FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e bas mi krivo sto Kimi nece ove sezone voziti za Ferari, Alonso mi nekeko ne odgovara, uzeo je titulu 2006<-(ako se nevaram) Sumaheru, a ja sam mislio da de Sumi postati i osmostruki prvak, ja sam veliki fan Ferarija, Sumahera, Mase, ferariji su mi u srcu

baš lep auto :)

massferrjere20100217228.jpg

jos da je neki normalan vozač :mrgreen:

nisam pratio celu sezonu 2009 od velike nagrade malezije 5 aprila
a ovo za strele sam cuo svega 2-3puta od komentatora, odgledao sam svaku trku od polovine 2003-2009(5 apr)
nisam se trudio da pamtim kako ih zovu, pratio sam ih svim srcem, pazljivo razmatrao svaku cinjenicu koja se ticala ko ce pobediti, bio srecan kada pobede i razocaran, tuzan kada gube a najvise kada je Sumaherov Ferari ispustio beli dim 8.10.2006 na Suzuki

Elmer je malo dete za njega :mrgreen:

svaki vozac Fangio pravi greske, postoje i razlozi
a jel su srebrni srebrne rakete ili su srebrne strele , a crveni jel su crvene rakete ili strele, ili nesto 3, zaboravio sam

Ti kazes da su greske, ja mislim da su to divni okreti, predivne piruete...

nisam pratio celu sezonu 2009 od velike nagrade malezije 5 aprila
a ovo za strele sam cuo svega 2-3puta od komentatora, odgledao sam svaku trku od polovine 2003-2009(5 apr)
nisam se trudio da pamtim kako ih zovu, pratio sam ih svim srcem, pazljivo razmatrao svaku cinjenicu koja se ticala ko ce pobediti, bio srecan kada pobede i razocaran, tuzan kada gube a najvise kada je Sumaherov Ferari ispustio beli dim 8.10.2006 na Suzuki

Svaka cast, mene je taj trenutak veoma usrecio a nisam upamtio datum :worth:

u zaboravio sam vec jesu bili lepi okreti koliko stepeni 720 ili vise:p i pokusaj kocenja na svaki 360, lepo mozda jedino da nije ferari a moze i ferari ali posle pobede

Ferrari ima tradiciju a srebrni mozda nece imati ni ime:( moje misljenje

nocas sve srebrni a ja vise volim crvenu boju , nije ni srebrna losa al ova nijansa nije bas neka privlacna
scuderia_ferrari_team_logo_07.jpg

pozdrav za sve dobre ljude ma koje boje im bila odela, a iza lose, dobro je lose pretvarati u dobre, eto mnogima nama to treba
gud najt
btw mozda kroz 24h dobijem odgovor ko su strele a ko rakete i tako,...:lol:

e bas mi krivo sto Kimi nece ove sezone voziti za Ferari, Alonso mi nekeko ne odgovara, uzeo je titulu 2006<-(ako se nevaram) Sumaheru, a ja sam mislio da de Sumi postati i osmostruki prvak, ja sam veliki fan Ferarija, Sumahera, Mase, ferariji su mi u srcu

Nisi skrenuo levo kod Albukerkija...

jeste protiv ferrarija i mase
ferrari je fer igrac

Brate, vama otisao dihtung glave i pre nego sto je pocela sezona :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back