ovde iznosim cinjenice, ovaj deo foruma je poznat po fer i korektnoj "borbi" izmedju clanova :)

Ne kazem da Massa nije ok :) Ali nije ni dovoljno dobar ;)
Fetel je mozda tada bio autsajder, sad je jedan od potencijalnih osvajaca titule ove godine.

Kao sto rekoh ne navijam ni za koga posebno,volim fer borbu,tesnu sa bodovima,i da bude puno sudara(kakva je trka bez cupanja creva ili sudara u boksu :) )

Sta se desava sa ovim nasim Milosem Pavlovicem,one bese vozio F Reno,dokle je stigao ima li nade za test vozaca F1?

Mercedes sprema "B" bolid za Barselonu

Mercedes priprema seriju unapređenja za svoj bolid kako bi mogli da se bore za pobede.

Prošle nedelje je javljeno da će razvoj Mercedesovog bolida W01 biti zaustavljen ako do juna ekipa ne dođe do prve pobede.

"Imamo puno spremnih unapređenja za bolid. Jedva čekam", izjavio je Nico Rosberg.

U današnjem izdanju nemački list Auto Motor und Sport otkrio je detalje vezane za unapređenja koja će Mercedes koristiti u Barseloni.

Jedno od unapređenja će biti izmenjeno međuosovinsko rastojanje zbog čega će Mercedesov bolid morati ponovo da prođe FIA-in crash test.

U izveštaju se kaže da će distribucija težine biti drugačija dok će izmene pretrpeti i zadnje vešanje i kutija menjača.

Veruje se da bi Mercedes želeo da izmeni i dizajn svoje šasije, ali je to prema pravilima zabranjeno.

Michael Schumacher je rekao da će Mercedes napraviti veliki korak napred ali je podsetio da će i konkurencija napredovati.

Nista manje nisam ni ocekivao od njih :)

Sto se tice zemljotresa kolega RM, vam je sve objasnijo, samo kolko sam ja vidio pogodio je jugozapadni deo.

Privatni zivot vozaca me ne interesuje mnogo, ali Mrs. Fangio je opterecena time, i mislim da su Luis i Nikol ponovo zajedno. Valjda su se pomirili u vreme kad je Entoni prestao da mu bude menadzer.

Da te malo ispravim :)
Sa pusiketicom nije vec nekoliko meseci.
2007. nije izleteo nego je u prvom krugu pritsnuo dugme za speed limiter sto je dovelo do gasenja njegovog motora jer je to uradio pri velikim obrtajima i velikoj brzini, to ga je bacilo na zacelje i do kraja trke nije uspeo da se povrati.

Ni ja necu zaboraviti 2008. i kako je svima utero i "povratio" tu titulu :)

Doduse, tesko bi bilo sta "uterao" da mu Glok nije pomogao... i svi su prihvatili da je bilo slucajno. A da li je, to nikad necemo saznati.... vazno da je Sumaher kvaran. Opro ih je Masa u toj trci i podelio im lekcije kako se vozi pod stresom. Kimi prethodne godine isto.

Ma to si u pravu, istorija pamti pobednike, ali mi ostali pamtimo i kako su dosli do pobede... :per:

Doduse, tesko bi bilo sta "uterao" da mu Glok nije pomogao... i svi su prihvatili da je bilo slucajno. A da li je,1. to nikad necemo saznati.... vazno da je Sumaher kvaran. 2.Opro ih je Masa u toj trci i podelio im lekcije kako se vozi pod stresom. 3.Kimi prethodne godine isto.

1.Ali za Kimijevu znamo-Massa mu je poklonio.
2.Massa odlicno vozi kod kuce i stalno pobedjuje u Brazilu,da je bila neka druga ne verujem da bi tako lagano pobedio.
3.vidi pod 1.

Doduse, tesko bi bilo sta "uterao" da mu Glok nije pomogao... i svi su prihvatili da je bilo slucajno. A da li je, to nikad necemo saznati.... vazno da je Sumaher kvaran. Opro ih je Masa u toj trci i podelio im lekcije kako se vozi pod stresom. Kimi prethodne godine isto.

Zamalo da uporedim u mom predjasnjem postu Fetela sa Sumaherom, ali moja znam da bi mi "srebrni" zamerili (mozda bih cak doziveo javni linc). :lol:

Nikad nisam mislio da je Sumaher kvaran. Za mene je on sedmostruki sampion sveta, i nemam neko posebno misljenje o njemu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back